Авторский межблочник из моножилы Museatex. Отзывы.
Автор Сообщение
NikolayK Не на форуме
Ветеран
*****

Откуда: Киев - Вышгород
Сообщений: 484
Репутация: 1062
RE: Авторский кабель межблочник из моножилы Museatex. Отзывы. / 07-03-2017 11:23
Человек из г.Черкассы купил у меня два кабеля (поэтапно).На форуме не зарегистрирован, поэтому я попросил его написать отзыв мне на Е мейл. Цитирую:

Доброго дня!
Написав для вашої теми невеликий відгук про кабелі.
Багато чого переслухав з міжблочних кабелів. Починаючи від самих дешевих (типу радянського воєнпрому і закінчуючи дорогими ( в нормальному розумінні). Були Kimber, Monster Cable, Sound YP, Ecosse, Van den Hul, Oyaide tunami, Acoustic Revive, XLO і т.д. Були такі які брав просто послухати, щоб мати уяву, а були такі, з якими жив довго, так було, наприклад, з Ecosse Symphony та Maestro MAII.
Зовсім випадково натрапив на оголошення про цей авторський кабель і вирішив не тягти кота за хвоста і спробувати в своїй системі. Спочатку було інстальовано лише один кабель з роз’ємами WireWorld RCAM 6.5 між попереднім підсилювачем Tandberg TCA 4038 та потужності Mccormack DNA 1 Deluxe edition. Сподобалося.
Потім замовив ще один кабель для ПКД Sugden sdt-1se та Tandberg TCA 4038 проте уже з WireWorld RCAM 6.5 з заміненим центральним (сигнальним) піном на WBT і ще потім замінив кабель з роз’ємами WireWorld RCAM 6.5 на WireWorld RCAM 6.5 з заміненим центральним (сигнальним) піном. Сцена стала широкою, барабан зібрався, вокал набув тілесності, верхні реестри набули природності, стало більше повітря та деталей, приємний тембр, глибокий та натуральний низькочастотний діапазон тощо. Комфортно слухати як на малій так і на високій гучності, найкраще, коли ручка виставлена на годин 11. Бімба!
З поміж того, що слухав, цей кабель в мою систему встав найкраще.
Слухаю АС Onkyo D-302E, акустичний кабель Audio Matiere Ying Yang II (рітейл -S250/метр)
Відстань прослуховування -2,5м. Відстань між АС- 2 м. Кімната без всяких акустичних обробок.
Тестував на:
- https://www.discogs.com/Cesaria-Evora-Ce...se/6166717
- https://www.discogs.com/Nigel-Kennedy-An...ter/229493
- https://www.discogs.com/Kroke-Trio/release/8759610
- https://www.discogs.com/Dallas-Wind-Symp...se/4881087
ПС. З часом спробую придбати кабель з оригінальними роз’ємами WBT, який планую поставити між ПКД і попереднім підсилювачем.
Дякую за кабелі!
Найти все сообщения
 
 Выразили согласие: bobrik , Vladimirovich1964 , alex23


Сообщения в этой теме
RE: Авторский кабель межблочник из моножилы Museatex. Отзывы. - NikolayK - 07-03-2017 11:23

Переход:


Пользователи просматривают эту тему: 8 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS