Аудио, Видео собственной системы
Автор Сообщение
Provizor Не на форуме
Ветеран
*****

Откуда: Кривой Рог
Сообщений: 558
Репутация: 269
RE: Аудио, Видео собственной системы / 05-06-2021 17:54
(05-06-2021 16:08)alex23 писал(а):  Міша. ну яке вміння може бути і взагалі потрібне щоб зробити запис за допомогою телефона? Та аж ніякого. Натиснути на кнопку. це все. Одна слухавка краще інша взагалі непогана а третя наприклад ніяка. Які по запису на слухавку висновки можна ззробити? Загальний характер, уявлення. прозорість. чистота звуку. динаміка...гадаю більше навряд чито. Згоден повністю з Сох, що взагалі ця тема саме про це. загальне уявлення і тільки і повинна бути з відєо. хоча б з фото.. Тільки двоє тут викладали запис по яким можна було зробити більш конкретні висновки за рахунок зап.пристроїв. + один хворобливий нєвростенік, якому спокою не дають чужі щихфанєри, який з шкіри вилазить хоче комусь щось довести за рахунок переваги записуючого проистрою.
Ну як раз про загальні уявлення, у даному випадку, від запису Артура я і веду мову. До речі, жодного негативного загального уявлення від запису системи Сох у мене також не виникало. Стосовно, наприклад, загального враження від записів Константин В іноді не подобалось (здебільшого подобалось), але у нього зовсім інший підхід. У Артура и Сох сталі системи, а у Константина В постійно щось змінюється, йдуть експерименти з системою і рекордером, пошук вірних рішень. ІМХО з цією ціллю Константин В і викладає свої записи, щоби колеги оцінили зміни, поділились враженнями від змін. У тебе також йде пошук, різні зміни. І одні записи "заходять" інші ні. Але це ж нормально. А у Артура запис склав позитивне загальне враження, а якщо прийняти до уваги, що С-90 у заводському варіанті, то, як ти кажеш, можна домислити, що Малиш не у повній мірі розкрився.
Найти все сообщения
 
Цитировать
 Выразили согласие: Arny


Сообщения в этой теме
RE: Аудио, Видео собственной системы - Provizor - 05-06-2021 17:54
аналог - professo - 12-10-2022, 06:47
RE: аналог - slavikk - 12-10-2022, 09:28

Переход:


Пользователи просматривают эту тему: 11 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS