handmade in Ukraine
|
Автор |
Сообщение |
JRA7
Ветеран

|
RE: handmade in Ukraine / 19-03-2017 13:32
(18-03-2017 18:55)oleg2566 писал(а): Та що ж тут поробиш, що наслухали - те наслухали. , тепер з цім прапором і ходіть собі , але тихо-тихо, бо всі кабелі Сергія проходили через мою систему, кожну інновацію Сергій з початку перевіряє сам, потім приносить до мене.
Ніколи... "грязі" ні woodoo тим більш у gold-ді не зустрічав... ніколи.
Так що, шукайте причини у своїй системі шановний, бо кабелі, можуть як викривати недоліки системи так їх і маскувати. Двух-кінцева палка, як завжди.  Так , так наслухав , і з тим кривим не буду ходити тихо, бо як би купив це гівно (винудили сказати більш відверто - вибачте ), то й би ходив тихо ! І ще раз вам , відкрию всі таємниці цього кабеля : кабель детальний і має непогану сцену , і як мені тут втискають інформаційний , хай буде так , чи може і так, але тональний баланс темний , і якщо це на нч ще "папрьот " , то на сч і вч все покрито темним грубим нальотом , немає повітря , живості , і життя кабеля , і відповідно подача темна , і що дуже приємно слухати темну подачау на сч і вч, коли ні легкості вокалу чи тонкого звуку тарілочок і чи дзвіночків немає , а все покрите темнотою  ?? ! Слухайте і надалі цей витвір і хай вам щастить
(Отредактировал 19-03-2017 в 15:20 JRA7.)
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: handmade in Ukraine - JRA7 - 19-03-2017 13:32
|
Пользователи просматривают эту тему:
|

|