(30-07-2018 21:55)vl27 писал(а): 650 за 200 доларів, вживані - де такі ціни
Sennheiser HD 650 я б порадив послухати з своїм підсилювачем, вони досить вибагливі до підсилення.
правилами форума, ссылки запрещены, но новые Sennheiser HD 650 - 6 предложений от 315 до 345 $ из магазинов Одессы, Харькова и Львова :
https_://hotline.ua/av-naushniki-garnitury/sennheiser_hd_650/prices/#cond_new
nem2007
Шерстив, на жаль, є тільки 250-омні, слухав --не вразило... 2 malekcs
Я це все знаю, але бюджет жорстко до 200$!!! Крім того , в пості #17 чітко поставлені питання.
(30-07-2018 22:43)stanley60 писал(а): nem2007
Дякую, цей варіант я щось упустив поки що з виду.
Я этими наушниками лет 10 пользуюсь (а до этого мой отец в студии их юзал).
Очень хорошие "уши", значительно лучше и музыкальней новодельных 250-омных.
(30-07-2018 22:31)malekcs писал(а): правилами форума, ссылки запрещены, но новые Sennheiser HD 650 - 6 предложений от 315 до 345 $ из магазинов Одессы, Харькова и Львова :
https_://hotline.ua/av-naushniki-garnitury/sennheiser_hd_650/prices/#cond_new
Відверто кажучи занадто низька ціна насторожує
(30-07-2018 22:26)stanley60 писал(а): Технічні характеристики копії і оригінала не відрізняються, зокрема опір 300 ом в обох, але мій підсилювач нормально їх качає.
Звук може бути зовсім різний при цьому.
Я не дарма спитав про підсилювач, 650 (справжні) досить вибагливі до підсилення
Доречі баєри мають зовсім інший характер звуку,зовсім
Хоча вінтажні я не слухав, у мене 990 PRO сучасні
1. 990 PRO сучасні слухав, не вразили, Massdrop Sennheiser HD 6xx сподобались більше.
2. На жаль, так і не зрозумів Ваше питання про мій підсилювач.
Наскільки я можу пояснити -- звичайний однотактник на двох лампах 6н6п-и. І на мій слух достатньо прозорий і нейтральний, і по осцилографу в межах 70-20 000Гц АЧХ практично плоска. Мене задовольняє більш ніж...
3. Я так і не зрозумів Вашу реакцію на ціну 200$ за б/к HD650///
На вопрос "что из наушников взять за 200$" ответ у меня всегда одина - HIFIMAN HE400 (S или I вопрос вкуса и пары десятков баксов, но я больше люблю S). За 175$ новые 400i на ebay +25$ доставка с помощью meest express.
2 Гаруспик
Дякую за підказку, але, на жаль, не маю можливості послухати, а купляти кота в мішку...
По Сенхайзерах, АКГ і Байерденаміках хоча б маю уявлення по деяких моделях.
Вот все кинулись советовать... И предлагают действительно хорошие модели, но человек собрался в них ходить (ездить, бегать) туда-сюда и воткнет их в смартфон... Как он прокачает 300 Ом? Как оно будет смотреться на голове на улице, в транспорте, зимой? Ему нужны уши закрытого типа с шумоподавлением и с низким сопротивлением, ну и красивые, конечно .
Есть англоязычный ресурс, где седоватый толстяк уже все сделал за нас и где есть чего почитать.
(07-08-2018 00:39)Luminary писал(а): но человек собрался в них ходить (ездить, бегать) туда-сюда и воткнет их в смартфон...
... Как оно будет смотреться на голове на улице, в транспорте, зимой? Ему нужны уши закрытого типа с шумоподавлением и с низким сопротивлением, ну и красивые, конечно.
Где Вы увидели, что ТС собрался в них ездить\бегать\ходить?
А на зиму лучше всего красивый и теплый танковый шлем.
Вроде как ТС выбрал Audio-Technica ATH-A900.
И в них далеко не убежишь
(07-08-2018 00:39)Luminary писал(а): И предлагают действительно хорошие модели, но человек собрался в них ходить (ездить, бегать) туда-сюда и воткнет их в смартфон... Как он прокачает 300 Ом? Как оно будет смотреться на голове на улице, в транспорте, зимой? Ему нужны уши закрытого типа с шумоподавлением и с низким сопротивлением, ну и красивые, конечно .
Ну да, ходити, бігати з ламповим підсилювачем в руках
Ви б хоч тему почитали
(07-08-2018 02:02)Black_Jack писал(а): А на зиму лучше всего красивый и теплый танковый шлем.
(09-08-2018 12:52)graf1x писал(а): Баеры дт 770 (250 ОМ) и Аудиотехника АТH M50x - MUST HAVE !!!!
Мав нагоду послухати Баєри дт 990 (250 Ом) -- не вразили зовсім, тому щодо "Баеры дт 770 (250 ОМ) и Аудиотехника АТH M50x - MUST HAVE !!!!" -- маю дуже великі сумніви.
Чекаю повернення з відрядження власника Sennheiser HD 650 і прогрівання Massdrop Sennheiser HD 6xx, тоді зіштовхну їх лоб-в-лоб і зроблю висновки, до 15.08.18 все вирішиться.
Всім дякую за поради! Я вже визначився, це буде щось одне з цих двох.
Послухаю кілька місяців їх, а далі може ще чогось захочеться спробувати...
(09-08-2018 14:50)stanley60 писал(а): Чекаю повернення з відрядження власника Sennheiser HD 650 і прогрівання Massdrop Sennheiser HD 6xx, тоді зіштовхну їх лоб-в-лоб і зроблю висновки, до 15.08.18 все вирішиться.
Було б дуже цікаво почути Вашу думку про навушники після прослуховування
Можно даже и не ждать 15-го августа ...
Естественно, что оригинальные Made in Ireland
будут лучше ..
Все зависит от разницы в цене между Massdrop-овской
копией и оригиналом. Готов ли будет stanley60
сэкономить на этой разнице в ущерб звуку или нет... Всё.
Ці навушники продають різні люди.
Власник Massdrop -- мій знайомий, я їх уже слухав, правда, ще непрогрітими. На фоні моїх HD 555 -- навіть у непрогрітому стані сподобались надзвичайно. Зараз вони прогріваються.
Власника і самі навушники HD 650 не знаю, не бачив, не чув. Чекаю, коли повернеться з відрядження.
І ті, і ті віддають по 200$. Хочеться зіткнути лоб-в-лоб, тому змушений чекати до 15.08.
Коли відбудеться зіткнення -- про результати повідомлю обов"язково.
Тогда без вариантов.
Конечно берите оригинал -
SENNHEISER HD 650. Made in Ireland ...
о чем тут вообще можно думать и рассуждать ..?
Если, конечно, техническое и косметическое
состояние ушей одинаковое ..., а не так,
что Массдроповские новенькие, из коробочки
и блестят ..., а оригинальные старые, затертые
и хрипят ..