Допоможіть вибрати АС до 1.5к $
Автор Сообщение
gogol Не на форуме
Ветеран

RE: Допоможіть вибрати АС до 1.5к $ / 29-03-2017 01:53
(27-03-2017 16:43)gun jack писал(а):  Друзі прошу вашої допомоги в виборі АС . Вибір насправді дуже цікавий , ні дінаудіо контур 1.3 ні фокуси , оскільки слухаю в основному джажз , касандру вілсон , діану крол і тому подібні . Легкі африканські мотиви . Впринципі універсальність також має значення . В друга чув tannoy hpd 295 eaton і був досить шокований їхньою універсальністю , треш , метал і тд ніхто звісно ж не включав , впринципі а НАШО , їх я не слухаю , навіть не знаю на кому з них і потестити можна . Отже до чого я . Вибір

1.Diatone 77hr всі бачили є впродажу на форумі ( самі дешеві серед кандидатів )

2. Tannoy Cheviot HPD 315 ( магніти АльНіКо , прослухав лекцію по магнітних системах ) __https://https://hi-fi-forum.net/obyavlenie/prodam-tannoy-cheviot-hpd-
315-IDq9er8.html

3.TANNOY SRM12B Super Red Monitor (магніти феритові) __www.*****.ua/obyavlenie/prodam-akustiku-tannoy-srm12b-super-red-monitor-ID9pldJ.html#efae823300

Діатон я не чув , читав тільки міліон хороших відзвиві і ніодного поганого , проте зачепили мен чимось танної .

P.s. останнім часом підсів на Девіда Боуі . Питання підсилення буде актуальне згодом , зараз пограють на гібридах .
P.s.s - Знаю все треба слухати самому , проте попробуй послухати АС в Дніпропетровській області живучи у Львові
Сам слушаю и те и другие, в разных системах. Танной srm12 как и sgm12 любят ток, а hpd315 качаются довольно легко, так, что здесь скорее выбор усилителя, чем акустики. И, за 1500 купить хорошую пару будет довольно проблематично, цены на приличных представителей этой серии начинаются от двушки. Если бы слушал только джаз, взял бы 315 с лампой.
Найти все сообщения

Выразили согласие: vitaly , gertsoff

Сообщения в этой теме
RE: Допоможіть вибрати АС до 1.5к $ - gogol - 29-03-2017 01:53

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS