Перед Новим Роком приїхала до мене коробочка з кабелями від Олександра (alex23). Причому приїхала в буквальному сенсі практично під мій дім, дякуючи Олександру (alex0665)
Нажаль я не зміг послухати акустичні (не підійшли лопатки) і мережевий (в мене тільки Шуко розетки).
Але дуже сподобався "довгий" міжблок: музикальність, висока ясність (щоправда прорізалась вона лише на шостий день після установки), звук як кажуть "текучий" та ємоційний.
Для тих, кто підбирає міжблочний кабель в систему - візьміть на прослуховування... може дуже приємно здивувати
Додам два ролика з класичною музикою часів бароко.
На мій погляд наповнення корпусів акустики повинно бути зовсім незначним або відсутнім взагалі, звісно при умові їх якості, а саме по-перше це товщина стінок та жорсткі распорки...
Акустика, секція НЧ та СЧ прийняли остаточний закінчений варіант. Твітер стрічковий додам пізніше чи свої відремонтовані Фунтики чи вже нова пара.
Звуком дуже задоволений, навіть з СД плейєром (гарним) середнього класу..
Записав ролик який є в попередніх дописах але ще до остаточних змін. https://drive.google.com/file/d/1D2LBC3h...sp=sharing
Колись в цей сами день був дуже щасливий, 41 рік тому купив собі Юпітер-202-й після того як з ранку здав іспит з В.математики на відмінно.
вот это ближе к делу... струны на рисовались более отчетливо.
бубнеж трохи е но вектор развернулся уже в ,,лучшую,, сторону.
Видишь как полезны порой волшебные пендели.
котик классный.
(18-01-2020 23:32)alex23 писал(а): Вітаю всіх.
Зробив вибір на користь пасу проти щита. Значно більш енергетична та динамічна подача, як і чиплялка.
так а пасс настраивался методом подбора?
можно фото пасса?
и вообще интересно - какая ткань, размеры ящика/отверстия, если есть замеры ачх то вообще было б супер интересно
Можливо я надто категорично назвав це ПАСом.
Розрахунок зробив Іштван. 10 отворів по 10 мм в діаметрі при товщині стінок 20 мм. Єдине що. він сказав зробити отвори на задній стінці ящиків, по центру напроти динаміків. але в мене на задній стінці піраміда тому зробив знизу по центру 3-4-3 , відстань від центрів 2 см. З середини над отворами закріпив кружалку для мийки посуду з сталевого дротику(дуже гарно впливає). З зовні ще нічого не зробив, хочу монакорівську тканину та можливо декоративну ще решітку для вентиляції щоб перенаправлявся потік повітря між ящиками.
АЧХ буде можливість зроблю. Воно майже едентичне паспортним обох дінів., місце зживки майже ідеальне
(22-01-2020 13:38)alex23 писал(а): Стінки самого корпусу 20 мм фанера, Фронт з діном ізольовані від корпусу, кріпиться на болтах через полістирол та шайби, піраміда наповнена піском.
В басові секції повернув наповнювачі, скручені в стовпчики від верху до низу ящиків вставленні по центру - осі, з синтипону та вовни, приблизно по одному кг. Так краще як на мене.
Можливо гучно дуже було, вибираю навмання, приблизно. На ньому підсилювач + мікрофон все лонгує. Зрозумів, що європейські сд Коена жахливо записані, зараз в мене відбувається класифікація дисків. Де є експромт звукооператора дискотечного все капець запису.
Як тобі останні? Ямаха в-2 сама без преда, і СД норм. записаний, слухати можна гучність викручувати багатенько.