Моя музыка!
|
Автор |
Сообщение |
lEON2075
Ветеран
|
RE: Моя музыка! / 18-06-2016 18:18
(18-06-2016 12:33)The писал(а): Я активно цікавлюсь Росомахами Вашими, бо теж свого часу хотів їх придбати. Вони просто шикарно відіграють чоловічий вокал. Аж до мурашок. Навіть без ніякого оформлення.
Коли брав Лафаети свої, то теж був страх, що будуть як автомобільні динаміки Ще й заплатив не мало за них, так як були в ідеальному стані, а для їх віку такі важко знайти. Але все було даремно. Звук як в ШП, злитний, нема ніяких виділень, випирань по частотах. Дуже задоволений ними. Але на даний момент виставив на продаж, так як маю гостру потребу в коштах + переїзд на носі. Також в черзі стоять шикарні Utah 12''на тканині і папері, теж коаксіали. Вони ще масштабніші та бархатніші.
Теж хочу зробити проект на них. А то все кошти
А Росомахи ту дуже гарне вкладення коштів. Я від недавна використовую тільки американські та американсько-японські діни. В Європі розчарувався дуже.
Може маєте записи відео з їхньою роботою?
Цікаво було б глянути
Я думаю, що для Росомах пасував би ще більший корпус.
А також американська лампа. Типу Dynaco, Fisher, McIntosh, Scott + вініл.
Уявляю який би там масштаб був та м'якість! Вы все правильно пишете. Лампочка внесла бы еще лучший масштаб, аналоговость, игривость, мелодичность, бархат и т.д. Поэтому ламповик в проекте.
Я собирал дины новыми, в течение двух лет, в коробках с чеками, бирками и паспортами.
Сейчас на них цены, в штатах начали расти. Много порванного хлама. А вообще-то, на мой взгляд, этот динамик остался не замечен или точнее почему-то не до оценён европейскими аудиофилами.
Верно, корпус не большой, делался из того что было. Был взят щит, в котором они стояли уже с отверстиями под дины, распилен, и сложен в коробку. Но корпус по больше не помешало бы.
Utah 12, знаю, тоже хотел его выцепить, не нашел в отличном состоянии. Очень хороший игривый динамик.
Еще обратите внимание на винтажные коаксиалы Jensen. А особенно, есть у них такой динамик JENSEN COAXIAL TYPE-H 15'', правда дорогой. Это уже настоящий хаенд. Иметь такой у себя в коллекции я посчитал бы за честь.!!)
(Отредактировал 18-06-2016 в 18:23 lEON2075.)
|
|
|
|
Выразили согласие: | The |
|
Сообщения в этой теме |
RE: Моя музыка! - lEON2075 - 18-06-2016 18:18
|
Пользователи просматривают эту тему: 9 Гость(ей)
|
|