Вчора приїздив Вадімич, гарно попрацювали
Перевірили три нові кабелюки, два мережевих, та один "межблочик".
Усі вкладаються в мою концепцію, "звук без меж"
Одне не зрозуміло, в чому різниця... є "сітьові" кабелі які "грають" гучніше, а інші тише
Тобто, напвовнення звуком. У цьому ще траба розібратись.
Всім успіху.
Фото того, про що звітував:
Доброго вечора
Змінив фазу підключення вісімнашки, басу стало просто "океан", прийшося його помітно його зменшувати, десь на 2,5 Дб, мається на увазі звязка 10" та 18" динамікив.
Після певної корекції усе звязалось, скажемо, дуже гарно.
АЧХ вам нічого не скаже, але імпульсна характеристика для спеціалістів - дуже багато...
Ще виявив невеличке "підпівання" задньої кришечки Кліпшового драйвера. Це не є проблемою, виправлю.
Реально "балдею"
Імпульсна характеристика:
(23-11-2015 00:30)Вадимыч писал(а): Ой-ой, кімната співає, та аудіофільська канапа підспівує.
А так, усе чьотко!
Дуже цікаво, але зайвих хоралів як раз і нема
Змінив сьогодні фазу і на ВЧ, це так, маленький штришок в завершення фазування
Навіяло... слухав сьогодні "Братів" .... "все чьотко"
Доброго вечора учасникам форуму
Ось, нарешті, мої експерименти з новою сисемою пройши якусь певну віху, з чим я себе і поздоровляю
Сказати що все легко не можу, бо пришйлося повністю переробляти весь підсилювач, а потім ще декілька раз його доводити, та все одно, зроблено не все;) То вже все буде в моноблоках.
Було цікаво, чи зможе... змогло.
Найскладніше було привести у порядок свій внутрішній "фен шуй", щоб налаштувати систему згідно йому.
Так, маленькими кроками, я йшов до цього... скільки варіантів перепробував, що сам собі дивуюсь.
Тепер маю бажання все зробити в кінечному варіанті, щоб естетична складова була невідємна від звуку, та то вже діло техніки "сучкогризів", майстрів-деревообробників
Що змінилось...
АС - вертикальна вісь щита вже має наклон, десь, в пять/шість градусів, що, зрозуміло, позбавляє звязку АС- КдП від декотрих прямолінійних мод, виграє більш всього мід-бас.
Задемфував задні кришечки Кліпшів К55М буком, все таки старість
Підсилювач - замінив транс, варіант для діух моноблоків (двійко їх буде, але тяне) дуже тихий.
Переробив всі "земляні провідники на товсту моножилу у "міжблосному" варіанті. Хто "в курсі" - зрозуміють.
Дуже довго копався в зєднанні між РГ та вхідним буфером.... три-чотири проводки, які міняють звук усієї системи від "балалайки" до "роялю"
В моноблоках цього "бесперделу" вже надіюсь, не буде.....
Ще одна "перчинка", на базі якоі все і вибудувалось, так, як мені подобається.... безіменний міжблочник Сергія Вадімича. Назви ще нема, але мені подобається
Тобіш, набравшись "фен шую", за два дні "с отверткой" в руках, на підготовленному грунті щось таки вдалось.
Дуже сподобався збірник DSD що на скріні - просто "без башні"
Всім успіху
(21-12-2015 21:41)onv писал(а): Ага, решился таки в моноблоки уходить. Ну, молодец, поздравляю, кусучее дело, непросто на него психануть в многополоске
Та чого там, я вже давно... але треба було багато чого ще зрозуміти, а вже потім...
Доречі, викинув шістнадцять конденсаторів в сумі на входах підсилювачів, результат гарний.
А корпуса моноблоков используешь в качестве укоротителей межблоков ? Т.е. корпуса, зеркальные относительно центра базы, со входными разъемами к центру и выходами на акустику от центра
При такой компоновке 2х400мм укорочения межблоков тебе выпадает бонусом автоматически. А при 4-полоске, неважно, 8-канальный цап или 4-полосные активные фильтры, это 8х400
(22-12-2015 15:31)etlik писал(а): предлагаю СЧ попробовать повесить за ЦМ
Сергію - "Разшифируй" будь ласка
Якщо це те, про що я думаю, то як же бути з фазою, яку я довго підбирав, та й ЦМ рупору, ну сам розумієш, трохи не там, де б хотілося.