Обсуждение обзора авторского цапа на TDA 1540 от Nemo
|
Автор |
Сообщение |
Выразили согласие: | FilaBatya , Nemo , Тибетский Ламер , Trans X , Serpens , yuri_kov , petro , DojcheMark , doom , LionArt , t.800 , porta , oleg2566 , Sound-YP , qwerty400 , SVS , JRA7 , akellu4 , FiLiN |
|
Выразили согласие: | |
|
quadrokot
Старый Кукадос
|
|
|
|
Тибетский Ламер
Ветеран
|
RE: Авторские ЦАПы - какие они на вкус? / 04-10-2014 20:05
quadrokot, так, Костю, про смаки не сперечаются. Суперечки виникають там, де з'являться ствердження - одне добре, а все інше погано.
Вважаю, що не було б стільки сторінок писаниани і суперечок, якби позиціонування закінчилось на визначенні "Унікальне тхнічне рішення ЦАПа на TDA1540 для його прихильників".
До речі, в тебе є можливість у когось взяти КД програвач на TDA1540 зі стандартною реалізацією, щоб можна було мати початкову "точку відліку". Бо порівняння в "абсолютних категоріях" не буде зовсім корректним. Якщо такої можливості немає, спробую я знайти такий програвач.
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
|
|
|
|
vd-two
Ветеран
|
|
|
|
Serpens
Ветеран
|
RE: Авторские ЦАПы - какие они на вкус? / 04-10-2014 20:14
(03-10-2014 15:37)Cox. писал(а): А никогда . так всегда было, есть, и будет.
Единственное пожелание (в небо) чтоб поменьше Г... писали на то что лично не слушали. Это касается всех тем.
Завести специальную МегАтему "Я не слушал, но Г.. поливаю" - И там давать волю всем своим соображениям. .
Полезной инфы чрезвычайно мало. "Вот что обЫдно да.."
Сох., а можно написать: "Я не ездил в 412 Москвиче, но по современным меркам это г***о"? "Я давно продал ЭЛТ-телевизор, потому что по современным меркам нупонятно", "Я не слушал супер подобранную (заводскую) стойку Сони 1993 года, но по звуку она наверняка г***о"?
Один хороший человек, у которого МЕГА КОЛОНКИ (ты его лично не знаешь, но по форуму - очень даже) недавно сказал мне, что даже два (фирменных, хороших) динамика в параллель подобрать крайне сложно, - он с этим столкнулся. Намекну, что у него ОЧЕНЬ БОЛЬШИЕ КОЛОНКИ. Скорее, практически нереально. Стесняюсь спросить специалиста с 36 совецкими динамиками - как удалось подобрать
Так что создай тему, где будут обсуждать поделки такие же убогие, как у тебя (остальных участников ты себе представляешь, потому как регулярно с ними общаешься).
И пожалуйста, перестаньте засирать эту ветку!!! Золотойномерок и остальные, поймите, - ТС до вашего чудоцапа протестировал какое-то количество авторских, и ни один автор со товарищи не загадил эту ветку из-за не понравившегося отзыва.
Ведите себя этично!
(Отредактировал 04-10-2014 в 20:24 Serpens.)
У меня есть свой звук, с блэкджеком и шлюхами!
Если ты вызываешь дождь, будь готов промочить ноги.
|
|
|
|
Nemo
Ветеран
|
RE: Авторские ЦАПы - какие они на вкус? / 04-10-2014 20:18
(04-10-2014 20:05)Тибетский Ламер писал(а): quadrokot, так, Костю, про смаки не сперечаются. Суперечки виникають там, де з'являться ствердження - одне добре, а все інше погано.
Вважаю, що не було б стільки сторінок писаниани і суперечок, якби позиціонування закінчилось на визначенні "Унікальне тхнічне рішення ЦАПа на TDA1540 для його прихильників".
До речі, в тебе є можливість у когось взяти КД програвач на TDA1540 зі стандартною реалізацією, щоб можна було мати початкову "точку відліку". Бо порівняння в "абсолютних категоріях" не буде зовсім корректним. Якщо такої можливості немає, спробую я знайти такий програвач.
Артур, я в темі не писав про погано.
За виключенням того, що Ультралінк є однією з найпростіших реалізацій на ультрааналог і найгірших звуком.
І що сонік 2 значно кращий за сонік 1.
При цьому я їх не порівнював з своїм ЦАП.
Хоча б по тій причині, що в одного 14 біт, а в іншого 20.
Більше я не писав ні про що "погане".
Де Ви вичитали? Якщо так - можете написати в особисті повідомлення.
А то діалог на різних мовах і як наслідок - недорозуміння...
А СД плеєр на 1540 взяти для порівняння логічно.
Краще на 1540П
В ЦАП стоять 4 1540П
|
|
|
|
|
quadrokot
Старый Кукадос
|
|
|
|
|
WoWaN
Ветеран
|
|
|
|
|
JRA7
Ветеран
|
RE: Авторские ЦАПы - какие они на вкус? / 05-10-2014 12:50
(04-10-2014 20:05)Тибетский Ламер писал(а): якби позиціонування закінчилось на визначенні "Унікальне тхнічне рішення ЦАПа на TDA1540 для його прихильників". Тут на щирій українській мові написано --- " Для його прихильників " !
.... ну і тут з повагою до Вас пишу , Ви прихильник 1540 ? ... якщо ні , то що Вам того з ким порівнював шановний Немо і на який щабель він собі його поставив! Мені якось пофіг, як позицінує свій цап пан Немо, а Вам що не так ? ....ваше не так, Ви побачили в повідомленні якомусь там .....72 , я там нічого крамольного не побачив , людина постійно розповідала про своє бачення, і якщо щось Вам там не сподобалось , то не їж , пройди повз, і якщо вважаєш , що це гімно , то руками не бери ! З повагою !
(Отредактировал 05-10-2014 в 12:54 JRA7.)
|
|
|
|
petr.solo1223
Специалист
|
|
|
|
|
WoWaN
Ветеран
|
|
|
|
Выразили согласие: | Cox. |
|
Тибетский Ламер
Ветеран
|
RE: Авторские ЦАПы - какие они на вкус? / 05-10-2014 13:54
JRA7, трохи не так. Коли я прихильник трохи іншої концепції, але бачу порівняння не в ніші а в абсолюті, мій досвід мені підказує, що це трохи не так. Мені вже робили закид про порівняння речей різного рівня і призначення, але чомусь ніхто не закинув цього автору. Тому "раз пошла такая пьянка", дочекаймося часу, коли зможемо провести порівняння, то й можна буде зробити яуісь висновки.
Бо з вашого боку порада виглядає так: "Прихильники можуть декларувати що завгодно, а ви пройдіть собі повз мовчки". Тому, я особисто, припинив полеміку до часу, коли можна буде вести предметну розмову.
Сподіваюсь, що я зрозуміло виклав свою позицію?
Клею дурня. Якісно, професійно, недорого. У святкові та вихідні дні - знижки!
Я люблю свою Батьківщину, і пишаюсь країною, в якій живу!!!
Russian warship, fuck off
|
|
|
|
petr.solo1223
Специалист
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 60 Гость(ей)
|
|