Виношу на загальний осуд свою "системку для душевного задоволення".
Чому така назва А тому, коли закриваюся в кімнаті та включаю музику - час минає в повній гармонії душі, забуваються всі негаразди на роботі, година минає як хвилина.
Музикую цікавився скільки себе пам'ятаю, однак загострення "хвороби", думаю всі здогадаєтесь якої)), наступило відколи зареєструвався на цьому форумі.
На даний час системка виглядає так:
Дякую всім форумчанам хто допомагав, відповідав на мої подеколи банальні питання. Всім надзвичайно вдячний!!!
В подальших постах детальніше розповім та викладу фото окремих компонентів.
Щоб уникнути какашкометання скажу що системка ще не закінчена, чекає заміна СД, вінілового програвача і кабелів)
З усіх мистецтв музика - саме людяне й поширене.
Жан Поль Ріхтер
Вiд мене плюс,камраде.За стерео частину питаннь немае.Такий,чисто украинский НеХай-ХайФай.Також,дюже гарна акустика для ДК!Але ресиверa треба зминити.(Прошу пардона.После апгрейда компьютера,пропала педаль"Укр".Скоро исправлю)
(11-02-2015 20:44)reshnick писал(а): Вiд мене плюс,камраде.За стерео частину питаннь немае.Такий,чисто украинский НеХай-ХайФай.Також,дюже гарна акустика для ДК!Але ресиверa треба зминити.(Прошу пардона.После апгрейда компьютера,пропала педаль"Укр".Скоро исправлю)
ДК мене не так цікавить як стерео, тому ресівер ще поживе у мене)
Окреме живлення для ДК і стерео - в перших пунктах апгрейду.
(11-02-2015 20:49)reshnick писал(а): Невже це не акустика Джаз? Чи я помиляюсь?
Авторсьсикий проект Дмитра Галабурди м.Київ (на форумі відомий як ШЕРЕХ).
На акустику чекав більше 6 місяців.
Чекання було варте того, акустика ніби під мене виготовлена)))
Невмію описувати звук словами.
Шпон натуральний паллісандр.
(11-02-2015 21:01)Тибетский Ламер писал(а): Эти дивные АС - творение рук Дмитрия Шереха.
Всё-то ты знаешь!
Тогда и я угадаю!
Корректор киевского мастера Glenn Gould, на лампах 12ax7-E88CC или 12ax7-E80CC
Ну, крайний вариант из последних разработок - на октальных лампах 6SL7-6SN7 и на меди
Першим моїм підсилювачем була Лорта 75у-202с.
яка успішно попрацювала 2 дні та й безповоротно була здана на запчастини)
Після того мною був придбаний Universum Dynamic"s System Hi-Fi 2500.
Радував він мене довгих 7 років, а потім захотілось мені його поміняти та послухати, що таке ламповий звук.
Замовив у форумчанина Василича двухтакт. Чекав на нього 4 місяці.
Нічого поганого про цей підсилювач не можу сказати, однак він був проданий по причині "хочу ліпшого)))".
Тоді я дізнався про Львівський Phast. Начитавшись відгуків від власників почав переписувався із представниками Phast. На той час, сума у 1250 зелених була для мене недосяжною та почав шукати б/у. У нас на форумі, як тільки він мені попався на очі, відразу ж вирішив його купити. Тепер він мене радує своїм звучанням, яким я задоволений на всі 100%. На даний час думок щодо його заміни не виникало.
Будучи ще учнем, та вже навчаючись в 10 класі, на канікулах працюючи підсобніком по будовах заробив собі на Амфітон 150 АС007.
Довольний був як слон після бані
Ну на першій же дискотеці в школі ця акустика успішно згоріла разом із Лортою описаною вище, моїм жалям не було кінця, авжеж, лише 2 дні тішився
Динаміки були здані в ремонт, перемотані та акустика через тиждень поїхала до нового власника.
Наступною моєю акустикою стала Pioneer CS7030, яку я придбав в магазині "Еліт" по вул.Січових стрільців в Львові.
В парі з Universum Dynamic"s System Hi-Fi 2500 звучали, вроді, непогано, але вже тоді в мене почались закрадатись думки, що треба щось міняти і, як наслідок, ця акустика була продана.
Листаючи журнали "Stereo & Video" натрапив на акустичну систему Mordaunt-Short Avant 906i. Начитавшись про неї, звичайно купив її.
В мене вона є ще досі, тільки перекочувала з докупленими Avant 902i, Avant 905с, та сабом Mordaunt-Short Carnival 9 на домашній кінотеатр.
Чисто випадково, по дешевій ціні натрапив на Monitor Audio Silver RS5.
В старій квартирі вони звучали зовсім непогано, однак бракувало басу.
Після того, як купив ламповий підсилювач Василича було вирішено остаточно цю акустику продати.
І ось, блукаючи одного разу по нашому форумі мені пощастило познайомитись із Дмитром (ШЕРЕХОм).
Після багатьох перемовин Дмитро погодився для мене виготовити другу модель свого Кобзаря
Чекання було не марне, зараз від них просто балдію)))