Нужна помощь в подборе компонентов для 3-полоски Open Baffle
Автор Сообщение
artshop Не на форуме
Ветеран

RE: Нужна помощь в подборе компонентов для 3-полоски Open Baffle / 03-04-2023 14:59
(03-04-2023 09:20)SVS писал(а):  ...Фільтри першого порядку: одна індуктивність і два конденсатори.
Щось мені не до вподоби...
1. Однією L неможливо відокремити 2 такі лопуха, щоб вони не паскудили СЧ.
2. За відсутністю ФНЧ у фільтру діну до СЧ, дуже важко налаштувати працю СЧ/ВЧ у зоні розподілу. Тим більш, вони різних систем.... Я гадаю, неможливо!
3. Це не зовсім диполь. Це відкритий ящик (згорнутий щит). Маю розуміння, що не усі переваги диполю отримали. Бо sbir відлуння, то не тіки від близких стін! Але таким кабінетам легще знайти місце у приміщенні.
Party0012

(03-04-2023 14:23)WarrenBaffle писал(а):  SVS, вчора дві авторитетні для мене людини порадили відмовитись від DSP на користь хорошого стримера-підсилювача з рум-корекцією, так і планую зробити.
... сумнівна порада...
Рум корегувач застосовують тоді, коли АС "не влазять" у кімнату.
Диполь тому і гарний, що грає бас у оформленні, яке зветься кімнатою. Грає будь де! У туалеті, кімнаті, навіть кубічний!
... звісно, щоб грати на усі 100%, приміщення теж краще ліпше.
----
Налаштування дуже просте. Пошук місця до АС. Диполь, такий саме потужний засіб, як і саб!
Саб потужніше, бо окрім місця у КДП, він має інші налаштування, до більш глибокого корегування кімнатних мод/недоліків.
... читаємо, рум корегування акустичними засобами.
Може Ви зарано пирнули у дипольний бас?
Party0012
(Отредактировал 03-04-2023 в 15:30 artshop.)

Завистливые люди часто обсуждают то, чего не умеют, и критикуют тех, до уровня которых им никогда не дотянуться.
(...Ницше...)
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Нужна помощь в подборе компонентов для 3-полоски Open Baffle - artshop - 03-04-2023 14:59

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS