Сьогодні прикупив Topping DX3 Pro (2*AK), начитавшись навіть тут про нього гарних відгуків.
По звуку можу порівняти лише зі своїм стареньким деноном. По звуку нібито і непогано, чимось краще, чимось гірше. Технічно. Прі вимкнені в колонках хлопок! така сама фігня була з topping e30II . Тоді я відправив його назад продавцю. Під"єднав до ПК. Наводки по ЮСБ - такі самі, як під"єднати до звукової карти. треш... 100 ойро... Як можна купляти цей хлам по 500-1000, як коштують деякі сучасні моделі topping, SMSL ??!!!
(Вчера 23:09)temych_p писал(а): Сьогодні прикупив Topping DX3 Pro (2*AK), начитавшись навіть тут про нього гарних відгуків.
По звуку можу порівняти лише зі своїм стареньким деноном. По звуку нібито і непогано, чимось краще, чимось гірше. Технічно. Прі вимкнені в колонках хлопок! така сама фігня була з topping e30II .
если источник с регулированным выходом подключить напрямую к мощнику, то так и будет............а выключать усиление в первую очередь видать не судьба..
Да, наверное.
В каких только ценовых категориях - вот вопрос.
Потому что в тех, что слышал/щупал лично, вечно какая то проблема, косяк, недоработки итп.
Audiophiles use phono leads because they are unbalanced people!
(Сегодня 08:59)Godkiller писал(а): если источник с регулированным выходом подключить напрямую к мощнику, то так и будет............а выключать усиление
При такому ж самому підключені з Деноном ніяких косяків. А у Топінга утворюється земляна петля через юсб. Тобто юсб у топінга ніяк не розв'язаний. Поки я вирішив проблему.
Але...