handmade in Ukraine
|
Автор |
Сообщение |
JRA7
Ветеран
|
RE: handmade in Ukraine / 18-03-2017 07:18
(17-03-2017 23:23)Вадимыч писал(а): JRA7, як би ви описали систему, як і що ви слухали, було б інформаційне наповнення.
Що саме не сподобалось?
Тоді, це було б цікаво читати і робити якісь висновки.
А так... Про що... КицяArt!
Бажаю найти свій кабель!
P.S.
"Рояль, очень скользкий инструмент". (с) Як Boostaddict написав ,що кабель подобається, ви не спитались , що саме сподобалось для інформаційного наповнення, система , як, що , а от коли не сподобалось починається характерне форумне "облагородження" свого товару, браво!
Кабель має непогану сцену , тональний баланс темного характеру, і як наслідок бракує повітря , прозорості , життя, середні накриті покривалом , а вч не розсипаються, якісь прибиті .
Про енергетику, інформацію можна безустанку говорити , але де життя кабеля ?
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
|
Вадимыч
Ветеран
|
RE: handmade in Ukraine / 18-03-2017 10:07
(18-03-2017 07:18)JRA7 писал(а): Як Boostaddict написав ,що кабель подобається, ви не спитались , що саме сподобалось для інформаційного наповнення, система , як, що , а от коли не сподобалось починається характерне форумне "облагородження" свого товару, браво!
Кабель має непогану сцену , тональний баланс темного характеру, і як наслідок бракує повітря , прозорості , життя, середні накриті покривалом , а вч не розсипаються, якісь прибиті .
Про енергетику, інформацію можна безустанку говорити , але де життя кабеля ? JRA7, я знаю чим кабелі подобаються Boostaddict, artshop .... бо регулярно з ними спілкуюсь.
Ви слухали балансний " Gold Grand" і перші враження від нього дійсно такі як ви описали.
Одна із характеристик кабелю, це відсутність паразитних гармонік на ВЧ. А саме: нема цикання і сібілянтів в голосі. Наприклад, Patricia Barber слухається легко, без "свисту".
До речі, про це писав і Robert. "At the top end it's even better: open, smooth and clear. Katie Melua's vocals on lack that hissy sibilance you can hear with some cables for example, and there's a real sense of presence."
translate.google На верхньому торці це навіть краще: відкритий, гладка і прозора. вокал Кеті Мелуа про те, що відсутність hissy шипіння можна почути з деякими кабелями, наприклад, і є реальне відчуття присутності.
Для прихильників подачі з яскравими і розсипчатими ВЧ, "повітрям", енергетикою, є інший кабель - " Silver Grand"!
Так що, JRA7 - дякую!
(Отредактировал 18-03-2017 в 10:39 Вадимыч.)
Думай головой, слушай ушами!
|
|
|
|
JRA7
Ветеран
|
RE: handmade in Ukraine / 18-03-2017 10:42
(18-03-2017 10:07)Вадимыч писал(а): Одна із характеристик кабелю, це відсутність паразитних гармонік на ВЧ. А саме: нема цикання і сібілянтів в голосі. Наприклад, Patricia Barber слухається легко, без "свисту". Ох, як красиво написали , але не більше. Робіть, щоб кабеля життя мали і як написали інші не були кривими, бо не куплять, а срібного не потрібно , достатньо голда та ще гранд ! Вибачте за жорстку критику, але споживачі ПОВИННІ знати і іншу точку зору про ваші кабеля !
(Отредактировал 18-03-2017 в 11:29 JRA7.)
|
|
|
|
|
laphroaig
Ветеран
|
RE: handmade in Ukraine / 18-03-2017 11:34
(18-03-2017 10:42)JRA7 писал(а): Ох, як красиво життя мали і не були кривими ! Я не збираюсь нікого піарити або критикувати...Але в мене в системі працюють кабелі ТС вже більше року (міжблоки Woodoo). За цей час ні разу не виникало бажання поставити щось інше. А можливість була, і кабелі були імениті. До мене ходять неякі друзі, що досить скептично ставляться до авторских виробів аудіо і довго не сприймали такий, такби мовити, "блёклый" (після фирмовых) звук..У кожного склався якийсь стереотип звуку, легкості подачі та, умовно кажучі, натуральності тембрів. Оцим вони мене і взяли.. Як на мене, то кабелі ці чесні і, що може не сподобатись деяким "неокрепшим умам", вони не такі яскраві і не тягнуть до себе увагу як багато фірмовых, тобто .."дивіться, Я ж Nordost!!!"
|
|
|
|
|
Boostaddict
Ветеран
|
RE: handmade in Ukraine / 18-03-2017 14:15
Как народ не поймёт одной очевиднейшей вещи - всё дело в личном восприятии. Я знаю человека, который любит такой перегруз по ВЧ, от которого у меня скулы сводит и звучание его сетапа у меня вызывает физический дискомфорт.
Как я могу ориентироваться на его слух, восприятие, вкусы ? Если бы я взял что-то, что нравится ему, то просто не смог бы это слушать.
В таких ситуациях я могу ориентироваться только на отзывы знакомых мне людей, чье восприятие не сильно отличается от моего. Если речь идёт об отзывах незнакомых мне людей, то здесь можно ориентироваться только на один фактор - это когда мнение большинства совпадает.
В любом случае, вердикт "подходит или не подходит" можно выносить только после личного знакомства с тем или иным изделием.
К примеру, вышеупомянутый Нордост... Фирма веников не вяжет, в бизнесе уже много лет, у неё есть почитатели и поклонники...Но мне звук их кабелей не нравится. Слушал и систему на их топовой обвязке - впечатления те же. Себе бы такой звук не хотел.
Хорошие это кабели или плохие?
Если хорошие, то почему мне не нравятся ? а если плохие, то почему многие люди их продолжают покупать?
Т.е. тут не может быть объективной оценки... Только вопрос личных предпочтений.
Речь, разумеется, не идёт об откровенно некачественных изделиях.
|
|
|
|
Выразили согласие: | heco , urdos , t.800 , oleg2566 , petr.solo1223 , Serpens , laphroaig , novik , Karp , romera , Skazzzzzzzzza |
|
|
|
|
|
Boostaddict
Ветеран
|
RE: handmade in Ukraine / 18-03-2017 16:34
Интересно... а почему ничего из этого ( щоб вокал Патріції Барбер був легким, а не накритий шматою ) я не наблюдаю у себя? При том, что за последнюю неделю ( после перехода связки дистрибьютор-сетевик с NBS на VooDoo Cable ) сцена просто разлетелась в глубину, ширину и высоту и звук стал такой, какого у меня никогда в жизни не было, хотя и раньше особо не жаловался. И вокал Патриши звучит божественно. Или я может что-то не то слышу? Или у меня кривые компоненты?
Ок, допустим , у меня плохой слух...всякое бывает. Но в рабочей системе у меня стоят такие же межблоки и несколько месяцев назад у меня в гостях был один человек...музыкант и он незрячий. Слух у него такой, что мама не горюй. От услышанного был в восторге, хочет себе дома такой же звук...при том, что его компоненты дороже моих ( усилитель, к примеру, почти в три раза ). Или Вы думаете, что он инвалид не только по зрению, но и по слуху тоже?
Ну не подошёл Вам кабель, что тут такого? У меня валяется несколько десятков всяких кабелей, которые мне не понравились...а другие люди их слушают и покупают.
(18-03-2017 16:01)JRA7 писал(а): так я чув вище згаданий кабель і ви нічого не поробите ! Это именно то, что Вам пытаются донести... Так Вы слышали...т.е. это субъективная оценка, которая отличается от того, что слышали другие. Если бы также слышало ещё 90% людей, то можно было бы говорить об объективной характеристике.
|
|
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 35 Гость(ей)
|
|