Выбор усилителя за 600-800 у.е.
|
Автор |
Сообщение |
nemool
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
|
|
|
Выразили согласие: | KUBA |
|
The
Ветеран
|
|
|
|
|
The
Ветеран
|
|
|
|
Sergeo
Ветеран
|
RE: Выбор усилителя за 600-800 у.е. / 29-07-2019 01:24
(28-07-2019 18:58)_Violator_ писал(а): Ну так, якщо брати апаратуру на кілограми, або обирати за розміром.
А якщо по функціоналу та потужності.... У мене IDA нормально грала з Heco Victa Prime 702.
Вибачте, Андрій, але Вам віри немає , тому, що Ви рекламуєте товар, який продаєте. Якщо він такий добрий, як Ви рекламуєте і радите , то навіщо виставили його на продаж? І , зі всією повагою, депеш мод и технологію він, звичайно, відіграє, а далі?
|
|
|
|
|
_Violator_
Ветеран
|
RE: Выбор усилителя за 600-800 у.е. / 29-07-2019 07:22
(29-07-2019 01:24)Sergeo писал(а): Вибачте, Андрій, але Вам віри немає , тому, що Ви рекламуєте товар, який продаєте. Якщо він такий добрий, як Ви рекламуєте і радите , то навіщо виставили його на продаж? І , зі всією повагою, депеш мод и технологію він, звичайно, відіграє, а далі? Так, на відміну від деяких, я рекламую те, що слухав. А продаю я його зовсім не тому, що він поганий (уявляєте, все інше, що тут пропонують, теж хтось продає, напевно воно погане..., логіка). Окрім Депеш Мод і Технології у мене він ще відіграє Металліку, Сепултуру, Тіамат, Раммштайн та багато іншого (згоден, це не Рок,инструментальная музыка,диско 80-х, які слухає ТС, та все ж таки...). У звязці ІДА - Естонія, я б більше переживав за останню. Мені просто цікаво, ви взагалі слухали цей цапоусь, чи так, розмірковуєте по світлині?
|
|
|
|
|
djo
Ветеран
|
|
|
|