Криптовалюта. Роздуми на тему...
|
Автор |
Сообщение |
adsh
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
PONT-SEV
Ветеран
|
|
|
|
|
bass_treble
Ветеран
|
RE: Криптовалюта. Роздуми на тему... / 14-07-2017 20:17
Трохи про ситуацію на ринку криптовалют. З моменту написання мого останнього повідомлення минуло всього декілька діб. За цей період загальна капіталізація всіх криптовалют зменшилась майже на 22 мільярди доларів. Сам біткоін впав нижче 2200 у.о. Ситуація була прогнозованою. Падіння буде спостерігатися і надалі з ряду причин, але є один факт, котрий дивує мене найбільше. Пул, до якого підключено всі мої асіки сьогодні побив всі рекорди. Кількість активних воркерів сьогодні о 19.00 перевищила 23000, а загальна обчислювальна потужність пулу досягла 300.6 Ph/s. Простими словами це означає наступне. Не дивлячись на падіння біткоіна і відповідно падіння прибутку за майнинг протягом доби, кількість бажаючих майнити зростає. Крім того, сьогодні в другій половині дня зросла і складність самих обчислень. Показник складності на 8.00 ранку становив 708659466230. Показник складності станом на цю хвилину - 804525194568. Це означає, що не тільки ціна біткоіна, який падає, впливає на добовий заробіток, а ще і коефіцієнт росту складності, який сьогодні склав 0,8. Складається таке враження, що всі схаменулись і намагаються намайнити якнайбільше, щоб якнайшвидше "злити" біткоіни за максимально високою ціною. Проаналізувавши криву падіння біткоіна випливають дуже невтішні результати. До понеділку ціна біткоіна може впасти нижче 2000 у.о.
|
|
|
|
|
zharkosha
Ветеран
|
RE: Криптовалюта. Роздуми на тему... / 14-07-2017 20:41
(12-07-2017 10:09)alexo писал(а): Более того ... я вообще почти уверен, что все это
последователи тех людей, которые развели
Леню Голубкова, а вернее секта ..., правда, более
изощренная ... Такой себе огромный спрут -
"Чужой" от МММ ..
Вот интересно было бы узнать, как, например,
обстоят дела с теми же самыми "фермами" в, скажем,
Польше, где з/п у людей в 10 раз выше, чем у нас,
а сало в разы дешевле ..?
Может не те фермы мы строим ..? Может нам нужнее
свинофермы, фермы с коровами ... да хоть страусиные,
но не эти ..? ... Потому и живем так ..?
P.S. Вегетарианцев прошу закрыть глаза, уши и не отвечать ...
Кстати, польских яблок у нас в магазинах тоже хватает ..
коллега из США ко мне в гости собирается
спросил его почем у них стоит видео что я хочу себе купить - MSI 1070 Gaming Z
ответ 500 долларов и купить не проблема, то есть никакого ажиотажа нет
а он сам финансист, всю жизнь по большим банкам. спросил его про криптоманию, он поржал.
|
|
|
|
nem2007
Ветеран
|
|
|
|
nem2007
Ветеран
|
RE: Криптовалюта. Роздуми на тему... / 14-07-2017 22:50
(14-07-2017 22:34)Comandante писал(а): Женя, когда подключишь bass_treble еще больше просядет
Хай чуваки майнят потихоньку.
А я думал ты занялся поиском квартиры в Чернигове
Но блеск золота покоя не дает. Во-во
Побалуюсь да может и продам.
Они еще заразы шумные, на балконе в Киеве думаю что не не покатит такой вариант (еще и для меня чуткого и нервного, заснуть не могу при малейшем шуме). А на даче надо еще проводку сделать (а то греется, а от Асика наверно поплавится) и проводный интернет провести
Ну посмотрим, проверю, побалуюсь и если что, то продам. Сейчас (пока актуально) можно какую-то копеку заработать на продаже этих железячек (уж это в разы актуальней, чем винтаж). А я вроде нашел нормального поставщика в Германии, где они реально есть в наличии, абсолютно новые с родными ориг. блоками питания, с гарантией (еще и двухлетней) но осталось там их оч. мало. Antminer L3+ вчера еще было три штуки в отстатке, а сегодня последний для меня в резерв поставили (ибо на Bitmain.com они все только под по предзаказу с полной предоплатой и ждать поставки аж до конца сентября). Еще ведь затраты на пересылки, риски попасть на растаможку и т.д
P.S. Сегодня впервые оплачивал в биткоинах (через посредника). Комиссия 4%, отдал при встрече наличку в USD, мне продали битки и оплатили продавцу.
(Отредактировал 14-07-2017 в 22:56 nem2007.)
|
|
|
|
alexo
Ветеран
|
|
|
|
bass_treble
Ветеран
|
RE: Криптовалюта. Роздуми на тему... / 14-07-2017 23:10
To Comandante. Не просяду, бо тут трохи інша математика. Дивіться самі. Свій 10-й біткоін я заробив, коли його ціна була приблизно 820-840 у.о. Таким чином падіння біткоіна до 2000 у.о., або навіть до 1800 у.о. для мене не є критичною. Так, я втрачаю на падінні біткоіна, але не втрачаю самі біткоіни. Я вже писав, що наприкінці вересня чекаю на свій 20-й чистий біткоін. Теперішнє падіння біткоіна - це вимушена міра, яка допоможе вивести з гри дрібних гравців, а саме тих, хто не майнить, а заробляє свої біткоіни граючи на їх коливаннях. Ті, хто затіяв цю гру, а точніше цю "чистку" дуже добре усвідомлюють одну просту річ - є критична межа, до котрої можна маніпулювати дрібними гравцями і не завдати шкоди майнерам, адже саме майнери тримають алгоритм блокчейну біткоіна під контролем. Якщо цю межу перейти, може наступити момент тотального відключення обладнання для майнингу і все зупиниться в одну мить. І повірте, постраждають не майнери, оскільки дуже велика їх частина вже давно в профіті, постраждають ті, хто має величезні статки у біткоінах, адже вивести їх буде неможливо, оскільки просто нікому буде провести відповідну транзакцію... Після такої тотальної чистки є висока імовірність того, що до кінця року біткоін може побороти відмітку 4000 у.о.
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 36 Гость(ей)
|
|