А РАЗМЕР таки имеет значение.
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
oleg2566
Ветеран
|
|
|
|
|
|
quadrokot
Старый Кукадос
|
|
|
|
oleg2566
Ветеран
|
RE: А РАЗМЕР таки имеет значение. / 29-06-2017 13:10
(29-06-2017 12:53)quadrokot писал(а): Олеже, наведи, будь ласка, приклад своїх розрахунків.
Незрозуміло, що ми обговорюємо. Та нема проблем Костю в гілці по ЦАПі викладені схеми, не одна. проведений невеличкий аналіз. Таку ж модель має буфер для підсилювача, підсилювач для електростатів, та ін.
(29-06-2017 12:56)vd-two писал(а): Про звук не будем пока.
Про логику - сомневаюсь, поэтому пишу. Как могут влиять величины в тысячу раз меньшие уровня шумов и не только. Например, учитывает ли ваша модель обычного резистра voltage coefficient, нелинейность от которого на реальном сигнале будет больше, чем те величины, о которых идет речь? И насколько достоверны остальные модели? Вы их сами сделали/подкорректировали? Можна тренуватись на малому , на істоковому чи ємітерному повторювачі, хоча б змінюючи струм, а можна добавити генератор току.
Ми ж знаємо що там ємності, нелінійності, і теорія слабих токів напівпровідників.
(Отредактировал 29-06-2017 в 13:17 oleg2566.)
|
|
|
|
|
vd-two
Ветеран
|
|
|
|
oleg2566
Ветеран
|
RE: А РАЗМЕР таки имеет значение. / 29-06-2017 14:45
Я про Фому, ви мені про Єрьому
Ні, таку нелінійність я до уваги не брав, бо якщо б підсилювач працював на одних резисторах, то був би не підсильювач, "делитель" Напівпровідники в тисячі разів більш нелінійні, тим більш мова йде про низькорівневі сигнали.
Щось відволіклись від головного, я так зрозумів що ніяких дослідів на "малоточке" не проводилось, окрім дослідження нелінійностей резисторів, та теплового шуму.
В мене питань до вас Володя, вже нема, дякую за ваш час.
Якщо у вас виникнуть якісь питання по темі, завжди до ваших послуг.
Дякую Кості за цінні поради
(Отредактировал 29-06-2017 в 14:48 oleg2566.)
|
|
|
|
|
O V K
Ветеран
|
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 4 Гость(ей)
|
|