Поздравляю форумчан с наступающим Новым годом! Желаю вам мира,добра,крепкого здоровья,успехов,исполнения меломанско-аудиофильских желаний и благополучия вашим семьям! Все буде добре!
Критичне зауваження щодо зберігання пластинок, вони у Вас зберігаються неправильно, судячи з фото. При такому зберіганні пластинок вони з часом будуть трохи кривими, і відповідно голка буде при їх програванні підскакувати. Для правильного зберігання вони повинні стояти рівно, а не під нахилом, а ще краще після кожних 50 пластинок робити перегородку. При такому правильному зберіганні пластинки будуть рівними.
(11-04-2015 13:40)accept1975 писал(а): Для правильного зберігання вони повинні стояти рівно, а не під нахилом, а ще краще після кожних 50 пластинок робити перегородку.
Дякую,Сергій,за підказку! Вініл вже стоїть рівно,а про потребу перегородки я не знав.З товстого картону підійде?
Мене звати Володя, а перегородку найкраще зробити з дсп, якщо є така можливість, або упаковка з пластинки, а всередину покладіть іще картону підійде також.
(11-04-2015 16:37)accept1975 писал(а): Мене звати Володя, а перегородку найкраще зробити з дсп, якщо є така можливість, або упаковка з пластинки, а всередину покладіть іще картону підійде також.
Володю,вибачаюся! Перегородку зробимо.
Выразили согласие:
meloman1
Учу Правила
Подивився я такий зальник U.D.O.-Mastercutor Alive, Live In Germany, 03 May,2008. Дуже сподобався! Дід Удо,Кауффман та всі інші на висоті! Я під враженням! Люблю такі концерти,коли майже немає шоу,а музиканти грають від душі. А на Діркшнайдера просто приємно дивитися,дуже харизматичний чолов'яга! Коротше кажучі,якщо з якоїсь причини не бачили цей зальник,дуже рекомендую подивитись,не пожалкуєте!
В моїй Системі відбулися зміни.По-перше,від одного з користувачів форуму отримав два подарунки-касетну деку Akai GX6(з апгрейдом на запис) і підсилювач AR A-07. Аудіфільскою мовою особо не володію,тому скажу про звук апаратів просто.Звук цього підсилювача мені подобається більше,ніж мого Шервуда.Він м'якіший та детальніший.Наприклад,на деяких записах НЧ на Шервуді підгуживали,на AR все в нормі.Так що моя Система тепер живе саме з AR. Касетник теж подобається своїм звуком,грає краще,чим мій Накамічі,більш натурально.До речі,цей же форумчанин допоміг мені(безкоштовно) з ремонтом Накамічі,тепер в мене дві деки працюють в Системі,чого і всім бажаю! По-друге,вимушений був зробити перекомутацію Системи.Якщо пам'ятаєте,в мене Айкони одночасно були підключені до підсилювача і ресівера.Почалися різні трабли з Системою.Прийшлося Айкони підключити тільки до підсилювача,а на фронт в кіно поставити КЕФи.Трабли відразу зникли.А кіно поки дивлюсь в 3.1,грошей на тили зараз немає.
Is everything alright I just called to say
How lost I feel without you
Miles away I really can't believe I'm here
And how I still care about you
Hearts can break and never mend together
Love can fade away
Hearts could cry when love won't stay forever
Hearts can be that way
Is everything the same do you ever think of me
And how we loved one another
Will you change your mind will you want me back
Again or have you found yourself a new lover