Рейтинг темы:
- Голосов: 3 - Средняя оценка: 2.33
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
Винницкое братство
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | |
|
|
|
|
freesound
Ветеран
|
RE: Винницкое братство / 11-04-2021 16:34
(11-04-2021 08:45)SVS писал(а): Не плутайте тепле з кислим. Ящик у диполі визначає якість НЧ, вірніше його розміри, на ВЧ він не має впливу, а саме про ВЧ йшла мова.
Фазоінвертор.
Я не плутаю, а знаю на практиці. І Ви можете дізнатися, зараз є велика можливість користуватися знаннями людства завдяки інтернету.
Для ВЧ також існують дипольні випромінювачі і навіть є системи зі складними формами ящиків, що створюють ефект диполя зі звичайними випромінювачами.
Диполі звучать казково, але, так як вони працюють тільки в закритих приміщеннях, вимагаючи відбиття від поверхонь, то в кожному приміщенні будуть вести себе по різному і вимагають знаходження своєї точки розташування
|
|
|
|
|
|
|
oleg2566
Ветеран
|
|
|
|
|
|
SVS
Ветеран
|
RE: Винницкое братство / 11-04-2021 21:31
(11-04-2021 20:24)freesound писал(а): Просто цікаво для роздумів, наскільки вигідно використовувати такі динаміки і такі обсяги ящиків і що можна отримати в результаті в якості повноцінної системи
Це трохи неспецифічний для мене продукт, тому під руками засобів виміру немає. Але міряти збираюся, результати оприлюдню.
(11-04-2021 20:59)The писал(а): SVS, я усе чудово розумію та поважаю Вас і Вашу працю.
Нюанс у тому, що Ваш тип корпусу не впливає на ВЧ, лише НЧ, а також у Вас не диполі.
Як кажуть, називайте мене хоч чайником, але на плиту не ставте. Я зробив річ, яка мене влаштовує на 100%, Кому цікаво, можуть послухати, пощупати, поміряти без проблем. Це швидше і дешевше ніж набивати власні синці.
(Отредактировал 11-04-2021 в 21:34 SVS.)
|
|
|
|
|
|
The
Ветеран
|
|
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)
|
|