(22-09-2013 14:51)Iowa90 писал(а): Як що цікавить можу предложити Хармана avr 260,є все що входить в комплект.Стан нового,користувався дуже мало ціна 4500 грн!
Дякую за пропозицію,але поки що не цікавить.
З повагою...
Доброго вечора купив ресівер Pioneer VSX-LX70,але радість була не довга,підключив АС Wharfedale Diamond 9.1 після цього підключив по аналоговому виходу смартфон щоб послухати як звучить і от халепа ресівер завис,а коли я його виключив з розетки він перестав включатися
Завіз його до Львова на ремонт там його перепрошили після цього він почав працювати але лише по аналоговому виході,а по оптиці та HDMI через 10-15 хв роботи зависає,коли виключаю його з електромережі через 5 хв включаю все далі працює.
В сервіс-центрі сказали що потрібно паяти плату яка відповідає за живлення цифрового блоку якщо не помиляюсь,але вони таких робіт не виконують тому відправили запрос в Київ де це можна зробити але відповідь не прийшла.
Ресівер звучить дуже класно тому продавати не хочу,хочеться зробити його і самому користуватися,але питання де і скільки такий ремонт потягне?.
Друзі допоможіть перший раз все влаштовує по звуку рес. звучить набагато краще ніж мій попередній стереопідсилювач Nad C352!.
Прошу,допоможіть з ремонтом!.
Дякую.З повагою Віталій.
(07-10-2013 12:39)ArchbishopLazar писал(а): Vetal 19893 ,що тут сказати . Гидотний ресівер , а гроші заплатили чималі .
Особисто для мене дуже класний ресівер з чудовим звуком,попередній мій Оnkyo 608 звучав зовсім ніяко порівнянно з цим,тому не хочу його продавати
Ресівер звучить набагато! краще ніж підсилювач Nad C352,контроль над акустикою чудовий звук детальний та відкритий,я знайшов майже той звук який шукав!.
Заплатив 2500 гривень.
2500гр слишкои маленькая цена для безпроблемного Pioneer VSX-LX70.В данном случае, если не получается вернуть, естественно нужно попытаться отремонтировать.Я думаю на этом форуме найдутся люди, которые знают хороших мастеров которые смогут вам помочь. Удачи.
(07-10-2013 12:54)sony писал(а): 2500гр слишкои маленькая цена для безпроблемного Pioneer VSX-LX70.В данном случае, если не получается вернуть, естественно нужно попытаться отремонтировать.Я думаю на этом форуме найдутся люди, которые знают хороших мастеров которые смогут вам помочь. Удачи.
Дякую,з одним форумчаненом зізвонилися сказав що знає одного хорошого майстра,тепер чекаю на відповідь чи візьметься він за ремонт мого апарата.
Апарат дійсно чудовий і дуже класно звучить з акустикою Wharfedale тому шкода продати та й не може погано звучати апарат з ретейлом якщо не помиляюся 1500€
Друзі вітаю всіх з Новим Роком та Різдвом Христовим.Хотів поцікавитися хочу придбати Sony STR-DA2400ES,хто таким користувався поділіться враженями та як в цілому апарат.
(13-01-2014 11:15)Vetal 19893 писал(а): Друзі вітаю всіх з Новим Роком та Різдвом Христовим.Хотів поцікавитися хочу придбати Sony STR-DA2400ES,хто таким користувався поділіться враженями та як в цілому апарат.
у меня был такой Sony STR-DA2400ES, если сравнивать только звук, а не функциональность, то Sony STR-DA1200ES будет лучше.
(13-01-2014 11:15)Vetal 19893 писал(а): Друзі вітаю всіх з Новим Роком та Різдвом Христовим.Хотів поцікавитися хочу придбати Sony STR-DA2400ES,хто таким користувався поділіться враженями та як в цілому апарат.
у меня был такой Sony STR-DA2400ES, если сравнивать только звук, а не функциональность, то Sony STR-DA1200ES будет лучше.
Ерундой страдаете.
У вас ведь напольная акустика, если мне мне изменяет память? И любите плотный, динамичный звук? И куда вам эти среднебюджетные ресиверы? Тем более что живете в Бродах и давно бы уже купили себе из Европы верхнюю модель (б/у разумеется). А так перебираете между шилом и мылом уже больше года, тратите время и деньги. Или купите любой с преаутами (даже эту Ямаху) и подбирайте хороший мощник на фронт.