Pioneer HPM-100 -важно Ваше мнение!
|
Автор |
Сообщение |
Kostass
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Выразили согласие: | djon |
|
|
EugeneB
Постоялец
|
RE: Pioneer HPM-100 -важно Ваше мнение! / 26-02-2023 12:05
Извиняюсь за офф-топный вопрос.
Читая этот форум, все время натыкаюсь на то, или иное обсуждение "винтажных АС" - от 60-х до 90-х.
Что в них такого магического? Я тоже начинал с радиолы "Ригонда", были у меня и S-90, и я не могу вспомнить ничего завораживающего в их звуке.
Дело в цене? Так есть десятки альтернатив за сравнимую цену (первое, что приходит в голову - Elac Debut, Magnat серии diamond, Polk, Canton...). Конечно, диаметр басового динамика там меньше, но он, хотя бы, не рассохшийся.
Хочется самому сделать и вылизать колонку? Это я понять могу - DIY, как он есть. Настраивать, менять проводку и конденсаторы...
Но если так уж хочется звука 70-х, не проще ли чуть накопить на Klipsch Heresy, или Forte?
Мое личное мнение. Ни в коем случае не осуждаю и не иронизирую.
|
|
|
|
|
artshop
Ветеран
|
RE: Pioneer HPM-100 -важно Ваше мнение! / 26-02-2023 12:25
Колись напружився, та купував ті сотки...
Тягали їх іноземці, як найбільш комерційні АС. Такого мотлоху тоді було багато! Хітачі, Кенвуди, Анкаї....
Слухав із Сансуями, Піонерами.
На сучасну вимогу до саунду, е багато ліпших, та меншь коштовних.
.... саме це я мав на увазі, говорячи за сокиру...
Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)
|
|
|
|
|
leva000
Ветеран
|
|
|
|
moeller
Ветеран
|
RE: Pioneer HPM-100 -важно Ваше мнение! / 26-02-2023 14:06
(26-02-2023 12:25)artshop писал(а): Колись напружився, та купував ті сотки...
Тягали їх іноземці, як найбільш комерційні АС. Такого мотлоху тоді було багато! Хітачі, Кенвуди, Анкаї....
Слухав із Сансуями, Піонерами.
На сучасну вимогу до саунду, е багато ліпших, та меншь коштовних.
.... саме це я мав на увазі, говорячи за сокиру...
Артшоп , я одного разу спеціально послухав hpm , бо замітив її , а продавали там де куча мотлоху акустичного , чуть би не на вагу . Тільки включив , я сказав виключити, мене вже не цікавило що там і до чого . Можливо ви щось подібне побачили і послухали . Хороша сучасна акустика існує однозначно , але тільки брендова і оригінальна , вартість її не по всім кишеням і в тому числі можливо і по вашим . А те що ви захищаєте китайські напів підробки я особисто з хорошими вінтажними системами навіть до думки не беру .Hpm це середній клас , але доступний по ціні , стан но це вже друге діло .
Слухав я на різних виставках «новодєли» котрі пропонують сучасному слухачу невідомого виробництва , то приходить думка як у вас що за таку суму щоб віддати краще порубати їх сокирою
Ви на мене не ображайтесь , це моя особиста думка і багато можливо з мною не будуть згідні , але форум на то і є щоб висловлюватись кожному в якості свого досвіду
|
|
|
|
|
moeller
Ветеран
|
|
|
|
|
|
leva000
Ветеран
|
|
|
|
kostyaler
Учу Правила
|
|
|
|
djo
Ветеран
|
|
|
|
leva000
Ветеран
|
|
|
|
|
artshop
Ветеран
|
RE: Pioneer HPM-100 -важно Ваше мнение! / 26-02-2023 19:38
(26-02-2023 19:00)leva000 писал(а): Это цена завышена. Обычно за них просят в районе $1000.
Что же тогда не шлак? Фокали, Далі, Кабассе, Сонуси, Чаріо, Проакі, Ксавіани, Ливингі, Діни, Жаблі, Кліпши, Кентони, Бівні, ..
Та все ліпше, і набагато!
... Частіше, коштують доволі менше...
Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)
|
|
|
|
|
moeller
Ветеран
|
RE: Pioneer HPM-100 -важно Ваше мнение! / 26-02-2023 19:53
Щось я почав сумніватися Артшоп в вашій професійності Не можливо цілий коктейль відомих брендів перечислити і сказати що краще набагато та ще й дешевше Ну є ще у вас реабілітація , не вдалося вам послухати хороших Hpm, а з недоліками , які гуртом насипом колись возили з Європи . Буває . Я одного разу вже майже не купив штудер 807 , але почувши його був здивований що в ньому такого є , звук нічим не кращий чим в других , навіть гірший здався чим в пр 99 . З часом стало все зрозуміло , так що ви на трапились колись на таке саме з піонерами .
На рахунок ціни 55000 це дорого , але важко робити висновки , тому що ціни за акустику сильно подорожчали , в зв’язку з доставкою , особливо з Японії, а там як всім відомо були в колекційних станах системи і топових моделей .
З 100hpm я не знайомив , в мене була hpm 150 , давав досить давно за неї 1000$ , в ті часи коли дракон можна було за 1500купити . Залишились тільки хороші спогади , все мене влаштовувало.
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему:
|
|