А РАЗМЕР таки имеет значение.
|
Автор |
Сообщение |
quadrokot
Старый Кукадос
|
RE: А РАЗМЕР таки имеет значение. / 02-12-2017 11:44
Кажучі за Музику хочу сказати, що Світ має всі кольори та відтінки, як і Музика, яка є його складовою. День та Ніч, Літо та Зима. Бажаємо ми, чи ні - воно існує поза наших бажань, або ми не повністю визнаємо свої бажання. Інша справа, що кому подобається.
Дум я не слухаю, як людина не чує вище 20 кГц. Може комусь вдається вібрувати сінфазно із думом, а мені - ні, тому що я по-іншому налаштований? Бачу тут тільки різноманітність Світу, всі ми різні, але Люди.
Дискусія на форумі останнім часом нагадує розбір аналізів сечі та калу на предмет, того що ми з"їли, всупереч обговорення смакових властивостей самої їжі.
(Отредактировал 02-12-2017 в 11:46 quadrokot.)
Вивчаю ноти.
|
|
|
|
Выразили согласие: | Andrey-1973 , Igor65 , Sound-YP , t.800 , oleg2566 , Kir9790 , VladimirNB , bylujnik , Вадимыч , yurchello1969 , apr.kobra , artshop , bobrw , sergos , SSUPINSKY , Serg70 , vadost197 , Sheridan |
|
baheba
Ветеран
|
RE: А РАЗМЕР таки имеет значение. / 02-12-2017 16:47
Рiзноманiтнiсть Свiту це йе прекрасно,але ж тут аудiофiльський форум, де розбирають по кiсточках полюсовку розеток,капелюшки болтикiв,глибину басiв,прозорiсть сцени...
Якби це був форум меломанiв,то розбирали би по кiсточках музику,музичнi iнструменти, музикантiв,концертнi зали...пiдсилювальну апаратуру врештi.
Так,свiт рiзноманiтний,як i люди зi своiми пристрастями i уподобаннями,тому вони i подiляються на любителiв американських розеток,закритого корпусу,глибокого басу чи широкоi сцени,можна звичайно закликати всiх любити все,але ж ми самi розумiемо,що це не реально,тобто тут криеться протирiччя.
Наприклад фото на тутешнiх сторiнках якогось "не такого" тройнiка з середини,де виднiеться звичайний дрiт моножили в такiй же звичайнiй iзоляцii викликав благородне обурення цiлоi низки "согласних",тобто такий вирiб не йе хорошим в планi хайенду i тi хто придбав такий вирiб повиннi почуватися недоаудiофiлами з точки зору "согласних".
I якби всi любили всiх,то призначення форуму було би зведено нанiвець,адже сперечатись було б нi про що,я би тобi сказав-яка в тебе прекрасна система,а ти би вiдповiв-та шо там моя,от твоя яка прекрасна ото да,цьом-цьом .
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
LionArt
Ветеран
|
|
|
|
Cap Morgan
Ветеран
|
|
|
|
|
t.800
Ветеран
|
|
|
|
sergos
Ветеран
|
|
|
|
|
JRA7
Ветеран
|
|
|
|
|
|
sergos
Ветеран
|
RE: А РАЗМЕР таки имеет значение. / 03-12-2017 18:54
(03-12-2017 18:46)JRA7 писал(а): ..... не факт про мясоїдів і дума, я закусую горівку салом , мясом і вогірком .....і я стаю добрим від прийнятих фізичних харчів ! моя духовність " тащитса " !
под словом "дум" я обобщил тяжелое музыкальное направление. а алклголь всегда так действует, чем бы его не заедали; сначала человека расслабляет, сразу деваются куда-то все проблемы, человек становится ленивее и типа добрее, но стоит перебрать меру , и человек становится агрессивным и буйным , разум куда-то прячется
(03-12-2017 18:53)Andrey-1973 писал(а): Про мясоедов и духовность это мошно.
Периодически отказываюсь от мяса и ем только овощи и каши, не знаю как духовность, но у меня как было желание дать в морду дибилам так и остается и мясо ни коем образом не влияет на меня лично. Добрым не становлюсь, хотя музыку люблю спокойную.
Вердикт мой- оставьте мясо в покое, меньше умняка включайте и все будет нормально.
мясо я давно оставил в покое, а чтобы подавить агрессию в себе, этим нужно целенаправленно заниматься. то, что мясо провоцирует агрессию, уже давно доказано, это не я придумал, то что тяжелые направления музыки так же её вызывают, даже сомнения нет. мне трудно себе представить, что после концерта джаза народ начнет выяснять отношения и бить друг другу морду, в то время, как тяжелая музыка заряжает человека таким образом, что он как бы находиться в режиме стэнд бай и готов в любую минуту показать свою "удаль". поэтому Шерех прав 100%
(Отредактировал 03-12-2017 в 19:14 sergos.)
|
|
|
|
|
pawel
Ветеран
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 21 Гость(ей)
|
|