High-End от Круглого
|
Автор |
Сообщение |
Круглый
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
|
|
|
|
Макс
Ветеран
|
|
|
|
|
Snark
Ветеран
|
Re: High-End от Круглого / 04-12-2009 01:14
(04-12-2009 00:47)Круглый link писал(а):Сразу звук не сильно понравился, баса мало и верх приглушен.
По прошествии пяти часов расслушал, а может уши адаптировались.
Очень приятная середина. Бас мягкий, только на моей акустике спрятан он, надо стоечки и с расположением играться.
Здается мне, что он к акустике требовательный, с чем попало не раскроется.
по верху - это сочетание усила и акустики, в большей степени усила
а по басу - не хватает люксману 30 ватт чтобы качнуть твои грюндики...там импеданс, конечно, не как у динаудио, но тоже зверский
Слушать музыку - это, без сомнения, один из самых
экстравагантных способов тратить деньги.
Маурисио Кагель
|
|
|
|
|
|
Макс
Ветеран
|
|
|
|
|
mirek
Ветеран
|
Re: High-End от Круглого / 25-12-2009 16:19
(01-11-2009 01:09)Круглый link писал(а):После общения с одним из форумчан появилась у меня идея.
Понятное дело, бредовая
Моя акустика мне нравится по звуку. Динамики в ней неубиваемые.
Но вот корпус - хлипкий и легкий.
Задумал я всю начинку, без изменений, пересадить в новые, более тяжелые и крепкие корпуса.
Идентичные по размерам и конструкции.
Насколько это может улучшить, если вообще может, их звук ? Я саме закінчив подібну процедуру зі своїми KEF Chorale. Динаміки там супер, а от з корпусами тоді, видно, дуже не морочилися. Корпуси із ДСП 10 мм, але дуже якісного, щільного, шпонованого з двох сторін. Корпуси я міняти передумав - роботи багато, а результат (без великого і серйозного досвіду) непередбачуваний, та і то були б далеко не ті колонки. Отже переробив кросовери, поставив замість електролітів поліпропілен к78-02 (пускові, зроблені в Україні). Поміняв тонесеньку внутрішню проводку на проводи з літцендрату, 9 проводів літцу по 24*0,1 докупи. (Мама рідна! Скільки я каніфолі видихав поки їх залудив ). Головне - повністю обклеїв їх зсередини матеріалом STP Bimast super. Він гасить вібрації, і додає масу, знижуючи резонансну частоту стінок, а також додає жорсткість. Я, наскільки зрозумів, в епоху, коли розроблялися мої KEF`и, розробники тієї школи йшли не по шляху збільшення товщини самих стінок, а саме надавалась перевага не дуже товстим стінкам плюс дампінг (напр. такий документ і відгуки на форумах фанів LS3/5a і старих KEF`ів). Не забув обклеїти і передню панель зсередини щоб вібрація від вуфера якогомога менше коливала твітер. І навіть на раму вуфера трохи матеріалу наліпив щоб і там не виникали вібрації. Ага, і ще клеми поставив від мікроомметра. Думаю, вони опору мають не сильно більше ніж WBT
Чесно кажучи, абсолютно не був впевнений, що колонки після переробки будуть хоча б не гірші за початковий варіант. Зараз слухаю вже четвертий день, і всьо чотко! В цілому характер той же. Плівка порівняно зі старими конденсаторами просто супер у всьому діапазоні. В загальному покращився стереообраз, звук наповнює кімнату. Динаміка на низах для року просто скажена. Віддача, чіткість, все на місці. Реально, навіть великий барабан-бочка локалізується.
Тільки після переробки вийняв частину поролону щоб бас став на місце.
Коротше, тридцятисемирічні дідки грають як молоді!
(Отредактировал 25-12-2009 в 16:30 mirek.)
|
|
|
|
|
|
Круглый
Ветеран
|
|
|
|
|
kritik
Ветеран
|
|
|
|
|
|
|
groove
Ветеран
|
|
|
|
|
|
Круглый
Ветеран
|
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 3 Гость(ей)
|
|