Всім дякую за хороші відгуки!
Прикупив недавно пакет RCA штекерів і роз"ємів Нутрик і пару метрів Клоца AC110.
Зміню в різних місцях штекери з радіоринківських жовтих, які з часом окислюються (потім контакту нема...) і спаяю міжблочники на прохання друга.
Було б цікаво прикупити кабелі вищого класу ніж AC110 і не надто дорогі інших виробників. Розпаяти і послухати міжблочники з них.
Ще в подарунок отримав трохи нарізаних старих-старих проводів від вінтажної апаратури, про звучання яких дуже добре відгукувались авторитетні учасники форуму. Цікаво слуханути, що там за старенькі дротики і як себе покажуть
Хочеться нагадати про FM радіо. Адже у мене в 90-ті це було одне з чи не найбільших джерел музичного матеріалу.
Писав з радіо на касету не часто, але слухав і пізнавав нових виконавців тривалий час. Мешкав на межі областей і до найближчих передавачів було кіломентів так 100...
Не те, щоб прийом був надто слабким, його не було взагалі...
Але, колись мені трапився непоганий портативний приймач на батарейках в пластиковому корпусі. Здається нехитрого виробника FIRST. Але там була основна мікросхема виробництва Sony, якась там CXA... - як вона звучала..)
І чутливість достатня була, - разом з підчепленою високо саморобною антеною дозволяти відкривати для себе шедеври світової музичної спадщини)
Я й тепер час від часу слухаю на системі Kenwood KT-5500 і не рідко чую досить актуальний матеріал, виникає бажання знайти його в цифрі)
Інколи зранку, збираючись на роботу, на кухні слухаю радіо на таких от колоночках) Там навіть фільтр 2-го порядку стоїть і навіть конденсатори Мундорф)
Загалом досить цікаво, комфортно і збалансовано грають в парі з тонким CD Philips - мрією середини школи.
Зранку створюють настрої і викликають емоції. Чого не скажеш про звучання аудіо попутніх авто, якими, прозвичай, їду на роботу. Так уже лунає їх звук, що краще б їхати в тиші
Що цікаво, що в маршрутних таксі або автобусах звук завжди значно кращий)
Потрібно буде тільки цивільно і симпатично доробити в ЗЯ і облицювати.