Фанатам Dynaudio
|
Автор |
Сообщение |
Тибетский Ламер
Ветеран
|
RE: Фанатам Dynaudio / 22-02-2015 19:14
TRESHOLD писал(а):P.S. Предлагаю посмотреть что внутри у Wilson Audio Sophia2...удивитесь... TRESHOLD, не видел... но не далее как вчера, благодаря любезности и гостеприимству владельца оных, имел возможность послушать. Действительно удивился - звучат отпадно! ...это я к тому, что АС не смотреть а слушать надо, а смотреть телевизор, наверное..
JRA7 писал(а):... як я бачу, як мало би бути , ну чувак їде собі на запорожцю, а хтось їде на майбаху, ну звичайно на майбаху приємніше , але володар майбаха мав би з доброю душею посміхнутись запорожцю , по дружньому поппескати по плечах і побажати гарної дороги , бо всі ми тут рухаємось по одному тому самому шоссе ! JRA7, гарну аналогію ви навели... дозволю собі її розширити, а ще уточнити.
Ну... чувак їде собі, наприклад на Хонді Аккорд... та хай навіть на Хьонде Соната - і тут раптом інший чувак, який їде на БМВ 1 серіїї, або на Мерседесі С-класс, починає перцювати, що то гівно, бо Хьонде, а от Мерседес - то, таки, даааа... а в розрахунок того, що машини різні по классу, а відповідно по можливостям, не бере. От так і тут - вичавити з себе про китайські "подєлки", маючи на руках Плінтус 9100 -це просто . Але до людини не доходить, що "шильдик" від Плінтуса, або Крелла сам по собі коштує дорого, хоча ті "подєлки", хоч і китайські, при нижчій ціні, не залишають мокрого місця від Крелл КАВ 300, або 400 - бо топи. Тому треба співставляти не шильдик і ціну, а можливості. Отже пора припиняти порівнювати мокре з гірким, та чвари без прични.
P.S. Ніхто й не сперечатиматься, що Мерс Е-класс, краще ніж Хьонде соната, але на стільки й дорожче.
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)
|
|