Мой Малыш
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
XBB
Постоялец
|
|
|
|
|
Выразили согласие: | Ейск |
|
|
Выразили согласие: | Ейск |
|
|
REALvirus
Старожил
|
RE: Мой Малыш / 24-07-2020 13:12
Сьогодні отримав ламповий попередній підсилювач для транзисторних підсилювачів. Моя система з Marantz PM7000, Sсhiit Modi Multibit видавала на Canton CT80 якийсь хірургічно точний звук, який довго було некомфортно слухати. Скажу, що я ніколи в житті не слухав через лампу, і не знав чого очікувати, просто хотілось спробувати. Звук став м'який, наче змазані якісь мікропереходи, при цьому таке враження наче тебе звук огортає, наче хмарина. Корочше кажучи, дуже задоволенний.
Є одне питання, на Marantz'і можна відключити інтегрований попередній підсилювач, там стоять такі скоби чорні, і підключити лампу в мощнік, це ідея варта уваги, чи краще так як є?
Єдиний мінус, це кришка підсилювача, дешевий китайський пластик. Хочу якось поліпшити конструкцію. Буду робити алюмінієву накладку)))
(Отредактировал 24-07-2020 в 13:13 REALvirus.)
|
|
|
|
|
|
|
REALvirus
Старожил
|
RE: Мой Малыш / 27-07-2020 19:16
(27-07-2020 18:01)Skazzzzzzzzza писал(а): Canton CT-80 это нормальная акустика
Если вы хотите идти по "ламповому пути",то вам нужна акустика на широкополосных динамиках,рупора и тому подобное
Но как по мне,то эти кентоны и малыш,неплохая пара
Хотите услышать совсем другой звук,готовьтесь отдать немалые деньги
И тут много зависит от того какую музыку вы хотите слушать на вашей системе,тяжесть или классику,если первое,то думаю лампу подобрать будет сложновато и дороговато
Это сугубо мое мнение Дякую за поради, слухаю класику, джаз, іноді IDM, postminimal, minimal і т.д. Зараз шукаю свій шлях у hi-fi - срєдінний взяв тут ламповий прєд - цікаво. Зараз шукаю другу пару акустики, можливо, під ламповий мощнік.
|
|
|
|
|
|
|
|
Sky Monk
Постоялец
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)
|
|