Самодельные АС на динамиках Камертон
|
Автор |
Сообщение |
Iowa90
Ветеран
![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif)
|
RE: самоделние АС на динамиках от камертон / 07-02-2012 15:15
(07-02-2012 13:46)AlexanderTD писал(а): Та у вас і струбцини Expert з эпіцентру і Момент Столяр - все як треба Мені правда останнім часом подобається більше "Момент Супер ПВА D3" - адгезійна міцність вище, хоча для МДФ воно усе добре бо сам МДФ слабший за клей
Якщо залишились кружки після фрезеровки отворів - можна їх розрізати на 4 частини та посилити окремі місця. Просто і весело:
http://img72.imageshack.us/img72/293/05102011688.jpg
Тут справді найкраще що можна зробити - з'єднати передню та задню стінку перегородками. Ще я б посилив передню панель підклеївши щось вертикально..
Як обрали цей проєкт, свідомо хотіли щось у МТМ форматі ?
Да все з епіцентру) просто потрібно було і клей,і струбцини(Expert нікудишні струбцини взагалі,лише горіхи ними чавити ![Улыбка Улыбка](/images/Smileys/smiley.gif) .Недалеко біля Епіцентра живу просто) тому все так получилося ![Biggrin Biggrin](/images/Smileys/biggrin.gif)
Кружків вже немає,викинув, (щось ще придумаю)...Усиляти стєнки АС буду стружкою,і ПВА багато.Ще 3 перегородки поставлю,а там дальше подивлюся,+ коли збереця АС повністю,планую вифрезерувати під ізгин ас ще 2 панелі верхню,і нижню.Передня панель 19 мм, хотілося б більше,но все впираєця кріплення динаміків.
Зараз настройкою фільтра бавлюся,незакінчена АС
Зараз вже як діло іде помаленько до завершення,з"явилися інші мислі,як було зробити ще попроще (так сказать мисель приходит в последний момент).Закінчу АС,візьмусь до центра і полочніків.Там вже діло піде швиче)
(Отредактировал 07-02-2012 в 15:17 Iowa90.)
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
AlexanderTD
Ветеран
![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif) ![*](images/starwhf.gif)
|
RE: самоделние АС на динамиках от камертон / 07-02-2012 16:22
(07-02-2012 15:15)Iowa90 писал(а): (Expert нікудишні струбцини взагалі,лише горіхи ними чавити![Улыбка Улыбка](/images/Smileys/smiley.gif) Чому, не гірше за інші швидкозажимні, просто краще відібрати при покупці (є брак), але для МДФ самє те - гвинтові трощать МДФ який якщо занадто здавити перетворюється на картон. Раджу, до речі, наклеїти щось м'яке на красні пластмаски
А так виглядає добре, тільки перегородки - між кожним СЧ і ВЧ і задною стінкою і бомба ![Happy0144 Happy0144](/images/Smileys/happy0144.gif) Правильно підсилені 19мм будуть навіть кращі за просто товстіший МДФ
А шурупи викручувати будете? Краще не залишати, а дірки залити міцним клеєм, може щось епоксидне
Чим будете обклеювати в середині? Радив би войлок+синтепон
Про фільтр - зазвичай МТМ (чи "Д'аполіто") використовують мінімум 3-й порядок з різних причин, але у вас такі екзотичні динаміки що тут вже мабуть не до того. Цікаво що там буде з направленістю з таким коаксіалом, бо те що в МТМ звужується вертикальна та поширюється горизонтальна направленість ВЧ я точно знаю бо сам добудовую подібний проект і одна колоша вже грає
"You can't open your mind boys to every conceivable point of view." - Bob Dylan
|
|
|
|
|
|
|
Iowa90
Ветеран
|
RE: самоделние АС на динамиках от камертон / 07-02-2012 18:24
Перегородки вже якраз сохнуть,більше струбцин поки не маю,тому вот фото
Шурупи лишати буду) так як на клей повныстю довыри немаю).(хоть я клею ы не жалыю)..Шурупыв не багато,иби норм тримало просто (звик так працювати клей+шурупи+ молекулярний клей,щоб наверныка)
Обклеювати планував вот таким матеріалом http://www.parts-express.com/pe/showdetl...er=260-516 (можлива і вашим варіантом скористуюся)
Фільтр ВЧ/СЧ буде першого порядку чуйку не хочу занижати + від цего коаксіалу мало іскальженій іде) хоть напряму включай ![Biggrin Biggrin](/images/Smileys/biggrin.gif) НЧ другого порядку...
Нині включав колонку одну (не то але всьожтаки),і слухав різні направленості музики,мені понравилось,поставив АС по середині кімнати,і не міг зрозуміти звідки звук лунає,в коаксілах швиче всього іде направленість в кругу) топто все рівномірно,і чітко виразано,звукува сцена,включав доволі бистрі композиції,ніодного натяку що запорює інструмент..одним словом всьо чьодко
(Отредактировал 07-02-2012 в 18:26 Iowa90.)
|
|
|
|
|
L.A.P.
Ветеран
|
|
|
|
|
|
Iowa90
Ветеран
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haus258
Ветеран
|
|
|
|
|
|
Iowa90
Ветеран
|
RE: самоделние АС на динамиках от камертон / 20-04-2012 23:23
Ну щож одну колонку практично зробленно,з другою потрібно ще бавитися,жосткість стєнок вернув,навіть ще краще як було (без розспилу ![Biggrin Biggrin](/images/Smileys/biggrin.gif) ).Верх-низ приклеїв мдф 19 мм разом 38 мм (стали тяжкми досить),шурупи я не лишав,заклеяно і зашпакльовано гарно,обклеїні досить товстим войлоком + синтипон.В блищий час буде робитися друга колонка,і шліфуватися/краситися.
Підключав щоб почути,чи не резонують стєнки,і як грати будуть с "ФИ".Бас ну дуже хороший,вокал передає дуже класно,класику,джаз,рок,грають дуже файно
Фото додам:
(Отредактировал 20-04-2012 в 23:25 Iowa90.)
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|
![Orion](/_partners/orion.png)
|