А РАЗМЕР таки имеет значение.
|
Автор |
Сообщение |
Beaton
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
|
baheba
Ветеран
|
RE: А РАЗМЕР таки имеет значение. / 05-11-2014 10:22
(04-11-2014 23:28)quadrokot писал(а): Саша, розташування у кутах "зажимає" середину.
Цей рупор за мотивами Кліпша. В нього замість двох 12 дюймовиків стоять два 15 дюймових. Так отож,вони проектованi в 47-8 роках,хто тодi думав про "серединку" читай сцену,а от про бас-думали.Через те таке оформлення мае дуже жорстку прив"язь до примiщення,мало того-шоб все було по феншую то акустику треба запихати в кути по довгi стiнi щоби "фокус" зводився пiд паралельною стiною посерединi.При тому(розташування головок,зкупченiсть) направлення звуку буде таке велике шо коли вiдкидаешся на спинку крiсла то вся сцена падае на пiдлогу,а коли нахиляешся наперед,то сцена на стелi,але образи при цьому дуже окресленi i "тiлеснi" i це ознака кльовоi настройки рупорiв.Просто для такого розташування як в тебе не треба було городити Клiпша чи "за мотивами",а просто малий щит з груповим масивом,який би працював на мод кiмнати.Ти ж Костя розумiеш,що в нашому дiлi завжди так-тiльки -но прилаштував голову-хвiст упав .
(Отредактировал 05-11-2014 в 10:59 baheba.)
|
|
|
|
Beaton
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | Sound-YP , DojcheMark , Тибетский Ламер , oleg2566 , Mark_V , t.800 , AntonZP , Yuri S , doom , quadrokot , FiLiN , akaVLadek , LionArt |
|
arturius
Ветеран
|
|
|
|
baheba
Ветеран
|
RE: А РАЗМЕР таки имеет значение. / 05-11-2014 22:40
(05-11-2014 20:52)quadrokot писал(а): Саша, поток свідомості не завжди дорівнює обізнаності.
Це я про себе, який "городить" Кліпші, не знаючи,як ти, що "вони" тоді не думали про середину, а думали про бас.
КАзли, нашо було розробляти ці середньочастотни рупори?
Може я чогось не розумію? Саша, в тебе є досвід використання Кліпшових рупорів? Чого ж ти до цього мовчав?
Дуже практичнті поради від тебе. Я записую.
Список "радників" в мене є. Відчуваю, що він замалий. Вибач Костя,я сприйняв твое "зажимае середину" як зажимае сцену,через то i написав про 48 р.коли ще не було стерео.А так звичайно-давати поради одне,а зробити-зовсiм iнше,тим бiльше таку грандiозну конструкцiю як рупори.Наскiльки зрозумiв тобi лишилось прив"язати ii до примiщення?
|
|
|
|
|
|
quadrokot
Старый Кукадос
|
RE: А РАЗМЕР таки имеет значение. / 06-11-2014 10:31
"рупори трохи інакшої конструкції"...
Василь Іванович до Петра:
- Дивись, Петю: в тебе Х в Ж, і в мене Х в Ж, "АЛЕ"...
Хочаб про стійку під апаратуру: має велике значення.
Заказав стіику в Кості doom. Результати незабаром.
П.С. Саша, хотів нагадати, що я ще не вмер , віконуючі твої побажання про виготовлення чотириполосних рупорних акустичних систем. Пройшов рік. Дякую за приблизну конструкцію фільтра, підбір драйверів, та розрахунки по рупорах та їх компоновці.
(Отредактировал 06-11-2014 в 12:03 quadrokot.)
Вивчаю ноти.
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 21 Гость(ей)
|
|