А РАЗМЕР таки имеет значение.
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
|
quadrokot
Старый Кукадос
|
RE: А РАЗМЕР таки имеет значение. / 27-10-2016 13:40
Хлопці, Ви коли-небудь тренувались? Чому кожного разу бажаєш бистріше пробігти, більше підняти, довше триматися? Навіть чемпіон Світу не буде відпочивати, бо він кращий. Він буде ставити вищу планку, докладати більших зусиль. Це стосується усіх відтінків життя.
Як казав Майк Тайсон:коли у четвертій ранку я вже на пробіжці, всі інщі сплять і в мене з"являється перевага.
Більше чотирьох років однотактний підсилювач на прямонакальних тріодах Гу-48 працює в мене. Він зазнав кардинальних змін: від переробки нижньої кришки до схеми самого підсилювача.
Хочу зауважити, що жоден, хто "відверто радів" за мій вибір, та давав "корисні поради" у моїй темі, або затроленій про монстра на Гу-48, не влучив із рекомендаціями.
Мені дуже пощастило бути особисто знайомим із Юрою (Sound-YP),Вадімом Піхурцем, Володимиром Бандурою, Володимиром Делеверовим, Сергієм Свириденко, Міхайлом Бойко, Віталієм Спірідоновичем - всі вони у значній мірі вплинули на доведення підсилювача і всієї системи до мого звуку.
Вивчаю ноти.
|
|
|
|
Выразили согласие: | Тибетский Ламер , Andrey-1973 , aqvadim , oleg2566 , doom , georgeohm , Sound-YP , Kaminskiy , Boostaddict , FiLiN , t.800 |
|
JRA7
Ветеран
|
|
|
|
|
Тибетский Ламер
Ветеран
|
RE: А РАЗМЕР таки имеет значение. / 27-10-2016 14:24
JRA7, Ростислав - "внятно", це тема Костянтина - з фото, описами, хронологією...
а де тема про вашу систему, де можна задати такі ж питання і очікувати "внятної" відповіді?
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
|
|
|
|
Выразили согласие: | JRA7 |
|
|
Выразили согласие: | doom |
|
|
Тибетский Ламер
Ветеран
|
RE: А РАЗМЕР таки имеет значение. / 27-10-2016 14:57
JRA7, як на мене - це вже дуже суб'єктивні речі. Далеко не факт, що те що краще для мене буде кращим для вас. У нас на форумі, якраз через це, дуже часто виникає неполіткоректна полеміка. То для чого її множити? Особисто у вас зовсім інша концепція звуковідтворення - ви впевнені, що найдете спільну мову про те що є кращим? Мабуть ні. А який тоді сенс вашого питання і прискіпування до конкретики?
Особисто я давно перестав писати про свою систему - кому цікаво, буває в гостях, чує. Не завжди думки збігаються - але ж я будую її для особистих вподобань, виходячи з особистих міркувань та фіансових (та й інших) можливостей.
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
|
|
|
|
Ampliman
Ветеран
|
RE: А РАЗМЕР таки имеет значение. / 27-10-2016 14:59
Цитата:Гаразд ! Порадували, відповідь ні про що ! Цитата:а де тема про вашу систему, де можна задати такі ж питання і очікувати "внятної" відповіді? Думаю не варто ,панове,один одного шпильками поколювати.
Адже Костя не є, по житті,електронщиком ( як і переважна
більшість людей,які дійсно слухають музику) ,що б пояснити,
що робилося і для чого. Дуже просто. Ми випаяли ВСІ базові електроліти,які були в підсилювачі і замінили на набагато якісніші (Nippon Chemicon,Panasonic і т.д.).Зрозуміло,що це ще не межа,але й здоровий глузд ніхто не відміняв.
Там,якщо не помиляюся,тільки по аноду 32 шт.500вольтових +8 шт.на 450 В.
Також замінено всі електроліти в стабілізаторах. Думаю,що по звуку, автора все задовільняло і до заміни,але...
Є ще такий немаловажний момент,як надійність. Думаю всі ми зацікавлені,що б наша техніка не тіли добре грала,а й була надійною.
Після заміни, акуратненько запустили електроліти і все.
Більше як впевнений,що звук теж змінився в кращу сторону.
Не стільки,можливо,характером, як динамікою і швидкістю.
Це може тільки Костя розказати,бо я (нажаль) ще не встиг побувати
у нього в гостях,що обовязково запланую на найближчий час.
(Отредактировал 27-10-2016 в 15:12 Ampliman.)
|
|
|
|
Выразили согласие: | Тибетский Ламер , JRA7 , doom , etlik , alex23 , oleg2566 , VladimirNB , Sound-YP , Serpens , Kaminskiy , Boostaddict , t.800 |
|
JRA7
Ветеран
|
RE: А РАЗМЕР таки имеет значение. / 27-10-2016 15:00
(27-10-2016 14:57)Тибетский Ламер писал(а): JRA7, як на мене - це вже дуже суб'єктивні речі. Далеко не факт, що те що краще для мене буде кращим для вас. У нас на форумі, якраз через це, дуже часто виникає неполіткоректна полеміка. То для чого її множити? Особисто у вас зовсім інша концепція звуковідтворення - ви впевнені, що найдете спільну мову про те що є кращим? Мабуть ні. А який тоді сенс вашого питання і прискіпування до конкретики?
Особисто я давно перестав писати про свою систему - кому цікаво, буває в гостях, чує. Не завжди думки збігаються - але ж я будую її для особистих вподобань, виходячи з особистих міркувань та фіансових (та й інших) можливостей. Артур, вибачте але я дуже погано розумію про , що ви пишете .
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 5 Гость(ей)
|
|