Совместимость компонентов
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Совместимость компонентов / 16-06-2022 00:23
(15-06-2022 23:45)Тибетский Ламер писал(а): що Teac NT-505, помножений на Vodka, і щедро приправлений Heimdall'ом, шматує, наче Сірко старого кожуха, все що до 12(здається) тис. у.о...
Геніально ! І досить дотепно !
Неточність, що 505й з Voodoo. А также не рве, як Сірко, але кардинально покращує звук. А 12к -Езотерик, просто були роздуми
на що здатен такий апарат.
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
|
|
Тибетский Ламер
Ветеран
|
RE: Совместимость компонентов / 16-06-2022 00:42
(16-06-2022 00:23)Vasiles писал(а): Неточність, що 505й з Voodoo. лінь копирсатись в темі, але ви неодноразово писали, що для того щоб відчути неперевершений смак Tidal'у, обов'язковою і необхідною умовою є наявність дорогого брендового LAN кабелю.
Цитата:А также не рве, як Сірко, але кардинально покращує звук. маємо невеличкий прогрес. Думаю, що через декілька сеансів групової терапії товариства анонімних аудіофілів, ми дійдемо до оцінки "не рве, як Сірко, але на свої кошти звучить досить непогано"
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Совместимость компонентов / 16-06-2022 00:59
(16-06-2022 00:42)Тибетский Ламер писал(а): 1...щоб відчути неперевершений смак Tidal'у, обов'язковою і необхідною умовою є наявність дорогого брендового LAN кабелю.
2... але на свої кошти звучить досить непогано По 1му пункту, підтверджую, без якісного, читай який коштує трішки копійок LAN кабеля, вичавити звук з 505го не вдасться.
По 2му пункту, звучить значно, значно краще від своїх коштів, але має бути добре живлення фільтр/силовий. Тоді так, характер звуку міняється кардинально таке "живлення" облагороджує звук дуже сильно.
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
|
|
|
Тибетский Ламер
Ветеран
|
RE: Совместимость компонентов / 16-06-2022 01:32
(16-06-2022 00:59)Vasiles писал(а): По 2му пункту, звучить значно, значно краще від своїх коштів, але має бути добре живлення фільтр/силовий. Тоді так, характер звуку міняється кардинально таке "живлення" облагороджує звук дуже сильно.
Vasiles, тож я так і написав, що не зразу, а через декілька сеансів "терапії". Тому набираємось терпіння і чекаємо.
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
|
|
|
|
|
AABBCC
Ветеран
|
RE: Совместимость компонентов / 16-06-2022 01:34
(16-06-2022 00:59)Vasiles писал(а): По 1му пункту, підтверджую, без якісного, читай який коштує трішки копійок LAN кабеля, вичавити звук з 505го не вдасться. Так и разъёмы RJ-45 в роутере, и в стримере тогда нужно менять на WBT, $500-700 за пару, что нибудь из платина-родий-палладий. Или ояд на крайний случай. Это ж как терминалы для кабеля АС, или как RCA гнёзда на аппаратах.
С сетевым проводком от бп к роутеру тоже нужно что то делать. Конденсаторы в БП роутера лучше заменить на Мундорф.
Я бы не останавливался, раз уж стримить, так по максимуму.
(Отредактировал 16-06-2022 в 01:37 AABBCC.)
|
|
|
|
|
|
|
|