(23-11-2018 11:57)Вадимыч писал(а): Саша, только для тебя! Прямо с пластиночки.... Как живой!
Ватные и невыразительные, но без гула и "пердежа".
Из возможных причин: большая комната в гипсокартоне. Или просто не хотели "давить" соседей через стену.
(23-11-2018 20:06)groove писал(а): Три дня слушал эту систему по часу примерно.
groove, и я три дня. Как только мы не пересеклись?
По НЧ, активный сабвуфер на двух 12" с полукиловатным усилком АВ с ЭМОС, в волноводе. С обещанными 18 Гц., а на крайняк и фильтры инфраниза со срезом в 20, 30 и 40 Гц.
Ну и?
Послушаем орган.
В паузах, это через стену соседи "бесновались".
Кстати, у них так ни разу и не заиграло, а жаль.
(24-11-2018 19:21)groove писал(а): Мое представление совпадает с представлением инженеров Авангард акустик, не более того.
groove, я хотел как то корректно обойти работу НЧ секции. Но не получилось.
Вы себя позиционируете как радио-физик. Типа, человек знаком с расчетами. Поэтому перейдем к циФирам.
Авангард пишет: рупор экспонента. Хотя невооруженным взглядом видно, это есть трактриса и правильно. (Экспонента была бы в два раза длиннее.) Возможно проблемы перевода/терминологии.
Внешний диаметр - 670 мм. От него считаем нижнюю граничную + одну октаву в верх для корректной роботы рупора. И три октавы. А пищик уже с 2 кГц. Что имеем?
Жду аргументированного ответа/расчета.
(24-11-2018 19:21)groove писал(а): Я так понимаю, у вас в комнате звучание было лучше, чем Вилсон, Авангард, МБЛ, Мак, Зрекс, Блокаудио?
На жаль, диски залишились вдома, не врахували ми, що будемо ще й відвідувачами. А складного музичного матеріалу особисто я ні в кого не чув. Легкий джаз, на крайній випадок щось типу "Готелю Каліфорнія".
(25-11-2018 10:19)SVS писал(а): А складного музичного матеріалу особисто я ні в кого не чув. Легкий джаз, на крайній випадок щось типу "Готелю Каліфорнія".
А складного джазу також нiц не було,наприклад джаз-бенд оркестр i що ви маете на увазi коли говорите про "складний музичний матерiал",часом не рок,де пару гiтар з комбiками i ударна установка?
А що ж тодi говорити про академiчну,класичну музику с масивом акустичних iнструментiв,це також по-вашому легкий музичний матерiал?
До речi,кто-небудь там здогадався поставити хорошi записи(хi рези) Малера,Шьонберга... i на цьому архi-складному матерiалi "вислухати" на скiльки здiбна та чи iнша акустика вiдтворити такi полотна?
Чи тiльки бум-ци-ци,себто рок?
Саша, де ти чув на аудіо форумах важкий рок, ну хоча б "академiчну,класичну музику с масивом акустичних iнструментiв". це ні як... ну ні як не підходить до тих маленьких "бздюльок" що люди виставляють. У всих то кімнати для прослуховування маленкі, майже смішні за розмірами, а для великих... вибір на цей момент просто смішний
Ось такі зараз реалії
Справа у тім, що більшість відвідувачів не сприймає складних композицій, а кожен хто представляє свої системи хоче захопити увагу у присутніх доступним для сприйняття музичним матеріалом. З власного досвіду, як тількі ставиш щось складніше, народ починає виходити. Но це не проблема, якщо мені подобалась якась система на стенді, я просив поставити власний матеріал. Так само і я, завжди ставив на прохання відвідувачив конкретний контент в стрімі, або СД. Навідь якщо після його матеріалу в кімнаті залишався тількі він сам
(25-11-2018 10:19)SVS писал(а): На жаль, диски залишились вдома, не врахували ми, що будемо ще й відвідувачами. А складного музичного матеріалу особисто я ні в кого не чув. Легкий джаз, на крайній випадок щось типу "Готелю Каліфорнія".
А в собственой комнате с чего музыку слушали? Странно очень. Винил? Так в каждый системе (почти) была вертушка... Не понимаю
(25-11-2018 21:06)groove писал(а): А в собственой комнате с чего музыку слушали? Странно очень. Винил? Так в каждый системе (почти) была вертушка... Не понимаю
Джерело стояло поряд з валізами з кабелями. Фото кабелів є, решту важко було не помітити.
(25-11-2018 21:06)groove писал(а): А в собственой комнате с чего музыку слушали? Странно очень. Винил? Так в каждый системе (почти) была вертушка... Не понимаю
Гарнюня, прибігла на звук, Maria Kazantseva (Прага) з AnalogSound, ледь не знесла, хоча мале. (ми знайомі) Почала зйомку, фон на патиці... і ... нема платівок, нема бобін. Пауза. Посміхнулись одни одному, погналась далі. Така вже в неї робота.
Позавчора надіслала відео.
оригінал для порівняння _https://www.youtube.com/watch?v=nW3oH8V1y-I