The SYSTEM
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
|
|
The
Ветеран
|
RE: The SYSTEM / 26-11-2017 15:02
(26-11-2017 14:54)lEON2075 писал(а): Слышно, что комната резонирует, а может это так себя ведет нижний задний фазик.
Я бы попробовал отодвинуть акустику дальше от стены.
А звук у этих шириков, та как я и предполагал, современный, лишен красоты - винтажного шарма.
Кімната кімната. Вже помаленько приймаю міри. Але про це в інший раз. Акустику совав у різні положення. Звучить, доречі краще коли або на рівні вух або краплю вище. Якщо слухати над динаміками, то детальність втрачається. І дуже чутлива до розстановки. Якщо по центрі сидиш, то просто відчуття великого концертного залу і ти на перших рядах. Крапля посунувся в сторону вже перевага якоїсь сторони і втрачається ефект присутності.
Ви дещо неправильно виразились, на мою думку, звук не без краси. Він без вінтажного шарму так сказати, так. Але це ширік з усіма його перевагами і забраними недоліками вінтажу.
Як писав вище, я ще не чув жодного ширіка, який не потребував би підтримки як не знизу, то зверху.
Цей не потребує....
А Ваша нова акустика це ще один приклад, щоб без сучасного ніяк. Недотяжку та відсутність деталей вінтажу Ви компенсуєте сучасними лєнточними Фунтіками.
Я хотів давно спробувати саме ці ШП і результатом дуже задоволений.
(Отредактировал 26-11-2017 в 15:23 The.)
|
|
|
|
Выразили согласие: | The |
|
Выразили согласие: | JRA7 |
|
|
|
The
Ветеран
|
|
|
|
|
t.800
Ветеран
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 10 Гость(ей)
|
|