Яка акустика вирішить проблему ?
|
Автор |
Сообщение |
P.U.L.S.E
Ветеран
|
RE: Яка акустика вирішить проблему ? / 20-01-2013 11:55
Все налаштовано по інструкції,благо вона дуже доступна,не те що в денонах,ну і входи виходи переклацував перетикував - результату ніякого.Стосовно матеріалу -купую МР3 збірку,вибираю ті альбоми,що до душі і купую CD якщо є в місті,або через інтернет замовляю.До речі,чомусь ніхто не звертає уваги,що в режимі дірект такого похабного звуку я ніде не чув ,ні у знайомих ні в салонах,тому і вирішив,що це витворяє акустика,прощо на початку було сказано.Принаймні при покупці ця функція якщо звук не покращувала,то не погіршувала це точно.СД доведеться брати,поясніть pavel67,якщо в Вашій компетенції,СД за 100$,1000$,10 000$,дійсно на цю суму помітна різниця в звуковій картині,чи останній просто з золотими рюшечками?Просто жаба давить - за АС готовий платити,за підсилювач теж ,а за СД не знаю чи переконаю себе.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
pavel 67
Ветеран
|
|
|
|
|
|
Serega
Ветеран
|
RE: Яка акустика вирішить проблему ? / 20-01-2013 22:10
(20-01-2013 14:52)P.U.L.S.E писал(а): У мене комп чисто для навчання та спілкування,крім того,занадто шумний,як для музики.
Та саме так тема і була задумана-Про АС та пішла не в ті гони.
Ещё раз напомню, на всякий случай - мебель между АС, а тем более АС в мебели - будет играть не АС, а мебель!!! Если этот вопрос не решите - нет смысла тратится на технику.
Если готовы на усилитель - пока не хватайтесь за суровый винтаж, возьмите б.у. не позднее 90-х и не самое г-но, чтоб можно было потом продать без больших потерь. Для начала нужно понять, в каком направлении будете двигаться...
Естественных дел мастер...
"...обучение редко приносит плоды кому-либо, кроме тех, кто предрасположен к нему, но им оно почти не нужно..." (Гиббонс)
|
|
|
|
ЗЕРО
Учу Правила
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)
|
|