Klipsch Cornwall отзывы владельцев
Автор Сообщение
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Klipsch Cornwall отзывы владельцев / 29-07-2022 19:49
(29-07-2022 13:11)Garin писал(а):  То есть вплотную к стене и даже прямо в углы. Иначе, баса не будет, звук будет как от радиоточки, одна середина.
-У акустики высокая чуйка и это тоже радует.
-В целом, она мультижанровая а не только то что вы описали.
- А так, это доступный по деньгам High End.
Звук як з радіоточки і одна середина, такий ефект має місце, при неправильно підібраній кабельній обвязці. Я якийсь час боровся з цією проблемою, доти, поки не попробував акустичний Acoustic Zen Hologram. Звук став зовсім інший, значно меньший акцент "середини" , а также зменьшились всі неприємності з басом. Все привело до повної гармонії заміна внутрішніх проводів. От тоді я зрозумів що таке звук Корнів. І це при тому, що мої Корни не стоять в кутах, а розведенні на центр прослуховування.
Висока чутливість, дає можливість насолоджуватися звуком при досить тихому прослуховуканні,, що є недосяжним для акустики з низькою чутливістью.
І так, це є рівень хі-енду, за розумні гроші.

Є люди, які експерементують з розмірами всередині, що це дає і чи щось дає не знаю. Мені це непотрібно Улыбка

(Отредактировал 29-07-2022 в 19:56 Vasiles.)

Все пізнається в порівнянні !

Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Klipsch Cornwall отзывы владельцев - Vasiles - 29-07-2022 19:49

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 8 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS