Представляю свою першу спробу в виготовленні акустики, рупорні АС ,,Пісочний годинник,, на базі 200 Сонідо.Робив по базовим кресленням з деякими змінами в вигляді розпорок (підказував Володя Сабуров ,за що йому вдячний) та засипки піском пустот ,це вже від себе, правда до цього подібне робив на Володіних лабіринтах - сподобалось.Корпус мдф 22 мм ,склеєний двохкомпонентним клеем ,частково ПВА-3 ,та все стягнуто конформатами.Потім шпаклівка ,шліфовка ,грунт ,фарба текстурована під камінь(USA),коричнева на морду ,сіро-коричнева на корпус.Акустичні клеми від Сергія Кармадона.Розводка по три мідні моножили (що за провід не знаю ,знято з старої АС ,ще в хебешній обмотці ,але по звуку дуже непоганий ) припой WBT.В саму камеру за динамік поклав трохи розпушеного ,здається зветься,, Волосся Елвіса,, від Mundorf (на відміну від синтепона не дає призвуку синтетики ,як по мені).Ноги звичайні меблеві, плюс вкручені шипи.АЧХ не знімав ,налаштовував на слух.На жаль кімната проблемна по акустиці ,панельний будинок, гуде як залізна бочка міняти поки що нічого не хочу ,бо маю надію що переберусь з часом в інше помешкання.
вот это да интересно такое послушать ...и увидеть.. А какие компоненты??Произведение исскуства. А компоненты можна??
[/quote]
Женю, якщо є бажання то приїзджай.А компоненти Аудіолот1600, гібрид Опера150 ,двутакт Encor NCR-VT021 на г-807 ,цап Аркам твікнутий на двох коронах,транспорт Сагден TDD-1,твердотіл OLS OA550,міжблок Ейнштейн, акустичний Ейнштейн ,цифровий від Сергуса, мережа HMS,HMS,Тафт та свої ,ну ще запобіжники та таке інше.А ,ще проведена від щитка виділена лінія.В цілому нічого особливого.
Наверное, все же, мебельные ноги тут лишние. АС достаточно высокая. Вполне хватило бы шипов. Возможно, и гудеть меньше будут.
[/quote]
На жаль ноги не зайві ,на одних шипах низькувато динамік, рекумендують здається на 15 см підняти.
(07-10-2012 12:39)myha писал(а): Віктор, вітаю. Наступний апгрейд - 200сфр на плоскому проводі і з тканєвим підвісом, Sound YP саме на ПЧ зробив таку заміну і довольний.
Та воно то так , тільки що робити з з старим динаміком ,бо наче й так грає дуже непогано.
[/quote]
Пусть эти часов 200 поиграют,может и менять ничего не захочется!
Что я делаю без охоты и из необходимости, того не могу делать долго и со старанием. Марк Туллий Цицерон
(07-10-2012 00:01)alex novik писал(а): Наверное, все же, мебельные ноги тут лишние. АС достаточно высокая. Вполне хватило бы шипов. Возможно, и гудеть меньше будут.
Умывальников начальник и мочалок командир (с) - с ногами надо подумать.
В первоисточнике ноги в 15 см стояли,когда песочные часы рупором вниз ставили. Так с басом иногда выигрыш. На то и " Песочные часы",что можно переворачивать.
Что я делаю без охоты и из необходимости, того не могу делать долго и со старанием. Марк Туллий Цицерон
(07-10-2012 15:08)Saburov писал(а): Сорри за офф, Миша - мои первые самодельные АС - были менно АИОН и жил сн ими несколько лет в спальне. Жене они понравились тоже)
Ти Володю не жартуєш ,жінці сподобались, бо моя шарахається до сіх пір.