(06-01-2023 02:35)Boostaddict писал(а): Мой стоит 2.5К , полагаю, что есть и лучше...
Хизуєтесь чи жалієтесь?
Як щодо короткого цифрового тракту?
Я про шнурок від провайдера безпосередньо в плейер.
Правда, виникає конфлікт інтересів продавця і слухача.
Думаю, що переможе продавець...
(05-01-2023 22:36)Vasiles писал(а): Цікаво. Чому тоді в мене при "сліпому тестуванні" двох патчів, таких як Хемдейл і Цинамон АК є така велика різниця.
(06-01-2023 16:48)Vasiles писал(а): Для розуміннч що таке звук, ви втрачені назавжди.
Не для "розуміннч" а для продаванiв цiлющих зiлля.
Але головне щоб ви для них не були втраченi
P.S. Рiк тому, один вже довсперечався - доводив, що стоячи спиною до сетапу, безпомилково визначить з яким USB кабелем воно грае. У себе вдома, у своему сетапу!
Зрештою, потiм одну пляшку стобаксового 18-рiчного Глiнфiдича ми разом зловживали, а додому я пiшов iз майже тисячобакcовою пляшкою 21-рiчного Далмора.
Ого, це круто. Тому і кажу, для звуку Ви втрачені назавжди.
Поважаю за такі "знання"
Напевно в дитинстві "продавани" Вас реально перестрашили
Володимире Еполітт
Лисий, тут напевно не дасть ради.
Я от чекаю пояснення , в тому числі і від Артура Тібетського Ламера. Він довго мене "насилував" за експеремент з витягнення патчу, а сам мовчить. Хоча я це все проходив і випробував.
Чекаємо, плізззз
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
(06-01-2023 23:03)Тибетский Ламер писал(а): Vasiles, так а ви вже його виймали з роз'єму?
Звичайно, що так.
Трек на 5:33 плеєр відіграв до кінця. Який там часовий запас кешу поки не оприділив.
Мало того я описав у #312 результат.
Хочу почути, в чому має бути прикол
(06-01-2023 18:39)rotla писал(а): Рiк тому, один вже довсперечався - доводив, що стоячи спиною до сетапу, безпомилково визначить з яким USB кабелем воно грае. У себе вдома, у своему сетапу!
Так що Ви думаєте я видумую?
Ми із сином, який до речі музикант і композитор і має залитий на стрімінгах свій власний альбом зроблентй ним же від початку до кінця.
Був проведений реально "сліпий" тест з двома патчами. Кожному давалося по 3 (три) спроби. Ні я ні син ніразу не помилилися, який патч грає.
Так що Ваш скепсис говорить тільки про те, що Ви не те що уяви, Ви "зеленої уяви не маєте" про хороший звук. І Ви це привселюдно заявили власне кабелями.
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
(06-01-2023 14:37)rotla писал(а): Позади
Но Вас я понимаю
Если речь о стриминге, то позади быть не может в принципе.
Но Вас я тоже понимаю
Вам уже много лет, Вы устали. Зачем Вам все эти новые технологии? Куда комфортнее оставаться в эре, к которой Вы привыкли .
И с этой точкой зрения не поспоришь. Но причем тут все остальные?
(06-01-2023 15:28)UncleStas123 писал(а): Як щодо короткого цифрового тракту?
Правда, виникає конфлікт інтересів продавця і слухача.
Думаю, що переможе продавець...
Я это уже описывал.. 1) просто Лан кабель в источник 2) Лан кабель в свитч , а от него такой же обычный Лан 3) Лан кабель в свитч, а от него к источнику очень хороший патчкорд.
Разница в звучании ОЧЕНЬ существенная. Нужно иметь слух полена, чтобы такое не услышать . От серого и неинтересного с малым разрешением , до реально вовлекающего и просто классного по всем критериям.
На самом деле дискутировать интересно только с теми ,кто хоть чуть-чуть в теме и понимает вообще о чём речь.
Но тут со знанием дела пишут люди, которые не то что не имели нормального стримера, но даже никогда его в глаза не видели.
И это удручает.
Кстати...Готовлюсь к четвертому и пятому вариантам: + хороший патч корд от раутера к свитчу вместо Супры...и + шикарный аудиофильский раутер.
Надеюсь, его допилят в ближайший месяц-полтора и я его куплю.
(06-01-2023 23:25)Vasiles писал(а): Мало того я описав у #312 результат.
Хочу почути, в чому має бути прикол
Я не побачив у згаданому пості опис того що я просив. Схоже ви цього не робили.
Доречі, можете ускладнити для себе експеримент. Висмикнути патч з боку роутера, чи свіча (хз. що там у вас) і порівняти, коли висмикнете з боку Аураліка.
Тобто в одному випадку у вас патч залишається в стрімері, в іншому ні.
Не забудьте порівняти враження.
P.S. що стосується повністю програного треку - вітаю, ви дуже близько підійшли до таємниці протоколу tcp/ip )))
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
(07-01-2023 00:51)Vasiles писал(а): Так що Ви думаєте я видумую?
Нi. Це не видумка. Запобiжники та проча шизотерiя впливають не на сам звук а на його сприйняття.
Спробуйте наприклад послухати ламповий пiдсилювач вiдкритого типу, бажано с прямонакалами, вдень та у затемненнiй кiмнатi вечорi, коли так приемно свiтяться цi прямонакали, наприклад ГМ70 або 845.
Враження зовсiм iншi.
Як i вiдчуття вiд вiнiлу, коли ставиться платiвка, змахуеться пил, розглядаеться ковнверт та вкладиш, поки воно грае.
Хiба можна це порiвняти з бездуховними файлами чи стримом?!
То-то.
(07-01-2023 02:11)Boostaddict писал(а): Если речь о стриминге, то позади быть не может в принципе.
Стриминг - это один из способов доставки данных к воспроизводящему устройству.
Он никак не может быть лучше того, когда те-же данные поступают на него без промежуточных инстанций или при их меньшем количестве.
А в случае буферизации, совершенно нивеируются временнЫе параметры передачи, лишь бы сами данные не искажались.
И это не только в случае передачи по Сети - 10 лет назад я сделал подобное устойство для спдиф/тослинка, оно назвалось Dr. JKill (ныне присутствет как JKill Lite, а парное ему устройство Mr. Hyde по разным причинам развития не получило), и сразу-же с подобных источников все сильно полегчало.
В Вашем сриминге - это все уже есть, ибо заложено в принцип работы.
Цитата: Но Вас я тоже понимаю
Вам уже много лет, Вы устали.
Много? Да вроде не очень.
Когда устану - выйду на пенсию, но до нее мне еще много лет.
Тот товаришь, что проиграл мне тысячебаксовый виски, на 5 лет старше меня (ну, для него это были не такие уж и большие деньги).
Кстати, известный тут Вадим (ONV) тоде порывался поспорить. Особенно пока свой Тик а миниДСП слушал.
Цитата:Зачем Вам все эти новые технологии?
Вы просто бредите, как и большинство представителей шнурковского проффсоюза(с)лысый.
Но как сказал еще лет 15 назад один мой знакомый, у которого конора по продаже аудиотехники: "заработать сейчас можно толко на колонках и проводах". Так что, я Вас понимаю
Насчет "новых технологий" - я очень посмеялся
У меня не только ламповая техника, но и самые современные технологии и компоненты, и одно другому совершенно не мешает.
Стрим то вовсе не "новые технологии", нового там только сами стримминговые платформы (сайты), да всякий лохотрон типа MQA и удифифилитические модемы/роутеры с эзернет-проводами.
(07-01-2023 10:54)rotla писал(а): Насчет "новых технологий" - я очень посмеялся
У меня не только ламповая техника, но и самые современные технологии и компоненты, и одно другому совершенно не мешает.
Я даже сейчас готов приехать в Харьков, чтобы услышать эту великолепную чудо-систему, которая замечательно играет без хороших кабелей, предохранителей и прочих аксессуаров. В феврале приглашу к себе с ответным визитом.
Только что-то мне подсказывает, что сейчас последует какой-то слив.
А что сказал, что у меня плохие кабели, предохранители и "прочие акксесуары"?
P.S. Конечно последует - я давно не живу в Харькове.
Слушать хорошую систему в Харькове - надо было пока ONV был жив.
В ней кстати, и мои компоненты присутствовали.
(06-01-2023 16:48)Vasiles писал(а): Друзі, мені вас двох реально шкода
Для розуміннч що таке звук, ви втрачені назавжди.
Тут нужно смотреть чуть глыбше! Когда вы уедете в отпуск и не будете писать в топике, вас Василий, забудут через две недели (сори но это правда) а вот Altor будут покупать ваши дети и внуки! Вот такой парадокс мой друг!
PS: Лично я, буду помнить о вас всегда!
Ну это вряд ли - это-же не фрески Микеланджело или картины Де-Винчи. Это чисто прикладная техника. Сегодня она нужна, завтра - ХЕЗ.
Вот кому к примеру сейчас нужны стереоковоксы на ISA-плате, коих в начале 90-х только в Харькове было продано несколько сотен?
(у onv тогда был небольшой магазин компутерной техники, на Пушкинской, там в основном и продавалось). Сейчас и ISA уже лет 20 как нет, а ведь тогда многие были довольны возможностью достаточно недорого вывести звук с компа.
(06-01-2023 19:03)Vasiles писал(а): Я от чекаю пояснення , в тому числі і від Артура Тібетського Ламера. Він довго мене "насилував" за експеремент з витягнення патчу, а сам мовчить.
Василию, пояснення буде після того, як ви зробите те що явас попросив і розповісте враження, потім я вам поясню, що я маю на увазі. Тільки така послідовність дій.
Цитата: Хоча я це все проходив і випробував.
Чекаємо, плізззз
Ні , Василю, з написаного вами видно, що ви цього не зробили. Зробите, розповісте про враження від порівняння - почнемо дискусію.
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
(05-01-2023 22:36)Vasiles писал(а): Звичайно, є і кока-кола і пепсі і Canada Dry і і і і .....
Цікаво. Чому тоді в мене при "сліпому тестуванні" двох патчів, таких як Можеш пояснити чому в мене різниця в звуці коли в кеш плеєра закачана інфа різними кабелями ?
Я пояснив і досить детально звідки береться різниця в звуку. Пости номер 297, 301, 304
(05-01-2023 22:16)Vasiles писал(а): Сергію, що в тебе Модем/Роутер в одній коробці ? Я так і не зміг це вияснити.
У мене від провайдера вита пара. Модем не потрібний. Стоїть на вході в квартиру роутер. Перед обладнанням іде "перший метр" пач корду, далі свіч і далі "останні метри" пач кордів до стрімера, телевізора, НАС.
Я не виключаю що це все можна вдосконалити, але мене поки що влаштовує
(06-01-2023 02:35)Boostaddict писал(а): Сергей, вот уж поверь, разница не то что заметная, она глобальная! В феврале буду готов продемонстрировать, если тебе эта тема на самом деле интересна.
Ти так кажеш наче я заперечую різницю звуку на цифрових кабелях. USB найвразливіші, там капець як чутно.
Але або я неправильно зрозумів тебе, або ти думаєш що цифрова інформація в різних цифрових кабелях передається по різному?
(06-01-2023 02:35)Boostaddict писал(а): хорошие стартуют с 400 баксов. Что, по меркам аудио, не особо то и много.
Так, свіч це не всі гроші світу. Але життя цифрового тракту змінюється на до і після назавжди
(06-01-2023 02:57)Vasiles писал(а): Але я чомусь ні від кого не можу отримати чіткої відповіді, що знаходиться які комплектуючі від стіни до аудіофільського свіча і на якому воно живлені
А який в цьому сенс? Ти дав вже багаторазово всім зрозуміти що будь який тракт який різнитиметься від твого помилковий, хибний і звучати не може
(06-01-2023 15:28)UncleStas123 писал(а): Як щодо короткого цифрового тракту?
Можна від електрощитка одразу в АС? Так коротше, менше спотворень