Мэйнстрим или очень скромная система.
|
Автор |
Сообщение |
MAD-50
Старожил
|
RE: Мэйнстрим или очень скромная система. / 07-04-2023 16:10
(07-04-2023 14:56)artshop писал(а): - Усі настоюють АС під своє приміщення...
- налаштування АС до своїх потреб - то вибір жанровості, потужності... Усі так роблять... Ну якщо для вас налаштування АС це знайти АС потрібної потужності і жанровості і знайти їй місце в приміщенні тоді ой, я мав на увазі зовсім інше, я мав на увазі зведення АС і рум корекція АС в зоні прослуховування.
(07-04-2023 14:56)artshop писал(а): - порівняння з Адамами недолуге! Він їх не налаштував! ... чи не мав...
Не турбуйтеся, та людина знає чого хоче і знає як цього досягати, вона взагалі за професією професійно займається інсталяцією звуку в приміщення для багатих клієнтів, у тому числі студіях звукозапису. Я це до того, що він чув не лише студійні Адами за 5000 баксів, а й дроти більшого цінового діапазону, тож ще раз не турбуйтеся про його компетенцію та навички.
(07-04-2023 14:56)artshop писал(а): То у чому переваги DIY?
Для всіх по-різному.
(07-04-2023 14:56)artshop писал(а): Ще питання до MAD-50. Ви мали колись гарні фабричні АС?
... чи то риторичне питання?
Чисто риторично відповім - конкретизуйте питання, т.к. одним фабричними АС проблематика "правильного" звуку не обмежується, адже потрібне "правильне" пiдсилювання, "правильне" джерело, "правильний" ЦАП, "правильний" дрот, "правильне" приміщення, "правильні" підставки під дроти, "правильний" фільтр живлення, виділену силову лінію від підстанції, і т.д. і т.п. а інакше я не чув "правильного" звуку, адже так?
Ну а просто - чув я хороші фабричні вироби не одноразово, і що з того? Ви захочете дізнатися, які саме фабричні вироби моя АС обіграє? Я вам відповім - що на мій смак і бажання моя АС обігрує будь-яку фабричну АС, і обігрує вона їх з простої банальної причини - у свою АС я заклав ті параметри, які потрібні особисто мені, немає жодної фабричної АС, яка має ідентичні параметри моєї АС. От і все. Чи означає це що моя АС для стороннього спостерігача краща за серійну в її ціновому діапазоні? Абсолютно ні, моя АС за об'єктивними критеріями якщо брати до уваги ще й естетику, то до середнячка ледве дотягує. І той звук, який потрібен мені, він з великою ймовірністю не потрібен більшості послідовників правильного звуку.
(07-04-2023 14:56)artshop писал(а): Ніякі вимірювання не допоможуть зрозуміти, як насправді грають АС! Не нададут відповіді за тональний баланс, макро/мікро динаміку, важкість інсталювання у різні приміщення, етс...
Спрощеною мовою, рішення завдання аналізу якості АС, досі не існує!
Хоча... Може у MAD-50 є монографія на цю тему... Тоді знімаю капелюха!
Ви вже прямо з козирів пішли, типу ніхто ні чого не знає, тому всі хто користується вимірами помиляються. Я не хочу залазити до цієї теми т.к. це настільки глибока тема, що в ній тупо можна потонути. Від себе лише додам - особисто я знаю який мені потрібен звук від моїх АС, і це мені дозволило вирішити своє завдання за десяток років і зупиниться т.к. задача вирішена, чи зміг би я її вирішити без вимірів? Ні, не зміг би я її вирішити без вимірів. А тепер давайте уявимо людину, яка не знає чого вона хоче від АС? Допоможуть йому в цьому випадку виміру, чи ні? Ось і все що я хотів сказати про виміри, виміри не сама мета, це інструмент, який значно спрощує вирішення поставленого завдання за умови, що ви знаєте що вам потрібно в кінцевому підсумку.
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: Мэйнстрим или очень скромная система. - MAD-50 - 07-04-2023 16:10
|
Пользователи просматривают эту тему: 31 Гость(ей)
|
|