(06-03-2016 01:59)LionArt писал(а): Разбираться в программировании контроллеров и в Звуке - две большие разницы, но ТС до сих пор этого не понял и скорее всего не поймет никогда...
И самое печальное в этой ( патовой ) ситуации , что он ( ТС ) пытается продавать ( за немалые деньги ) свои убогие и утопические решения.... 
При створенні цієї теми я думав, що може не варто, - знову перетвориться в вокзал-базар...
Але, уже відбулося дві події, які цілком і повністю виправдовують час і зусилля:
1. Я декілька тижнів, а може навіть півтора місяці вишукував CD плеєр на PCM53 в різних місцях з метою послухати і так і не знайшов... PCM53 - це єдина мікросхема ЦАП, яку Burr Brown в даташиті називає твором мистецтва.
І цілком виправдано, - на мій слух вона краще звучить найкраще з всіх PCMів.
2. Збірка і відслуховування R-2R матриці на системі. Дискретна R-2R матриця попри всі за і проти несе в собі значний потенціал і має характерні особливості звучання, яких я ще ніде не чув. Збирання і відслуховування такї штуки є віхою і несе в собі значну цінність, в великій мірі несподівану для мене, оскільки я уже збирав і слухав їх раніше, хоч і не в системі.
З приводу інших ваших меседжів - я добросовісно відправляв ЦАПи на 1540 послухати тим, хто про це просив, вам і в Берегове в тому числі.
Широкий загал послухав і зауважив.
Щодо продаж, - так я роки тут і не пропоную ЦАПи на 1540 на продаж.
За виключенням того, що попри мою пасивність різні люди відносно регулярно просять зібрати для них щось на 1540, - відмовляю, нема часу.
Просять продати плати цифрового входу або ЦАП для 1540, - час від часу продаю по соціальній ціні 25$.
Але вони уже завершуються, в займатись закупками деталей морочливо - скоріше за все продам ще пару, а решту залишу під свої проекти.
Щодо TDA1540, - як вважав, так і вважаю, що це одна з найкращих мікросхем ЦАП в Світі аудіо.
Так вважає багато людей.
Я потрохи працюю над нарощенням бітності 1540 до 15 і 16 біт.
Маю всі шанси це реалізувати, думаю, перебіжками проведу всі розробки і експерименти і з часом варіант ЦАП на 4 1540 буде саме 16 біт і по мікродинаміці і акуратності десь на рівні 1541, а по тональнх особливостях як 1540.
Щодо мас, - зверніть увагу на тенденцію.
Шановний Аббас продає свої ЦАПи.
Одні хвалять, другі критикують, треті заздрять, четверті рахують його гроші.
Але, за останніх пару років його ЦАПи прикупило чимало форумчан з Дніпропетровська, Києва та інших міст. І не тільки ЦАПи.
І це люди, які мають вдосталь ресурсів, переслухали і мали в себе багато різних ТОП і Хайенд промислових ЦАПів.
А купили саме ЦАП Аббаса, скажімо на ПСМ56 доларів за 400, продавши Реміо або Тету за 4000 чи 2000.
Слухають і задоволені.
Це реальні люди, - я слухав такі ЦАП в форумчан і вони носили їх слухати в мою систему. І USB-S/PDIF конвертор в складчину також.
Меседж в чому, - між ЦАП на 4 1540 з лампами на виході і виробами шановного Аббаса можна проводити чітку паралель.
А Вироби Аббаса уже купило багато людей і цілком ними задоволені, в тому числі в вашому місті, люди з хорошими системами і великим досвідом.
Щодо мене, так я не маю ні часу ні бажання з кимось сперечатись чи щось доводити, не кажучи про жонглювання лайном на форумах.
Якщо ця тема перейде в русло теми про 1540 - попрошу її видалити і всіх справ.