Провода Sound YP, впечатление.
Автор Сообщение
oleg2566 Не на форуме
Ветеран

RE: Провода Sound YP, впечатление. / 05-08-2014 14:30
Хочу трохи поділитися досвідом експлуатації та прогріву кабелів Sound-YP.
Сказати що срібло Юрія має свій неповторний звук, нічого не сказати і розмови про його кабелі з міді, або срібла із золотом, це пусті розмови, бо кожен матеріал має свій відтінок, свою передачу звуку.Party0012
Я б дуже здивувався, коли б Юрій до цього скотився.Embarrassed
Так, я використовував його срібні провідники в композиції з мідними, але в композиції, включаючи їх послідовно з міддю, експериментуючи з діаметром та довжиною срібного провідника, при чому, на «останньому сантиметрі» та вже в АС .
Я воно все впливає на звук? Впливає, та ще як.
Ці останні сантиметри нівелюють деяку жорсткість мідних провідників, їх може й невелику, але грубість, при цьому зберігаючи загальну макро динаміку, і тим часом, поліпшуючи мікро динаміку.
Тепер, що до прогріву.
Так, він бути повинен. Останній мій експеримент довів вже це до якоїсь логіки, можливо до фізичних або ізотеричних висновків.
Звісно, в процесі прогріву срібний провідник Юрія викидає різні звукові метаморфози, але це все пов`язано з постійною зміною електропровідності, в зв’язку з первинною, спеціальною обробкою провідника.
Тобто, у процесі прогріву формуються моно молекули срібла, звісно до якоїсь степені, на це потрібно вже мікроскопи та лазерні скальпелі по металу, а це все - ізотерика.
Тепер про сам процес прогріву.
Звісно, треба подавати звукові сигнали на провідник, але треба давати і паузи.
Неправильно прогрів виконувати постійно. Це нічого доброго не дасть, лише подовжить процес.
Матеріалу провідника треба дати час як на прогрів, та так сказати і на «охолодження», день, неділю.
Результат буде швидшим, але кабель повинен бути включений у систему.

Юра, бас став сухим, треба відкручувати взад.Happy0158Party0016
Найти все сообщения

Выразили согласие: Pilot18T , t.800 , sergos , Sound-YP , Андрей 2 , apr.kobra , etlik

Сообщения в этой теме
RE: Провода Sound YP, впечатление. - oleg2566 - 05-08-2014 14:30

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS