Колонки 500-600 долларов
|
Автор |
Сообщение |
Тибетский Ламер
Ветеран
|
RE: Колонки 500-600 долларов / 03-02-2023 12:27
(03-02-2023 07:29)Vasiles писал(а): Артуре, Ви цікавий чоловік. Нікому нічого не закидаєте, окрім мене і це є правдою
А це нічого, що моє "ви уяви немаєте" було написане коли мені люди писали нісенітниці про той же стрім. Немаючи навіть приблизно чогось щоб його нагадувало. Наприклад Ваш "ауторитет" конструктор ЦАПів і консультант Аураліка. Або наприклад порівняння стріму з "цівкою сечі", про яке тут писалось.....
Що за сегрегація ? Небачу обурення на дурню , яку тут пишуть.
"а судді хто ?"
Проходьте повз, ніхто Вас не заставляє читати, що я пишу і коментувати.
Василю... у вас в пам'яті тримається тільки останній пост? Я вам закинув за те, що ви з опонента вимагаєте фото системи, а свою не розмістили. Це по-перше.
А по-друге - мені одинаково чи ваші нісенітниці, чи чиїсь інші...
По-третє - мабуть дійсно, варто внести вас в ігнор-лист, та не реагувати на ваші дописи. Бо це чомусь викликає у вас істеричну реакцію. Мабуть, тому що психолог - особистість тонкої та ранимої душевної організації.
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
|
|
|
|
Serpens
Ветеран
|
RE: Колонки 500-600 долларов / 03-02-2023 12:39
(03-02-2023 07:49)лысый писал(а): Качество обязательно должно иметь какие-то объективные критерии
...
В хай-фае объективные критерии есть хоть какие-то, в хай-энде их нет вообще. Уважаемый лысый, на картинках ниже представлены два продукта. Я уверен в том, что если их сравнить по объективным критериям качества (начиная от производства, качества сырья, качества качества изготовленного продукта по соответствию ТУ и прочему), то сюрстрёмминг победит если не по всем, то по большинству объективных и измеряемых (не придуманных маркетологами) параметров.
Но я так же уверен, что большинство наших соотечественников предпочтет наш оселедець чисто по субъективному вкусу, который измерить нельзя ничем в принципе.
Хай-энд отличается от хай-фай как раз субъективным, то есть человеческим восприятием. Хотя вполне возможно, что через годы научатся измерять то, что люди слышат, например, послезвучия.
(Отредактировал 03-02-2023 в 12:40 Serpens.)
У меня есть свой звук, с блэкджеком и шлюхами!
Если ты вызываешь дождь, будь готов промочить ноги.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
|
artshop
Ветеран
|
RE: Колонки 500-600 долларов / 03-02-2023 16:11
Василю!
Frey, Frey II, дуже влучні кабелі!
На вторинному ринку їм місце у топ 10 кабелів за $300-500.
А як узяти Frey до живлення (оригінал має бути 2,14 м., поділити навпіл, жили заземлення додатково під'єднати до "0", то порубаєте свою Теслу, або подаруйте. У захваті від задоволення!
... і не дякуйте!
Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)
|
|
|
|
|
artshop
Ветеран
|
RE: Колонки 500-600 долларов / 03-02-2023 17:13
Василю, як потрібен додатково ще один кабель живлення, якісно і за розумні гроши...
За нотуйте, до якого використання (перший, до джерела, до підсилювача, до попередника).
Пораджу, що відомо мені. Не все, звісно, але багато відомо!
... надалі раджу відкрили тему до обговорення. А купуйте там, де дешевше!
----
Ще одна порада.
Кабелі живлення більш важливі у налаштуванні системи. Потрібно мати...
У будь якій зміні, першим чином тасуємо кабелі живлення! Так бува, що найліпший стає непотребом.
А як співав! Яка влучна синергія із блоком живлення приладу була!!!!
Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)
|
|
|
|
|
Тибетский Ламер
Ветеран
|
RE: Колонки 500-600 долларов / 04-02-2023 22:52
Цитата:Бо те що написано, (тоненький/грубенький) просто неповага . Vasiles, можете уточнити неповага до кого? Бо до сьогоднішнього дня ніхто мені не закидав і не скаржився на неповагу. Всіх все влаштовувало.
Цитата:І так, з такими кабелями, звук- неможливий Ну неможливий і неможливий. Власне я й не намагаюсь нікому нічого довести...
А взагалі, Василю, буде тема про вашу систему, з фото і описом. Тоді й поговоримо. Може.
|
|
|
|
|
Тибетский Ламер
Ветеран
|
RE: Колонки 500-600 долларов / 04-02-2023 23:12
Vasiles жодної претензії. Просто звертаю вашу увагу на те, що ви вимагаєте від інших те, чого самі не зробили.
(04-02-2023 23:08)Vasiles писал(а): Ні друже, я в цьому - впевнений !
"скажи які в тебе кабелі і я скажу який в тебе звук"
Знову старий анекдот:
- Синку, запам'ятай - розумна людина завжди у всьому сумнівається, тільки дурні можуть бути повністю переконані в чомусь!
- тату, ти в цьому впевнений?
- абсолютно, синку!©
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Колонки 500-600 долларов / 04-02-2023 23:26
(04-02-2023 23:12)Тибетский Ламер писал(а): Просто звертаю вашу увагу на те, що ви вимагаєте від інших те, чого самі не зробили. Це є неправдою !
В профілі в мене все описано до дрібниць, навіть що з чим комутовано.
Тепер подивіться що у Вас у профілі.
Сіно-солома, грубі-тоненькі
Різницю уловлюєте ?
Фотки ? Нема питан, тим хто не вірить можу показати
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
|
bylujnik
Ветеран
|
|
|
|