handmade in Ukraine
|
Автор |
Сообщение |
Тибетский Ламер
Ветеран
|
RE: handmade in Ukraine / 26-12-2017 13:38
oleg2566 писал(а):і на решті ЦАПів теж, пох..й, тому що все одно РСМ oleg2566, Олеже...
Цитата:Examples of Direct Native DSD processing is when any of the TI/Burr Brown chipsets like 1792, 1793 and 1795 that support DSD processing are used in a DAC. They may also do PCM processing, but have a direct conversion process for DSD. Strangely, they may be labeled PCM1793 or DSD1793, and the only difference is the pin setups.
Other DAC chips that can be configured to do direct DSD conversion are such chips as CS4398, CS4364, CS4384, WM8741, WM8742, and AK4490. With these, it depends on the DAC manufacturer as to what DAC chip configuration parameters they choose.
Тиць ...щоб не тицяти купу дата-шитів.
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Выразили согласие: | doom |
|
|
|
|
|
|
Тибетский Ламер
Ветеран
|
RE: handmade in Ukraine / 26-12-2017 15:28
oleg2566 писал(а):Не хотів би вас розчарувати шановний, але так....
Майже така ж схемотехніка і в 5102, ща виключенням логіки DSD входу, та струмового балансного виходу. oleg2566, тобто, ви стверджуєте, що в мікросхемі АК4490, DSD дані, перетворюються в РСМ, а вже тільки потім в аналог?
Тобто, заявлені в даташиті внутрішні конвертації РСМ в DSD, відбуваеються по алгоритму PCM->DSD->PCM->Analog?
Тобто, ось ця рекомендація виробника:
Цитата:It is recommended for SACD format book (Scarlet Book) that the filter response at SACD playback is an analog
low pass filter with a cut-off frequency of maximum 50kHz and a slope of minimum 30dB/Oct. The AK4490
can achieve this filter response by combination of the internal filter (Table 32) and an external filter (Figure 42). теж, по вашому, відбуваться через жо... еее ...через РСМ?
Параметри фільтрів вказані на сторінці 63 даташиту АК4490. Внутрішній в таблиці 32, та приклад зовнішнього (Лоу пасс, 3-го порядку), у таблиці 42.
щось у мене не клеяться ваші ствердження з написаним в дата-шиті.
|
|
|
|
|
Тибетский Ламер
Ветеран
|
RE: handmade in Ukraine / 26-12-2017 15:40
oleg2566, Олег, ви можете дати конкретну відповыдь на конкретне питання?
У даташиті вказана наявність внутрішнього фільтру для використання в ДСД-моді, або в комбінації з зовнішнім. Тому питаю АК4490 конвертує ДСД в РСМ?
(26-12-2017 14:59)Вадимыч писал(а): Артур, почитай вище. Там все є. Вадимыч, Сергію, або я погано шукав... або дайте посилання на пост.
...або все ж таки своїми словами
Доречі, мені подобається гумор інженерів XMOS - якщо перекласти текст вашого скріншоту з посту 1950
|
|
|
|
|
|
norrest
Ветеран
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 18 Гость(ей)
|
|