handmade in Ukraine
|
Автор |
Сообщение |
oleg2566
Ветеран
|
RE: handmade in Ukraine / 31-03-2017 12:24
(31-03-2017 11:11)JRA7 писал(а): Вибачте Вадимич, але ви включаєте нагло петросяна , і як ще раніше якоби потрібно інфонаповнення для вдосконалення міжблока, тепер все звелось у вас, що система фігова, а кабель "сказка " ! І ше кілька систем фігових по вашій версії , бо вони послухали ваш кабель і більш менш характер вашого кабеля з косяками в оцінці зпівпали.
.... і бажано впілкуватись своїми враженнями , а не дурними цитатами.
Налаштування у мене здійснюються всіма компонентами в тому числі і кабелями міжблочними . І я теж хочу вам порадити... послухайте будь ласка щось з NBS, наприклад omega extreme 0, це так для задання точки відліку, бо АQ не для всіх є взірцем.
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
|
|
|
JRA7
Ветеран
|
RE: handmade in Ukraine / 31-03-2017 13:43
(31-03-2017 11:50)Вадимыч писал(а): JRA7 & petr.solo1223, ви вважаєте, що я хочу вам щось довести?
Навіщо?
Вам до вподоби, зернистість і різкість? Слухайте .
Ваші враження, це тільки ваші особисті враження в межах ваших систем. Ніхто особливо напружуватися не буде, що б вас в чомусь переконати.
Пішов до праці! Бля , Вадимич ти ( вибачаюсь , що не ви ) реально тупиш, бо ти не знаєш чи в мене зернистість і різкість , а так впевнено стверджуєш , на противовагу я твій і уже відерто буду сверджувати сраний кабель чув, а потрібно просто взяти до відома наші зауваження і ВСЕ! і не наполягати , що наші системи херові , а твій кабель "распрекроасний " ---- показав признаки тупості !
#1 отредактировал сообщение 31-03-2017 14:51:
2.11 Использование нецензурной лексики (мат) в публикациях на форуме. (+3 штрафных очков)
|
(Отредактировал 31-03-2017 в 13:44 JRA7.)
|
|
|
|
Выразили согласие: | doom |
|
Вадимыч
Ветеран
|
RE: handmade in Ukraine / 31-03-2017 14:02
(31-03-2017 13:43)JRA7 писал(а): Бля , Вадимич ти ( вибачаюсь , що не ви ) реально тупиш, бо ти не знаєш чи в мене зернистість і різкість , а так впевнено стверджуєш , на противовагу я твій і уже відерто буду сверджувати сраний кабель чув, а потрібно просто взяти до відома наші зауваження і ВСЕ! і не наполягати , що наші системи херові , а твій кабель "распрекроасний " ---- показав признаки тупості ! Стоячи! Все нутро JRA7а і випало на зовні.
По перше кабель не мій. По-друге, він стоїть в системі, де тільки один транспорт коштує більш чим вся ваша система. І нічого так собі стоїть, і допоки його там ще ніхто не переплюнув.
JRA7, давайте далі, прикольно читати. Тільки сильно не нервуйте, шкідливо.
(Отредактировал 31-03-2017 в 14:03 Вадимыч.)
Думай головой, слушай ушами!
|
|
|
|
|
JRA7
Ветеран
|
RE: handmade in Ukraine / 31-03-2017 14:16
(31-03-2017 14:02)Вадимыч писал(а): Стоячи! Все нутро JRA7а і випало на зовні.
По перше кабель не мій. По-друге, він стоїть в системі, де тільки один транспорт коштує більш чим вся ваша система. І нічого так собі стоїть, і допоки його там ще ніхто не переплюнув.
JRA7, давайте далі, прикольно читати. Тільки сильно не нервуйте, шкідливо. І це все , чим вдалося вам відреплікувати на мою зернистистість і різкість системи ! Все, чи і надалі будемо писати про мою систему не чуючи її, всяку херню , то я і далі буду писати про вашу тупість !
Як,! кабель не ваш , то що ви про нього так розпинаєтесь ! Ех , тут ще й лукавщина !
Р.S. у мене функція інтелегентності і інтелекту виключається при першому признаку тупості і петросянщини, дякую , що помітили стоячи !!!!)))))))))))))))))))))
(Отредактировал 31-03-2017 в 14:30 JRA7.)
|
|
|
|
|
|
petr.solo1223
Специалист
|
|
|
|
|
Boostaddict
Ветеран
|
RE: handmade in Ukraine / 31-03-2017 15:04
To JRA7 : Это, честно говоря, вообще не аргумент. Мне , к примеру, очень понравились кабели Zu... я их не купил, но они мне реально понравились. А ещё больше понравились Antipodes... Также как нравится ещё много чего - колонок, усилителей, ЦАПов и пр.
Многие вещи я беру просто для ознакомления, а не с целью покупки. Так недавно , благодаря Александру, ознакомился с двумя авторскими ЦАПами. Один мне понравился, второй нет. Вы считаете, что я обязан был купить тот, который мне понравился? Так у меня уже шесть ЦАПов...
|
|
|
|
|
|
petr.solo1223
Специалист
|
|
|
|
|
JRA7
Ветеран
|
RE: handmade in Ukraine / 31-03-2017 15:26
(31-03-2017 15:04)Boostaddict писал(а): To JRA7 : Это, честно говоря, вообще не аргумент. Мне , к примеру, очень понравились кабели Zu... я их не купил, но они мне реально понравились. А ещё больше понравились Antipodes... Также как нравится ещё много чего - колонок, усилителей, ЦАПов и пр.
Многие вещи я беру просто для ознакомления, а не с целью покупки. Так недавно , благодаря Александру, ознакомился с двумя авторскими ЦАПами. Один мне понравился, второй нет. Вы считаете, что я обязан был купить тот, который мне понравился? Так у меня уже шесть ЦАПов... А може всетаки аргумент,ми ж не знаємо чи їм сподобався кабель .... мені найбільше подобається "лесть " в стилі --- кабель мені сподобався , але я його повертаю .... це , щоб не сратися з продавцем, і щоб гарно виглядати .
Так що 10-12 купили це також не впевнено , а ствердження , що кабель стоїть в системі де компонент коштує як вся моя система (приблизно 6 к, де акустика по собівартості)
вершина маразматизму, маразматизм , того , хто приводить подібні беззмістовні аргументи і другий маразматизм , того,хто використовує в своїй системі , правдв другому маразматизмі ставлю ИМХО !
(Отредактировал 31-03-2017 в 16:39 JRA7.)
|
|
|
|
|
|
petr.solo1223
Специалист
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 28 Гость(ей)
|
|