Всім доброго вечора допоможіть будь-ласка вирішив перейти з мультимедія на hi-fi і прикупив собі для початку полочну акустику Jamo s602 в подальшому думаю купити ресівер до них але не знаю який кажуть що хороший варіант Onkyo 608 але по бюджету ніяк в подальшому буду створювати ДК добавляючи Jamo S606+60CEN бюджет на рес. до 400$ тому вирішив брати б/у так як нового хорошого не купиш за ці гроші порекомендуйте свій варіант або підскажіть чи варто брати Yamaha RX-V565,Sherwood RD6513 люблю яскравий м'ягкий звук з хорошим плотним басом слухаю реп,попсу,клубну музику інколи рок,класику і ще порекомендуйте провода щоб ці колонки підключити потрібно 2-ва куска по 2,5 м. до 300 гривень вибачте за таке запитання буду вд'ячний за допомогу!.
(03-04-2012 22:48)Vetal 19893 писал(а): Всім доброго вечора допоможіть будь-ласка вирішив перейти з мультимедія на hi-fi і прикупив собі для початку полочну акустику Jamo s602 в подальшому думаю купити ресівер до них але не знаю який кажуть що хороший варіант Onkyo 608 але по бюджету ніяк в подальшому буду створювати ДК добавляючи Jamo S606+60CEN бюджет на рес. до 400$ тому вирішив брати б/у так як нового хорошого не купиш за ці гроші порекомендуйте свій варіант або підскажіть чи варто брати Yamaha RX-V565,Sherwood RD6513 люблю яскравий м'ягкий звук з хорошим плотним басом слухаю реп,попсу,клубну музику інколи рок,класику і ще порекомендуйте провода щоб ці колонки підключити потрібно 2-ва куска по 2,5 м. до 300 гривень вибачте за таке запитання буду вд'ячний за допомогу!.
Берите яму. Эта фирма всегда славилась демократичными ценами при хорошем качестве. Да и японский звук более праздничный, чем английский
А зачем Вам собирать ДК, тоесть зачем Вам вообще ресивер, если Вы собираетесь слушать только музыку? Вам нужен хороший стерео усилитель. И кстати, если Вы любитель плотного басса то с полочниками Jamo S602 Вы немножко неугадали (мне так кажется)...
(03-04-2012 23:45)ErikMoon писал(а): А зачем Вам собирать ДК, тоесть зачем Вам вообще ресивер, если Вы собираетесь слушать только музыку? Вам нужен хороший стерео усилитель. И кстати, если Вы любитель плотного басса то с полочниками Jamo S602 Вы немножко неугадали (мне так кажется)...
А що скажете на щот Wharfedale Diamound 9.1 чи варто міняти на них?.
(03-04-2012 23:45)ErikMoon писал(а): А зачем Вам собирать ДК, тоесть зачем Вам вообще ресивер, если Вы собираетесь слушать только музыку? Вам нужен хороший стерео усилитель. И кстати, если Вы любитель плотного басса то с полочниками Jamo S602 Вы немножко неугадали (мне так кажется)...
А що скажете на щот Wharfedale Diamound 9.1 чи варто міняти на них?.
Неблагодарное это дело - советовать акустику. Никто не посоветует в выборе акустики лучше, чем Ваш собственный слух. Поэтому, если есть возможно послушать свои любимые треки и на Wharfedale Diamound 9.1 и на Jamo S602, то посоветую так и сделать. Кроме того, Вы писали, что Jamo S602 Вы уже купили и планируете создать свою первую Hi-Fi систему и если эта система только для прослушивания музыки, то следующим этапом должен быть выбор усилителя (стерео усилителя) и никак не многоканального ресивера.
Ви мене трошки не правельно зрозуміли на даний момент володію парою Jamo S602,а в подальшому хочу розширити до 5.1 добавляючи Jamo S606+S60cen щоб можна було слухати і музику та переглядати фільми тому і вибераю собі ресівер.Музика/фільми в співвідношені 60/40 тому шукаю більш музикальний ресівер,а на щот варфів запитую тому що не впевнений чи зробив правельний вибір купуючи Jamo S602 бо підключивши іх до музичного центру був розчарований почутим розмитий не чіткий бас і акустика ніби не дишить на відміну від стандартних колонок від центра хочу дізнатися виправить ситуацію покупка ресівера чи краще зразу поміняти на щось інше наприклад Wharfedale Diamound 9.1 і уже на іхній базі будувати собі 5.1 дякую!.
Здоров. Бачиш колонки для домашнього кіно, музику в стерео відтворюють не дуже добре, так як розроблені для відтворення просторових ефектік створених ресівером, тому і не вразили якістю. Ресівер Yamaha RX-V565, для бюджетного кіно піде , при умові, що додаш в систему шороший сабвуфер, яки би добре зійшовся з колонками. Але для стерео, він тебе не сильно вразить своїми можливостями.
(04-04-2012 08:54)Kombinator писал(а): Здоров. Бачиш колонки для домашнього кіно, музику в стерео відтворюють не дуже добре, так як розроблені для відтворення просторових ефектік створених ресівером, тому і не вразили якістю. Ресівер Yamaha RX-V565, для бюджетного кіно піде , при умові, що додаш в систему шороший сабвуфер, яки би добре зійшовся з колонками. Але для стерео, він тебе не сильно вразить своїми можливостями.
Що тоді порадиш який ресівер взяти чи міняти колонки?.
И самое главное какой источник планируете под музыку и кино?
Если ПК. то правильней не покупать ресивер. А купить нормальную ЗК (а таких довольно немного сейчас) с хорошим стерео выходом и чтоб имела 7.1. купить Усилитель к Яме. и со временем докупить активную мультимедию на 5.1-7.1 звук.
аудиофилия болезнь которой хочется болеть. это как чесотка, - почесал и ещё хочется
И самое главное какой источник планируете под музыку и кино?
Если ПК. то правильней не покупать ресивер. А купить нормальную ЗК (а таких довольно немного сейчас) с хорошим стерео выходом и чтоб имела 7.1. купить Усилитель к Яме. и со временем докупить активную мультимедию на 5.1-7.1 звук.
Покищо буде Playstation 3,а дальше можливо медіацентир,кімната 21м2 4.7х4.3 метра на підлозі килим майже на всю кімнату біля стіни телевізор на протів нього з біля іншоі стіни м'ягкий диван біля бічних стін стоять метрові квіти в вазонках.
(04-04-2012 15:09)Леонид писал(а): Нифига не понимаю. Народ тут бьется ДЕСЯТИЛЕТИЯМИ и совершенство в два-ноль найти не может, а тут с первого тыка 5.1, 7.1 ...
Для совершенства не бится нужно а грибы кушать или траву.
2.0 собрать не сложно.. просто нужно заставить себя походить послушать и определится что нравится и чего хотеть... а потом поразмыслить над процессом достижения.
Если не полный новичок, и с деньгами не совсем туго, то за месяц все оформить без проблем.
5.1-7.1 тут сложней.. но это же кино а не музыка ..для музыки 7.1 наверное в 5 раз дороже обойдется чем 2.0 .. а если по полной то и в 7.
PS3 любопытный вариат для музыки .. я слышал в ней 8 ядерный процессор стоит? но как музыку играет незнаю.. какие там выхода?
аудиофилия болезнь которой хочется болеть. это как чесотка, - почесал и ещё хочется