Допоможіть вибрати АС до 1.5к $
|
Автор |
Сообщение |
Supermurzic
Ветеран
|
RE: Допоможіть вибрати АС до 1.5к $ / 28-03-2017 16:12
(28-03-2017 15:47)gun jack писал(а): Нет ребята сорри , я уверен Альтек легенда , но рано мне ИХ , + усиление - уменя не супер ТОПОВЫЙ гибридник кулибина , цап ПС аудио ультралинк , кабельное хозяйство хромает на все ноги. С той фотки про альтеки - у человака супертвитера , хорни , лампа , 10 видов самых ламп , 15 видов кондюков , катушек и тд . Хоть по возрасту я и не так молод , но в аудио именно так и есть . Мне б чтото попроще . Да и небыл я никогда приверженцем с грязи в князи . Это путь и его надо идти . Всё именно так и есть Попробуйте Klipsch Forte II
Дураков учить – только портить
|
|
|
|
gun jack
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | The |
|
gun jack
Ветеран
|
RE: Допоможіть вибрати АС до 1.5к $ / 28-03-2017 17:29
Печалька , хоча декілька порад були конструктивними . за танной ніхто правда ні слова не сказав . З іншої сторони всі кандидати норм для свого діапазону , - форте не оч ? корн вол ? діатон ? танной срм12 ? . Після 802 даймондів важко судити , абож Лівінг Войс Аватар , але ж є люди в який ось ті не оч були, ці не оч були ( з ряду причин звісно ж ), а от від цих залишили теплі спогади . Ось на ці коменти я спочатку і розраховував але так їх і не почув . Люди взагалі бояться висловити свою думку - мінусів наліплять , камінням закидають - ось така реальність форуму . Не рахуючи імбові Альтеки , з ними живуть все життя . Проте ну не хочу я їх . А от про діатони спогади в тих хто писав мені - залишились тільки теплі . Різні концепції , я заручник ситуації , впринципі . З новоделу , ну гинь не хочу діни , щей підсилювати немає чим . Боверси норм зразу в декілька разів вищі . Фокал електра , хіба полочники у мене 25 квадратів - вони губляться , а заповненість музикою основний чинник , ми під неї відкриваємо вино , готуємо вечерю обговорюємо життя. Новин вже місяць не дивились .
(Отредактировал 28-03-2017 в 17:29 gun jack.)
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
vovan4ik
Ветеран
|
|
|
|
|
gogol
Ветеран
|
RE: Допоможіть вибрати АС до 1.5к $ / 29-03-2017 01:53
(27-03-2017 16:43)gun jack писал(а): Друзі прошу вашої допомоги в виборі АС . Вибір насправді дуже цікавий , ні дінаудіо контур 1.3 ні фокуси , оскільки слухаю в основному джажз , касандру вілсон , діану крол і тому подібні . Легкі африканські мотиви . Впринципі універсальність також має значення . В друга чув tannoy hpd 295 eaton і був досить шокований їхньою універсальністю , треш , метал і тд ніхто звісно ж не включав , впринципі а НАШО , їх я не слухаю , навіть не знаю на кому з них і потестити можна . Отже до чого я . Вибір
1.Diatone 77hr всі бачили є впродажу на форумі ( самі дешеві серед кандидатів )
2. Tannoy Cheviot HPD 315 ( магніти АльНіКо , прослухав лекцію по магнітних системах ) __https://https://hi-fi-forum.net/obyavlenie/prodam-tannoy-cheviot-hpd-
315-IDq9er8.html
3.TANNOY SRM12B Super Red Monitor (магніти феритові) __www.*****.ua/obyavlenie/prodam-akustiku-tannoy-srm12b-super-red-monitor-ID9pldJ.html#efae823300
Діатон я не чув , читав тільки міліон хороших відзвиві і ніодного поганого , проте зачепили мен чимось танної .
P.s. останнім часом підсів на Девіда Боуі . Питання підсилення буде актуальне згодом , зараз пограють на гібридах .
P.s.s - Знаю все треба слухати самому , проте попробуй послухати АС в Дніпропетровській області живучи у Львові Сам слушаю и те и другие, в разных системах. Танной srm12 как и sgm12 любят ток, а hpd315 качаются довольно легко, так, что здесь скорее выбор усилителя, чем акустики. И, за 1500 купить хорошую пару будет довольно проблематично, цены на приличных представителей этой серии начинаются от двушки. Если бы слушал только джаз, взял бы 315 с лампой.
|
|
|
|
|
|
Fisha
Ветеран
|
RE: Допоможіть вибрати АС до 1.5к $ / 31-03-2017 12:28
(28-03-2017 15:47)Audio Fanat писал(а): Ну и то что говорит Фиша ...
Кхм, кхм ...
Так не пойти они могли только тому, кто слушал их не в корпусах от 200 литров, а в "скворечниках", и не с тем усилком, и не в том что нужно помещении.
Но таких немного.
ИМХО. та ладно, кому то спорт кар, кому то джип, это всего лишь вопрос вкуса
по поводу корпусов - 604 я слушал в 620, 612, 614 из разных материалов и с разным наполнением внутри, было от "вау" до "а что с ними"
как ни странно одно из удачных решений это какие то ну очень странные студийные корпуса еще меньше 614, в среднем поле - было ваще ураган (вариант для 15-18 квадратов)
к сожалению чертежей не нашел на просторах, а то б давно построил.
понятно что звучали не так как в 620, но 620 надо в 30+ ставить и согласовывать не только с компонентами, но и с женой
|
|
|
|
Выразили согласие: | djo |
|
BIO3BEPb
Ветеран
|
|
|
|
|
|
voitart
Ветеран
|
RE: Допоможіть вибрати АС до 1.5к $ / 04-05-2017 03:30
(03-05-2017 22:42)2off писал(а): за прослушку Девіда Боуі Вам респект , а за то что не указали на чем будете слушать акустику взыскание
(28-03-2017 15:47)gun jack писал(а): .. усиление - уменя не супер ТОПОВЫЙ гибридник Кулибина , цап ПС аудио ультралинк , кабельное хозяйство..
(Отредактировал 04-05-2017 в 03:34 voitart.)
|
|
|
|
|
gun jack
Ветеран
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|
|