Выбор усилителя для электронной/танцевальной музыки.
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
|
ZLoDAY
Ветеран
|
|
|
|
|
|
ZLoDAY
Ветеран
|
|
|
|
|
Cranium
Старожил
|
|
|
|
|
|
|
|
djarchimed
Участник
|
RE: Выбор усилителя для электронной/танцевальной музыки. / 02-08-2022 12:06
(02-08-2022 07:18)LeXx-66 писал(а): САНСУЕВ в одной цене мало какой аппарат переиграет, да и то вряд ли... это чисто ИМХО.
P.S. У самого Sansui AU-D907X играет в паре с Sоny SS G-7A - звук обалдеть просто, и все жанры на ура отрабатывает...
Достойний апарат, але нажаль тільки в чорному кольорі такі.
(02-08-2022 12:06)Тибетский Ламер писал(а): До Червоного Дракона потрібен преамп.
Можна розглянути на відомому сайті Primare l15 Prism ціна 1100 ойро
Ну, ціна +/- влаштовує, головне, щоб даний підсилювач підійшов для моєї акустики із запасом, а то з часом думаю змінити її. Дуже тяжко знайти достойну АС в білому кольорі, переважно АС чорні або в дереві... Купив на ОЛХ першу яка попалась, ну і по відгукам на форумах вона була норм, в принципі вона мене наразі влаштовує.
У мене джерело звуку ПК, відповідно в ньому 3.5 міні-джек на вихід. Чи потрібна для нього окрема звукова внутрішня плата чи зовнішня звукова? Якщо так то яка?
|
|
|
|
|
|
|
djarchimed
Участник
|
RE: Выбор усилителя для электронной/танцевальной музыки. / 02-08-2022 14:13
(02-08-2022 12:57)NoOneIsThere писал(а): Краще взяти зовнішній ЦАП. Якщо джерело ПК, то навіщо вам темброблок ? Хочете брати підсилювач на виріст, зверніть увагу на Roksan Caspian на ОЛХ, там нема регуляторів тембру, але, якщо потрібне регулювання можна застосувати еквалайзер в плеері ПК.
ПК -> USB -> ЦАП -> RCA -> підсилювач - я правильно зрозумів/вказав підключення?
Можете порекомендувати перевірену/хорошу модель?
До ПК ще підключений проектор, а на скільки я знаю то в медіа-програвачі фільмів не має еквалайзера. Хоча це звичайний Media Player Classic, можливо в якихось окремих програмах еквалайзер присутній. Та і тембрблок я частіше кручу, а ніж еквалайзери на ПК.
(02-08-2022 12:51)Тибетский Ламер писал(а): djarchimed ця Примара добра тим, що на борту має цап на АК4490 та транспорт-стрімер. Тобто самодостатня. ПК їй потрібен як сервер з музикою, не більше
Вихідна потужність Примари 100вт/4ом , у мене акуситка 140вт/4ом, а в майбутньому напевно візьму, щось ще потужніше.
Відносно потужності не замало Примари буде?
|
|
|
|
|
Тибетский Ламер
Ветеран
|
RE: Выбор усилителя для электронной/танцевальной музыки. / 02-08-2022 15:13
Буде нормально.
В мене в "колекції" є SURE TA2024, я його ласкаво називаю "пиздюк", бо він компактний за розмірами, та всього 15 Вт потужності, але Dynaudio Contour нормально так тягає... а ви переймаєтесь, що вам 100 Вт не вистачить...
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
|
|
|
|
|
djarchimed
Участник
|
RE: Выбор усилителя для электронной/танцевальной музыки. / 02-08-2022 15:23
(02-08-2022 15:13)Тибетский Ламер писал(а): Буде нормально.
В мене в "колекції" є SURE TA2024, я його ласкаво називаю "пиздюк", бо він компактний за розмірами, та всього 15 Вт потужності, але Dynaudio Contour нормально так тягає... а ви переймаєтесь, що вам 100 Вт не вистачить...
Я в аудіо не дуже розбираюсь, але думав, що для 140вт треба хоча б 200вт, тобто, підсилювач із запасом потужності.
Маю підсилювач FX-Audio FX-502S PRO.
Технічні характеристики:
Вихідна потужність: 80 Вт+ 80 Вт @ 4 Ом, 50 Вт+ 50 Вт@ 8 Ом
Не погано грає тільки коли підключена одна колонка з АС "MB Quart 980", а от коли підключаю дві то відразу низькі частоти пропадають...
|
|
|
|
|
|
djarchimed
Участник
|
|