Моя система
|
Автор |
Сообщение |
The
Ветеран
|
RE: Моя система / 22-08-2019 16:56
usikovvol, як я відповів тобі вже в приваті на твої питання - акустику продав через причини, які не стосуються ні їхнього звучання, ні музики, ні системи взагалі.
Поміняв конденсатори (половина не мали ємності, на НЧ стояли 30ти центові найбюджетніші конденсатори), термінали (як сучасний бюджетний Китай) і почистив регулятори (було окислення). Кожен етап позитивно впливав на звучання. Взагалом ніби 1 шар тканини знімав щоразу. Грали прекрасно і так само й грають зараз з підсилювачем від Карвера. Теперішній власник використовує Sunfire. Про нього можна глянути відео на youtebe від Андрія АВМ.
Ці б Реалістіки були б також цікавими з динаміками University, які артшоп виміняв мені на ШП Dayton, якби він не втюхав мені динаміки з порваним дифузором.
Що не влаштовує в Інфініті?
artshop, радий, що ти визнав своє "коричневе нутро".
Біситись? Ти переоцінюєш себе!
Ти спілкувався зі мною ніби нічого не сталось, а за спиною наговорював на мене, але я дякую навіть за це. Дякую за те, що показав себе одразу!
Але ти так і не прокоментував питань, які стосуються предметного обговорення!
Повторю:
А що ти маєш проти заміни стокових китайських Bennic на Jantzen, Mundorf?
Розкажи який вплив ця заміна матиме на приміщення та підсилення?
(Отредактировал 22-08-2019 в 17:00 The.)
|
|
|
|
Выразили согласие: | doom |
|
Выразили согласие: | |
|
|
artshop
Ветеран
|
RE: Моя система / 22-08-2019 19:58
(22-08-2019 16:56)The писал(а): Але ти так і не прокоментував питань, які стосуються предметного обговорення!
Повторю:
А що ти маєш проти заміни стокових китайських Bennic на Jantzen, Mundorf?
Розкажи який вплив ця заміна матиме на приміщення та підсилення?
..ну перекрутил! Чеж ты крученый такой то?
Речь шла о настройке системы, а ты начал с советов о конденсаторах.
Вот и весь предмет разговора. Я поржал, Валентин потом поржал, предмет и закончидся!
А про конденсаторы я ничего нигде не писал и не советовал. Не знаю, нее пробовал, не лезу!
...крученный ты наш...!
(22-08-2019 18:12)The писал(а): Для прикладу, недавно слухав систему в Юрія Sound YP. Вразила з перших нот ....
Лизнул зачетно, но примитивно!
(Отредактировал 22-08-2019 в 20:00 artshop.)
Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)
|
|
|
|
|
The
Ветеран
|
RE: Моя система / 22-08-2019 20:33
artshop, "друже" ти мене звинуватив, що я порадив Валентину поміняти конденсатори з Беннек на Джантсен і Мундорф і натякнув, що не професійно. І ще написав, що це зв'язано з кімнатою і підсиленням: "И это не слыщав систему, не видев помещение, не имея ни малейшего представления о его замечательном усилении - залезть в фильтр". Так хто і що перекручує? Відповідай за свої слова та не виляй, балабольчик ти наш форумний!
Якщо ж не знаєш і не пробував та не лізеш, то мовчи в тряпочку або говори лише про те, що дійсно знаєш! Я не спец по облаштуванні кімнати і ніколи не роздаю порад з цього приводу, але про речі, які спробував на собі, розкажу та поділюсь. В заміні китайського шлаку на якісні фірмові конденсатори не бачу нічого смішного. Посмійся, якщо так, Володимиру НБ і Мутнику, чия система практично після магазину була напхана новими "банками".
Лизати я не вмію. Знаю, що в цій справі ти таки один з кращих....
(Отредактировал 22-08-2019 в 21:38 The.)
|
|
|
|
artshop
Ветеран
|
RE: Моя система / 22-08-2019 21:07
The, с таким по жизни обиженным, как ты, мне не особо интересно разговоры вести.
Наше знакомство закончилось на твоих нечестных продажах, я плюнул и забыл.
Здесь в теме задал вполне конкретный вопрос, не ожидал, что твою обиженную дамбу прорвет так ярко!
И, кстати, согласен с Виталием, хоть и не слушал Вандерстины.
А вот Инфинити крутил довольно долго.
Не понравились от слова вообще.
(...сорри Володя, повторю то, что тебе напрямую сказал)
Но они новые тогда у меня были, наверное это плохо, им же постареть нужно, тогда звук проявится!
(Отредактировал 22-08-2019 в 21:11 artshop.)
Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)
|
|
|
|
|
The
Ветеран
|
RE: Моя система / 22-08-2019 21:21
artshop, ще яке виправдання собі придумаєш? Тобі задаю конкретні питання! А відповідь лиш виляєш і пустота.
Ти п'яний? Я дав Володі конкретні 4 поради в пості 311, не згадуючи ні тебе, ні твою клваліфікацію, ні твоє пустослівство і гниле нутро...
Але тут в пості 315 і 317 від тебе звинувачення і глузування. В кого дамбу прорвало, балабол? Це ти мені розказуєш про не чесні продажі? Ти, який обміняв мені диряві діни, ти, який пхає копійчане барахло і видає за фірмовий виріб, ти, який видає 200 доларовий саб за 5000? Якщо порити історію, то впевнений, вилізе добряче ще твоїх "діянь".
Ти так на жодне питання моє ще не відповів, "кваліфікований" ти наш! Де твої технічні знання "відстроювача систем"? Чому мовчиш і ховаєшся в куточок з спробою безпідставних звинувачень?
І знов ти не слухав, але вже "согласен"! Красень!
А тепер предметно... Яку модель Інфініті ти мав? Чим підсилював? Що було не так конкретно?
Бо твій особистий слух (відсутність ВЧ в системі вважати нормою), то діло сумнівне.
vitaly, підкажіть будь ласка чи моделі IRS V, IRS Beta, Reference II такий же хлам?
(Отредактировал 22-08-2019 в 21:38 The.)
|
|
|
|
vitaly
Ветеран
|
|
|
|
|
|
vitaly
Ветеран
|
|
|
|
|
|
|
A-TITO-A
Ветеран
|
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 12 Гость(ей)
|
|