Прошу помочь в выборе акустики
|
Автор |
Сообщение |
Vetal 19893
Ветеран
|
RE: Прошу помочь в выборе акустики / 28-09-2012 12:39
Друзі сталась ось така не приемна ситуація.В вівторок перевів кошти людині зареестрована тут на форумі під ніком SNV43 яка продавала Wharfedale Diamound 10.6 в розмірі 1830 гривень,решта повинен був сплатити піся отримання ас,перевів і дізнався що дану ас. забрали ще вчора,попросив мій номер карточки щоб повернути назад мені гроші,карточки від Приватбанку в мене не було тому дав від Ощадбанку,він не зміг перевести кошти на дану картку тому попросив щоб я пошукав карточку Приватбанку,здибавши дану картку вислав йому номер в середу,але людина повідомила мені що зараз не може перевести кошти і постараеться в четверг.Коли я попробував зв'язатися продавцем в четверг він не відповідав ні один номер тел. думав що все не бачити мені моіх грошенят,сьогодні також телефонував але також не брав,не давно отримав смс в якому було вказано що на карточку мені зачислели 1691 гривню замість 1830,короче втратив 139 гривень так і нічого не отримавши!.
Тепер хотів спитати у Вас форумчани що думаете про Magnat Supreme 1000 та Mission M35i,маю можливість взяти дані АС.Дякую!.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
norrest
Ветеран
|
|
|
|
|
sony
Ветеран
|
RE: Прошу помочь в выборе акустики / 28-09-2012 14:30
(28-09-2012 12:39)Vetal 19893 писал(а): Друзі сталась ось така не приемна ситуація.В вівторок перевів кошти людині зареестрована тут на форумі під ніком SNV43 яка продавала Wharfedale Diamound 10.6 в розмірі 1830 гривень,решта повинен був сплатити піся отримання ас,перевів і дізнався що дану ас. забрали ще вчора,попросив мій номер карточки щоб повернути назад мені гроші,карточки від Приватбанку в мене не було тому дав від Ощадбанку,він не зміг перевести кошти на дану картку тому попросив щоб я пошукав карточку Приватбанку,здибавши дану картку вислав йому номер в середу,але людина повідомила мені що зараз не може перевести кошти і постараеться в четверг.Коли я попробував зв'язатися продавцем в четверг він не відповідав ні один номер тел. думав що все не бачити мені моіх грошенят,сьогодні також телефонував але також не брав,не давно отримав смс в якому було вказано що на карточку мені зачислели 1691 гривню замість 1830,короче втратив 139 гривень так і нічого не отримавши!.
Тепер хотів спитати у Вас форумчани що думаете про Magnat Supreme 1000 та Mission M35i,маю можливість взяти дані АС.Дякую!.
Magnat Supreme 1000 та Mission M35i эта акустика вам точно не нужна. Реально выбираете из ерунды. Были у меня Mission M35i, гудят что только с ними не делай, менял усилители, переставлял их по комнате ..... короче ГУДЯТ и всё. Лучше уже Mission M34i, хотя тоже ничего хорошего.
Уверяю вас Sound Sound SL-3 https://hi-fi-forum.net/thread-67800.html будет намного лучше из всего вашего списка. Про Jamo C407 не знаю, у меня их не было.
(Отредактировал 28-09-2012 в 14:40 sony.)
|
|
|
|
|
|
skodaw200ha
Ветеран
|
RE: Прошу помочь в выборе акустики / 28-09-2012 17:11
(28-09-2012 14:30)sony писал(а): (28-09-2012 12:39)Vetal 19893 писал(а): Друзі сталась ось така не приемна ситуація.В вівторок перевів кошти людині зареестрована тут на форумі під ніком SNV43 яка продавала Wharfedale Diamound 10.6 в розмірі 1830 гривень,решта повинен був сплатити піся отримання ас,перевів і дізнався що дану ас. забрали ще вчора,попросив мій номер карточки щоб повернути назад мені гроші,карточки від Приватбанку в мене не було тому дав від Ощадбанку,він не зміг перевести кошти на дану картку тому попросив щоб я пошукав карточку Приватбанку,здибавши дану картку вислав йому номер в середу,але людина повідомила мені що зараз не може перевести кошти і постараеться в четверг.Коли я попробував зв'язатися продавцем в четверг він не відповідав ні один номер тел. думав що все не бачити мені моіх грошенят,сьогодні також телефонував але також не брав,не давно отримав смс в якому було вказано що на карточку мені зачислели 1691 гривню замість 1830,короче втратив 139 гривень так і нічого не отримавши!.
Magnat Supreme 1000 та Mission M35i эта акустика вам точно не нужна. Реально выбираете из ерунды. Были у меня Mission M35i, гудят что только с ними не делай, менял усилители, переставлял их по комнате ..... короче ГУДЯТ и всё. Лучше уже Mission M34i, хотя тоже ничего хорошего.
Уверяю вас Sound Sound SL-3 https://hi-fi-forum.net/thread-67800.html будет намного лучше из всего вашего списка. Про Jamo C407 не знаю, у меня их не было. саунды однозначно лучше обротите на них внимание,из вашего списка это тот вариант
|
|
|
|
|
sansey2007
Ветеран
|
RE: Прошу помочь в выборе акустики / 28-09-2012 20:55
(28-09-2012 17:03)Vetal 19893 писал(а): (28-09-2012 15:22)sansey2007 писал(а): Vetal 19893, подкопить денюжку надо бы, иначе будет топтание на месте, я так думаю. Или что уже без музыки никак?
А шо обязательно напольники? Вариант полочников не устраивает?
Без музики ніяк,тай скоро через тиждень День народження в мене тому хочеться зробити собі подарок,полочники за таку ціну звичайно можна взяти не погані,але поки що хочу напольні ас.Що можете сказати про Sound Sound SL-3?. Ничого не подскажу, т.к. не слушал. И про магнаты, что вы спрашивали тоже только с чужих слов могу сказать, что не фонтан акустика, оно и понятно - самая бюджетная модель.
|
|
|
|
|
Art1992
Старожил
|
|
|
|
|
Vetal 19893
Ветеран
|
|
|
|
tomash
Ветеран
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|
|