Законы шнурковщины.
|
Автор |
Сообщение |
Vasiles
Ветеран
|
RE: Законы шнурковщины. / 12-12-2022 19:20
(12-12-2022 18:58)alex69 писал(а): Ви не маєте жодного розуміння на хіба Вам здався той sr між інших виробників. Ось як я його протестую, то і скажу чи він того вартий.
Будь яка дія, починається з того, що якщо чогось ще не вистарчає , чи вистарчає, а ти не знаєш який буде ефект від чогось нового в твоїй системі, то ти про це читаєш, потім або в когось береш або купляєш і слухаєш який воно дало вплив на твою систему.
А як же інакше, не попробуєш не будеш знати.
Чого я чекаю ? звісно ще більшого покращення всіх параметрів системи.
А Ви про що подумали ?
З.І. на авторські, особливо запобіжники, яб ніколи не спокусився.
Кустарщина, вона і у Африці - кустарщина.
(Отредактировал 12-12-2022 в 19:27 Vasiles.)
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
|
zick
Ветеран
|
RE: Законы шнурковщины. / 12-12-2022 20:58
(12-12-2022 18:32)artshop писал(а): А що таке змінний струм? А ещё интереснее, что такое квантовая теория электрического тока.
Нет в электродинамике его квантового описания, одни теории.
Но есть уже достаточное количество компаний, которые производят квантовые предохранители. SR даже не первые, кто этим занялся.
В начале 2000-х их продавала немецкая компания хайфай тюнинг по 30 евро штука, потом ВА-квантум из Берлина, чуть дороже, у них и сейчас они по 90. Потом проявились собственно говоря компании из производящих местностей - китайцы квантум сайенс аудио по полтяхе, и тайваньцы телос по 80, и это только те, что я знаю. $300? Ну а почему бы и нет. Или лучше подождать, когда их ещё усовершенствуют, ведь всё становится всё лучше и лучше, и сильнее влияет, это ж факт. Я решил подождать, когда квантовый припой появится, и тогда устрою апгрейд по полной. Тем более света почти всё время нет.
(Отредактировал 12-12-2022 в 21:00 zick.)
Не вижу смысла.
|
|
|
|
Тибетский Ламер
Ветеран
|
RE: Законы шнурковщины. / 12-12-2022 21:20
лысый, Олексію, давно хотів запитати у вас, як у брюнета - а якими провідниками ви з'єднуєте свою техніку? Міжблочні, акустичні... про силові не питаю, бо вони комплектні, з коробки. Але зараз із технікою з'єднувальні кабелі не постачаються, як то було колись, от і хотілось би знати. І ще яка їх вартість? В доларовому еквіваленті. Ну щоб розуміти, від якої суми витраченої на кабелі, волосся чоловіка починає світлішати?
А якщо буде ваша ласка, то може поширите відповідь і на роз'єми, які ви використовуєте.
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
|
|
|
|
duda
Ветеран
|
RE: Законы шнурковщины. / 12-12-2022 22:33
(11-12-2022 16:13)Vasiles писал(а): Так треба десь розважатися. Щоденна рутина досить одноманітна. Я теж трохи порозважаюся.
(10-12-2022 16:59)Vasiles писал(а): В аудіо компромісів не буває.
Є компроміс, нема звуку Стосовно компромісів. Ваша система, на мій погляд, частково побудована саме на них.
Візьмемо Qobuz. Це компроміс між зручністю та якістю. Фізичні носії, на мій погляд, будуть якісніші за Qobuz, але вони незручні та коштовні. Файли, дуже вірогідно, теж будуть якісніші за Qobuz, але і вони не такі зручні.
Далі Auralic Vega G2. Комбайн 3 в 1. Теж компроміс між зручністю та якістю. На мій погляд, ЦАП, переважно, має бути окремим пристроєм. Мережевий плеєр — окремим. І підсилювач для навушників, за необхідності, теж має бути окремим пристроєм.
Так що там у Вас зі звуком, враховуючи такі компроміси? Тільки не пишіть: "ви уяви не маєте".
Верные слова не изящны. Красивые слова не заслуживают доверия. Добрый не красноречив. Красноречивый не может быть добрым. Знающий не доказывает, доказывающий не знает.
|
|
|
|
Тибетский Ламер
Ветеран
|
RE: Законы шнурковщины. / 12-12-2022 23:15
(12-12-2022 22:33)duda писал(а): На мій погляд, ЦАП, переважно, має бути окремим пристроєм. Мережевий плеєр — окремим.
Тут можна посперечатися. i2s з'єднання, особливо коротке, мабуть, все ж буде кращим ніж USB. Тому хай би той стрімер був всередині.
Але з цього приводу краще почути думку "начальника транспортного цеху" Торреса.
А от щоб стрімер був open source - то було б вельми добре. Я б зразу на нього Album Player від Ігоря Антонова втулив.
Бо зазвичай "брендові" плеєри, то з обмеженнями по форматах, то з тегами проблеми, то ще якийсь дідько...
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
|
|
|
|
лысый
Ветеран
|
RE: Законы шнурковщины. / 13-12-2022 02:17
(12-12-2022 21:20)Тибетский Ламер писал(а): лысый, Олексію, давно хотів запитати у вас, як у брюнета - а якими провідниками ви з'єднуєте свою техніку? Міжблочні, акустичні... про силові не питаю, бо вони комплектні, з коробки. Але зараз із технікою з'єднувальні кабелі не постачаються, як то було колись, от і хотілось би знати. І ще яка їх вартість? В доларовому еквіваленті. Ну щоб розуміти, від якої суми витраченої на кабелі, волосся чоловіка починає світлішати?
А якщо буде ваша ласка, то може поширите відповідь і на роз'єми, які ви використовуєте. БМП - это не цвет волос, а состояние души. И дело тут не в деньгах, а в плотности несомой ахинеи на квадратный пост.
Но если интересно. Для межблочников пользую промышленый интерфейсный кабель, как-то давно приватизировал моток. Гибкий, удобный, с хорошим экраном. Возможно он довольно дорого стоит, но то мне неведомо. Акустический из местного сельмага, цену не помню, давно покупал, наверняка недорогой, но медь нормальная на глаз и на вкус. Разъёмов нет, кабели введены внутрь через кабельные вводы, ибо нехер их перетыкивать (Wiska, латунь под никелем). Вообще я старомоден и непривередлив. Слушаю в основном CD, проигрыватель старая облезлая колымага, не скажу какая, а то щас начнётся, но работает хорошо. Усилитель самопал собственного сочинения. Акустика так себе - хорошая стоит дорого, а я жадный.
|
|
|
|
Cranium
Старожил
|
RE: Законы шнурковщины. / 13-12-2022 06:51
(12-12-2022 22:33)duda писал(а): Я теж трохи порозважаюся.
Стосовно компромісів. Ваша система, на мій погляд, частково побудована саме на них.
Візьмемо Qobuz. Це компроміс між зручністю та якістю. Фізичні носії, на мій погляд, будуть якісніші за Qobuz, але вони незручні та коштовні. Файли, дуже вірогідно, теж будуть якісніші за Qobuz, але і вони не такі зручні.
Далі Auralic Vega G2. Комбайн 3 в 1. Теж компроміс між зручністю та якістю. На мій погляд, ЦАП, переважно, має бути окремим пристроєм. Мережевий плеєр — окремим. Всё это пережить можно..ведь 21-ый век на дворе, а вот с усилением, уверен что нет. Все эти усилители с ЦАПами, блютузами и прочей цифровой хренью на борту, к хорошему звуку не имеют никакого отношения. Усилитель должен только усиливать и желательно в разных блоках, предвар + мощник, лучше два. Всё остальное, то муз.центр....за очень дорого.
На истину не претендую, чисто ИМХО.
(Отредактировал 13-12-2022 в 06:55 Cranium.)
Eli, Eli, Lamma Sabacthani?
|
|
|
|
|
лысый
Ветеран
|
|
|
|
|
artshop
Ветеран
|
RE: Законы шнурковщины. / 13-12-2022 12:29
(13-12-2022 06:51)Cranium писал(а): Всё это пережить можно..ведь 21-ый век на дворе, а вот с усилением, уверен что нет. Все эти усилители с ЦАПами, блютузами и прочей цифровой хренью на борту, к хорошему звуку не имеют никакого отношения. Можливо...
Особисто я, як переможемо, придбаю "балалайку" Name Uniti Star....
Порівняно, зроблю висновки.
Цікаво!
Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)
|
|
|
|
Выразили согласие: | ВА67 |
|
Serpens
Ветеран
|
RE: Законы шнурковщины. / 13-12-2022 13:29
(13-12-2022 06:51)Cranium писал(а): Все эти усилители с ЦАПами, блютузами и прочей цифровой хренью на борту, к хорошему звуку не имеют никакого отношения. Усилитель должен только усиливать и желательно в разных блоках, предвар + мощник, лучше два. Всё остальное, то муз.центр....за очень дорого. Вы и правы, и нет.
Если речь идет о бескомпромиссной системе, то да. Только усилителей лучше не два, а четыре (иногда шесть и даже восемь).
А если есть желание получить достаточно хороший звук, например, в гостиной, где очень сильно работает WF, то активная акустика, либо коробочка все-в-одном выходит на первое место.
Я курил эту тему на зарубежных форумах, многие владельцы ооочень приличных систем сознательно перешли с многокомпонентных систем на такие аппараты, только уровнем 5 и выше тысяч долларов.
Есть еще и третий вариант - такая акустика, как, например, Cabasse THE PEARL PELEGRINA. Формально одна коробочка (два шарика), по факту - 4 полосы, 8 усилителей, плюс ЦАП, стриминг и т.д.
У меня есть свой звук, с блэкджеком и шлюхами!
Если ты вызываешь дождь, будь готов промочить ноги.
|
|
|
|
|
serapion1984
Ветеран
|
RE: Законы шнурковщины. / 13-12-2022 14:55
1) Слушна думка про муз центри проти компонентів. Наприклад якщо порівняти Naim Muso-2 з багатокомпонентною системою за ті самі гроші, де буде стрімер, прєдварь, усь, АС то однозначно я би обрав Naim Muso-2.
2) По темі попереднього підсилювача, там все сумно по бюджету. Тільки досить недешеві, принаймні, не кривдять звук. А так щоб збалансованіше за інтегральнік було то ще дорожче.
3) Стрімер і цап в одному корпусі. В 2022 році краще щоб були в одному. Бо мікросхеми настільки приголомшливі рішення дозволяють зробити. Ці всі вентильні матриці запрограмував і в тебе супер короткий шлях сигналу. При цьому ніякого узгодження транспорту з цапом. Бо це два прилади, два блока живлення, по любому, різні тактові частоти клоків.
4) лисий, то у вас є система, з компонентами і кабелями? Ви для мене стали ближчим до сприйняття. Особливо після заяви що хороші АС, то дорогі АС, а ви жадібні. А я завжди казав відвертість вирішує всі питання. Я от купив мак тому що там стрілочки на синій підсвітці стрибають красиво. І мені не соромно. Але я нікому не втіраю що я його купив через те що він краще за щось там.
Підпис на стадії переродження..
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему:
|
|