Катушечные магнитофоны: технические вопросы и все, что с этим связано
Автор Сообщение
sprint Не на форуме
Ветеран
*****

Откуда: Дубно, Львів
Сообщений: 17
Репутация: 19
RE: Катушечные магнитофоны: технические вопросы и все, что с этим связано / 12-01-2020 21:08
(07-01-2020 17:45)vlsm2008 писал(а):  Там один отзыв и то утверждает что обманщики, такой хоккей нам не нужен.
Не поспішайте з висновками! Задайте в пошуку слово "Studer" або "Revox". В результатах є як мінімум три продавці з котушками. У одного один продаж з негативним відгуком (я, на жаль, якраз на цього продавця дав посилання - тоді ще не було жодної покупки ні у кого). У інших продавців більше продажів і відгуки позитивні. Люди з різних країн. Так, ціна не дешева. Але чому всі очікують з АліЕкспресу щось дешеве? Це стереотип. Не купуйте найдешевше лайно і будете задоволені якістю. Там дуже багато товарів з нормальною якістю, які купують мільйони людей з усього світу. Наприклад, подивіться що продають і за скільки магазини "GD-PARTS Audio Store" і "Nobsound Official Store", які і продають саме ці котушки.
Зрештою, я мав на увазі не рекламу. Це визнання потреби в товарі. І те, що його почали продавати, то можна чекати і на щось інше. Купуйте там, де хочете, від мене лише проста констатація факту.
Найти все сообщения
 
Цитировать


Сообщения в этой теме
RE: Катушечные магнитофоны: технические вопросы и все, что с этим связано - sprint - 12-01-2020 21:08

Переход:


Пользователи просматривают эту тему: 9 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS