Провода Sound YP, впечатление.
|
Автор |
Сообщение |
oleg2566
Ветеран
    
Откуда: Україна
Сообщений: 7 554
Репутация: 391
|
RE: Провода Sound YP, впечатление. / 05-08-2014 14:30
Хочу трохи поділитися досвідом експлуатації та прогріву кабелів Sound-YP.
Сказати що срібло Юрія має свій неповторний звук, нічого не сказати і розмови про його кабелі з міді, або срібла із золотом, це пусті розмови, бо кожен матеріал має свій відтінок, свою передачу звуку. 
Я б дуже здивувався, коли б Юрій до цього скотився. 
Так, я використовував його срібні провідники в композиції з мідними, але в композиції, включаючи їх послідовно з міддю, експериментуючи з діаметром та довжиною срібного провідника, при чому, на «останньому сантиметрі» та вже в АС .
Я воно все впливає на звук? Впливає, та ще як.
Ці останні сантиметри нівелюють деяку жорсткість мідних провідників, їх може й невелику, але грубість, при цьому зберігаючи загальну макро динаміку, і тим часом, поліпшуючи мікро динаміку.
Тепер, що до прогріву.
Так, він бути повинен. Останній мій експеримент довів вже це до якоїсь логіки, можливо до фізичних або ізотеричних висновків.
Звісно, в процесі прогріву срібний провідник Юрія викидає різні звукові метаморфози, але це все пов`язано з постійною зміною електропровідності, в зв’язку з первинною, спеціальною обробкою провідника.
Тобто, у процесі прогріву формуються моно молекули срібла, звісно до якоїсь степені, на це потрібно вже мікроскопи та лазерні скальпелі по металу, а це все - ізотерика.
Тепер про сам процес прогріву.
Звісно, треба подавати звукові сигнали на провідник, але треба давати і паузи.
Неправильно прогрів виконувати постійно. Це нічого доброго не дасть, лише подовжить процес.
Матеріалу провідника треба дати час як на прогрів, та так сказати і на «охолодження», день, неділю.
Результат буде швидшим, але кабель повинен бути включений у систему.
Юра, бас став сухим, треба відкручувати взад. 
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: Провода Sound YP, впечатление. - oleg2566 - 05-08-2014 14:30
|
Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)
|

|