Выбираю HI-End FM ресивер 70-80х
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
wow_w
Ветеран
|
|
|
|
|
|
|
wow_w
Ветеран
|
RE: Выбираю HI-End FM ресивер 70-80х / 10-11-2016 23:10
lEON2075 ви колись сиділи на роботі цілий день? Якщо сиділи, то думаю бажання, щоб щось грало поруч виникало. От зараз в мене час від часу грає радіо зі старенької магнітоли Філіпс, а от з виводом звуку із компа біда, там стоять самі дешеві пластикові колонки. Тому я вирішив це все діло обєднати. Спочатку полазив по форуму, знайшов тему де давали рекомендації, як підібрати монітори для озвучення ближнього поля (там потрібно було озвучити робоче місце на балконі), зрозумів, що знову все звелось до купівлі дорогущих компонентів. Плюнув на це все, але через місяць мене таки достав звук з колонок почав шукати, щось недороге і наткнувся на цілий клас пристроїв амплітюнерів. З однієї сторони тут я маю і радіо і підсилювач, з іншої сторони цікава і гарна річ, тобто моя проблема вирішується. Але вибір пристроїв в ціні 100-200 доларів настільки великий, що просто треба від чогось відштовхнутись.
Мені потрібні поради якраз щодо недорого класу пристроїв, однозначно там є цікаві моделі, які задовольнять мене.
П.С.
Я розумію, що хороший звук буде в дорогих моделях за 1000-2000$, але нагадую я не ставлю будувати дорогу систему на роботі.
(Отредактировал 10-11-2016 в 23:15 wow_w.)
|
|
|
|
|
nem2007
Ветеран
|
|
|
|
|
lEON2075
Ветеран
|
RE: Выбираю HI-End FM ресивер 70-80х / 10-11-2016 23:49
(10-11-2016 23:10)wow_w писал(а): lEON2075 ви колись сиділи на роботі цілий день? Якщо сиділи, то думаю бажання, щоб щось грало поруч виникало. От зараз в мене час від часу грає радіо зі старенької магнітоли Філіпс, а от з виводом звуку із компа біда, там стоять самі дешеві пластикові колонки. Тому я вирішив це все діло обєднати. Спочатку полазив по форуму, знайшов тему де давали рекомендації, як підібрати монітори для озвучення ближнього поля (там потрібно було озвучити робоче місце на балконі), зрозумів, що знову все звелось до купівлі дорогущих компонентів. Плюнув на це все, але через місяць мене таки достав звук з колонок почав шукати, щось недороге і наткнувся на цілий клас пристроїв амплітюнерів. З однієї сторони тут я маю і радіо і підсилювач, з іншої сторони цікава і гарна річ, тобто моя проблема вирішується. Але вибір пристроїв в ціні 100-200 доларів настільки великий, що просто треба від чогось відштовхнутись.
Мені потрібні поради якраз щодо недорого класу пристроїв, однозначно там є цікаві моделі, які задовольнять мене.
П.С.
Я розумію, що хороший звук буде в дорогих моделях за 1000-2000$, але нагадую я не ставлю будувати дорогу систему на роботі. По специфике моей работы, на работе, десять лет уже слушаю радио, вернее слушал… в основном Rоск- FM. И поэтому, я вас так понимаю. Но, в последнее время уже стошнило.)
Если ресивер выбираете, то обратите внимание на Тандберг.
(Отредактировал 10-11-2016 в 23:53 lEON2075.)
|
|
|
|
Выразили согласие: | VR12 |
|
|
nem2007
Ветеран
|
|
|
|
|
bobrw
Ветеран
|
|
|
|
|
Alexandr33
Ветеран
|
RE: Выбираю HI-End FM ресивер 70-80х / 11-11-2016 08:20
wow_w, Если ITT 8033 будет в кондиции, то он свои две сотни вечно зеленых с головой окупит. Я свои брал дороже на треть чем тот, что сейчас на ОЛХ.
Хорош так же Telefunken tr 550 Очень достойный аппарат, как по звучанию, так и внешнему виду.
Спору нет, еще меня очень впечатлили TANDBERG-и. Tandberg TR-2075 - шикарный аппарат, но ценник минимум в 2.5-3 раза выше. Более гуманная цена у TANDBERG TR 2045 при этом звук и внешний вид тоже на высоте
Все перечисленные выше FM ресиверы были у меня в полной кондиции и привезены не с западных помоек.
Как узнать, что вам не подсунут хлам? Первое, поговорить с продавцом. Второе, найти у нас форумчанина оттуда и договорится что бы он на месте глянул и послушал. Третье, договорится с продавцом отправить наложенным платежом с Вашей оплатой за пересылку. Взять с собой не большую акустику (если надо штекер с точкой тире и проводом к нему), кусок провода для антенны, смартфон с кабелем... И на месте не спеша проверить
|
|
|
|
|
yurko62
Учу Правила
|
|
|
|
|
|
wow_w
Ветеран
|
RE: Выбираю HI-End FM ресивер 70-80х / 11-11-2016 13:02
Не таємниця, десь 3x5,5, гіпсокартон, лінолеум на підлозі, вздовж довгої стіни колонки не поставити, так, що мова про хайфай навіть не йде. Задачі озвучити всю кімнату немає, так як через специфіку стін все чути, що робиться у сусідів, просто треба щоб неголосно (фоново) грала музика, ну і ще бажання потримати щось незвичне)) Колонок не має, але я думаю, що з часом підберу, якісь недорогі, тих часів що ресивер або трохи молодші
|
|
|
|
ae3502bx
Ветеран
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|
|