Tidal vs Qobuz
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Tidal vs Qobuz / 09-01-2023 20:29
(09-01-2023 19:54)Тибетский Ламер писал(а): кожен раз різна. А у вас фіксований результат.
Доречі, що з експериментом? Ні питання не виникало.
Тому що для мене це в принципі не має значення як для якості звуку.
От що має значення, так це яким шляхом, через які патчі/роутери на якому живленні закачана інфа в кеш плеера.
Закачана інфа за участью патча за 3 центи і звук буде на 3 центи.
Закачана через Хімдейл, звук абсолютно іншої якості. І так зі всіма компонентами
У Вас не так ? Бо в мене так, тому і я робив ці всі покращення.
Експеремент проведу, опишу. Обовязково.
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
|
|
rotla
Ветеран
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Tidal vs Qobuz / 10-01-2023 00:51
(09-01-2023 23:17)serapion1984 писал(а): Ми удіфіли не готові сприйняти що буде далі! Сергію а чому ти не хочеш прокоментувати мій #346.
Скажи своє слово, тиж все знаєш.
Це що я описав, на твою думку реальність, чи видумка. На твій пост я сказав, що до якості ЗВУКУ ніякого відношення немає
Можеш однм словом.
Бо щось таке враження, що Ви з Артуром загралися.
Якось не серйозно.
Ще раз наводить мене на думку, що про звук зв стріу "ви уяви немаєте" принаймні з того що ви оба пишите
З.І з rotla, все зрозуміло. А на вос двох я ще маю надію
(Отредактировал 10-01-2023 в 00:54 Vasiles.)
|
|
|
|
|
|
vitamir
Ветеран
|
RE: Tidal vs Qobuz / 10-01-2023 02:42
Сьогодні не потрібно напружуватись, аби отримати працездатний тракт "останньої милі".
Від слова зовсім, якщо ви не хворий маніяк.
Гуманітарнії (С) в таких випадках придбавають стример, пару кабелів відповідної якости і налаштовують все це під свої уподобання в меню програвача. Навіть на свій фізиологічний слух.
Далі іде лірика, а побалакати.
Ті, хто має інженерний бекграунд (С), мають трохи більше ступенів свободи і різноманітних варіантів, як в частині заліза, так і в частині ПЗ і його налаштування.
Потім має бути практика споживання звуку.
І отримання задоволення, кому від процесу, кому від результату.
В цій темі все звелось до пустопорожніхх теревенів, коли письменники відмовляються бути читачами. Тому, сенсу таки немає, а надія вже померла.
Читать гораздо труднее, чем писать, но гораздо полезнее
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Tidal vs Qobuz / 10-01-2023 02:51
(10-01-2023 02:42)vitamir писал(а): В цій темі все звелось до пустопорожніхх теревенів, коли письменники відмовляються бути читачами. Тому, сенсу таки немає, а надія вже померла. Що читати? Маячню анджінерів, які про звук тільки читали в прфільних книжках випуску 50х років
Я теж не надіюсь до всіх достукатись. Але на двох кандидатів, всеж надію маю
(09-01-2023 19:54)Тибетский Ламер писал(а): Доречі, що з експериментом? Так друже Артуре, провів. Мало того ще ускладнив. Я сидів у фотеллі, помічник відєднював.
1. Від'єднання патча від Модема, у звуці ніяких змін.
2.Від'єднання патча від Роутера, у звуці ніяких змін.
3.Від'єднання патча від Плеєра, у звуці ніяких змін.
4. Від'єднання Роутера з усіма кабелями від живлення, у звуці ніяких змін.
Ну і шо, шо ? Я знав що так буде і без експерименту.
Але заміна одного патча ритейлом $150 на інший ритейлом $750, зміни, що хібань глухий не почує.
Ще раз повторюю: Мережевий плеєр грає з різною якістью звуку в залежності через які складові в нього закачаний кеш ! ! !
У вас не так ? Тоді ще у вас "поле" не оране
(Отредактировал 10-01-2023 в 03:03 Vasiles.)
|
|
|
|
|
zick
Ветеран
|
RE: Tidal vs Qobuz / 10-01-2023 03:12
(10-01-2023 02:51)Vasiles писал(а): -випуску 50х років Вас не смущает, что ваши колонки созданы по рецептам 50-х?
(10-01-2023 02:05)Vasiles писал(а): Ваші теоретичні роздуми в цій царині, немають жодного відношення до реальності і якості звуку зі стріму.
Тоді поясніть мої дії :
для чого я експерементував з патчами ? Чому я прийшов аж до Хімдейла, і потім взяв ще один Хімдейл ? Пояснить ваши действия несложно - вы поставили кабель, он оказался выше качеством чем предыдущий. Кабели отличаются полосой пропускания, заземлением... Свичи есть разделённые мотороловскими изолирующими чипами-мостиками между схемой для входящего сигнала и исходящего, и каждая из них со своим питанием и собственной схемой стабилизации. Это всё не имеет отношения к звуку, но относится к реальности. Такой свич будет меньше искажать форму сигнала даже от обычного импульсного питания. Импульсный может оказаться лучше линейного, зависит от качества сети. А звуком код становится в цапе, вот туда и нужно дать как можно более точную пищу.
Но я с уважением отношусь к вашим экспериментам, вы не подумайте. Их можно растянуть на пол-жизни и получать своеобразное удовольствие, если средства позволяют.
(Отредактировал 10-01-2023 в 03:17 zick.)
Не вижу смысла.
|
|
|
|
|
Vasiles
Ветеран
|
RE: Tidal vs Qobuz / 10-01-2023 04:10
(10-01-2023 03:12)zick писал(а): Вас не смущает, что ваши колонки созданы по рецептам 50-х?
Это всё не имеет отношения к звуку, но относится к реальности. .
Чекайте, чекайте.
Я геть уже заплутався.
Воно то не відноситься до "звуку", бо не є "звуком", але воно досить відчутно піднімає його якість.
Чого нам всім і потрібно ! Що я і пробую довести до загалу
Так, чи ні ?
Так власне в колонкобудуванні все було придумано і передумано до 50х. І яким вже не був експериментатором Павло Кліпш, за його життя ні один "стовпчик" не пішов у серію. Але прийшов час "модерну" і почали робити "стовпчики" - красиво, елегантно естетично але без "звуку"
Тому мені подобаються, як грає широкоморда і велика акустика
Зрештою це моя думка
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 3 Гость(ей)
|
|